Sevgilimin yalanı..

yalan söylemesi tabikide kötü ama 17 18 yaşlarında kızla ne işi olabilir ya kücücük kız kendi abisi yaşında yavaş gitsin biraz ayıp yani kücücük kızdan ne istiyoda takip ediyo,

Kaç senedir berabersiniz, bir de kızla nasıl tanıştı? Yani mesela ben tatile gidecek olsam Antalya'da birini nasıl bulabilirim ki saçma geldi, bence bir şeyler olduğu kesin.

işten çıkıomussun zaten bırak 17 yasında kızlara baksın ne halı varsa görsun zaten hemen sen bana guvenmıyormusun trıbıne gırer bu erkekler

facesine baktığımı bilmiyor. şifreside yok, eger denk gelirsem bilgisayarından bakıyorum tabi ondan habersiz. Gerçi uzun zamandır bakmadım, belkide konustular.
Kafam allak bullak.

Kaç senedir berabersiniz, bir de kızla nasıl tanıştı? Yani mesela ben tatile gidecek olsam Antalya'da birini nasıl bulabilirim ki saçma geldi, bence bir şeyler olduğu kesin.
Biz yaklaşık 4 yıldır tanışıyoruz ama bunun 1 yılında birlikteyiz. 4yıldır aynı ortamdayız yani.
Benimkinin bir arkadaşı var, yer bakarken kızı söyluyor sanırım ona sor gibilerinden. O vasıtayla ekliyor. Ama gerek kalması sonucta sil gitsin dimi?

işten çıkıomussun zaten bırak 17 yasında kızlara baksın ne halı varsa görsun zaten hemen sen bana guvenmıyormusun trıbıne gırer bu erkekler
Aynen öyle üste cıkıyor bide. Güvensem ne olur yalan söyledin bir kere.

facesine baktığımı bilmiyor. şifreside yok, eger denk gelirsem bilgisayarından bakıyorum tabi ondan habersiz. Gerçi uzun zamandır bakmadım, belkide konustular.
Kafam allak bullak.
konuştukları yada bir şekilde bağları oldukları yalan söylediği cok acık
biliyorum şimdi yok konuşmamışlardır o yapmaz vs diyorsun kendi kendine ama
ortada olan birşey bu.. yani 17 18 yaşındaki birisi için ilişkisinizi böyle tehlikieye atıyorsa bırakın ne istiyorsa onu yapsın
birde üste cıkmış ya insan iyice çıldırıyor

O kadar moralim bozukki. Neden diye soruyorum sürekli.

ayrılmasanız bile, bu ilişki onun için biraz sıkıcı bir hal almış gibi.
Belki senin baskıların olabilir, tartışmalar olabilir, rutine binme faktörü olabilir ama bir neden kesin var bence.
Yani sana ve ilişkiye tam odaklanamıyorum. Aşk yok bu insanda sanki

Anladım. Ya aralarında bişey var mı ya da ilerde olacak mı Allah bilir, net kanıtın yok ama arkadaş olmuşlar orası kesin. Bakalım seni geri kazanmaya çalışıp gönlünü alacak mı? Hiçbirşey yapmazsa da sen yoluna bakarsın canım

O kadar moralim bozukki. Neden diye soruyorum sürekli.
Canım bir çok nedeni olabilr ama kızın 18 yaşlarında olması
Erkek arkdaşınızın bir anlık heves istediğini gecici birşey istediğini.. sizden de az cok sıkılmış bunalmış daralmış oldugunu gösterir.
en acık sebebi bu
Tabi sen onu bizden daha iyi tanıyorsn neden yaptıgın kendin daha iyi anlayabilrsin aslında sakince düşünebilirsen
sen bırak biraz beklemede kal .. sakın kendinden ödün verme sakın
bakalım ne yapacak hatasını telafi edecek mi ?
gönlü alacakmı
yoksa ugrşamayacak mı hiç..

Halbuki aşık olduğu gözlerinden anlaşılırdı. Daha geçen hafta abisinin düğününde büyükleriyle tanıştırdı beni. Daha iki gün önce gözüme aşkla bakıyordu anlayamıyorum.

Ben de onu bekliyorum. Ne yapacak bilmiyorum. Sanki kılını kıpırdatmayacakmış gibi duruyor. Kızı eklemesi falan sorun değilde bana neden böyle dalavere çevirdi onu anlamadım.
Heves istese yanı başında o hevesi yaşayacak bir ton kız var. Neden böyle sacma sapan bir kız olsunki. Of bilemiyorum.

Halbuki aşık olduğu gözlerinden anlaşılırdı. Daha geçen hafta abisinin düğününde büyükleriyle tanıştırdı beni. Daha iki gün önce gözüme aşkla bakıyordu anlayamıyorum.
erkeklerin duygu geçişleri çok kolay olabiliyor.
Ya da çevresel olaylardan daha çabuk etkilenebiliyorlar.
Ama yalan söylemesi normal değil. Bir de gerçekten 17 yaşında bir kızı takip etmesi de hani görmezden gel denilecek bir şey değil.

insan gelir konuşalım der. O da yok. Nasıl bir adam bu anlamadımki. ben burda kendimi yerken o nasıl rahat davranır aklım almıyor.

Arkadaşı olsa inan umrumda olmadı. Onun dışında bir sürü insanı takip ediyor. Ama bu kadar gözüme batmamıştı. Belki üzerinde durmasaydım yada benden ne saklıyosun gibi çıkışmasaydım sebebini coktan ögrenmıstım. Ama içimde tutamazdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…