Sevgilimin samimi kız kankası

Mesaj etiketinde sizin adınız yazmıyor fark ettiyseniz.
Benim açtığım bir konu etikette olmama gerek var mı ?
Lütfen burdan uzayıp başka sayfalara musallat olun
Ben fikir almam gereken kişilerden aldım muhattabım siz değilsiniz
Kendinizi kocanıza ya da sevgilinize karşı geliştirin onların gözünü açtırmayın 😉

Kendinizi kocanıza ya da sevgilinize karşı geliştirin onların gözünü açtırmayın 😉

"Forum nedir ?" bir bakın isterseniz. Konunuza ve direkt size yazılan yorumlara da aynı hassasiyetle cevap verebilirsiniz.

yani kadin erkek arkadasligini anormal bulmuyorum ama sevgiliniz biraz b... cikarmis. Benimde samimi arkadaslarim var eski isimden esleriylede konustugum hicbirine regl oldum diye resim atmadim yada gel sarap icelim demedim.

Bence karşı cinsten arkadaş tabii ki olur ama mırç mırç her şeyi birlikte yaşamaya gerek yok. Regl olduğunu söyleyecek kadar, aynı odada tatil yapacak kadar samimi arkadaşım da olmayıversin. Çoğumuzun da başına gelmiştir hiç beklemediğimiz kişilerden gelen itiraflar. Hatta bununla alakalı videolar vardı bir ara sosyal medyada deli gibi dolaşan. En yakın arkadaşımı öpüyorum videoları, erkenlerin yüzde 90nı kendini geri çekmeden öpüşmeye karşılık veriyor. Durduranlar yok denecek kadar az. Erkeklerde bu durum bizdeki gibi olmuyor maalesef akıllarından sürekli cinsellik geçen insanlardan bahsediyoruz burada. Kendileri zaten farkındaydınız sevgililerinin erkek arkadaşları olmasını istemezler çünkü kendilerinden bilirler bunu.

Yeterli bir samimiyet olabilir ama yok biz aynı yatağa girecek kadar güveniyoruz olayları bana boş geliyor. Geri kafalıysam da öyleyimdir sevgilim asla benim olmadığım bir ortamda hele ki evde başka bir kadınla başbaşa şarap içemez.

Can ciğer arkadaş olup eşimle evlendik 😅 ben asla inanmıyorum karşı cinsin yakın arkadaslığına. Bakım normal arkadaşlıktan bahsetmiyorum. Yakın arkadaş kanka olunmaz.
Kesinlikle katılıyorum buna. Erkekler etkileniyor özellikle hayatlarının her alanını kaplayan kadınlardan.

Regl oldum demişliğim, başbaşa evde kalmışlığım yok. Ama çok yakın erkek arkadaşımla beş arkadaş tatile gidip onların yayla evinde ailesiyle kalmışlığım var. Ankara’ya gittiğimde sinemaya gidip başbaşa gezmeden önce kız arkadaşını yurda bırakmıştık, şimdi evliler zaten. Kızı sizden önce tanıyorsa sorun yok bence. Aralarında bir şey olduysa da adam benimle nişanlanıyorsa önemli bir şey değilmiş derim.

Su sayfada tek bir kisi bile sizin kotulugunuz icin tek bir cumle kurmadi. Aksine herkes sizin iyiliginiz icin yazdi ama uslubunuz o kadar cirkin ki. Sevgiliniz cici ama yorum yazanlar kotu bu klasige biz burada cogumuz aliskiniz ve guluyoruz. Muhtemelen Z zxshermine sizin isinize gelmeyen ve duymayi istemediginiz gercekleri yazdigi icin caniniz yandi ve saldirma ihtiyaci duydunuz. Oysa ki gayet kibar yazmisti. Beni etiketledigi postta da size bir sey dememisti bu cikisiniz cok yersiz ve cirkin olmus.

Su verdiginiz tepkiyi nisanlanmayi dusundugunuz erkek arkadasiniza ve kankasina verebildiginiz gun sorununuz falan kalmaz.

Son düzenleme:
karşı cins iki arkadaşın istanbul gibi şık mekanların olduğu bir şehirde şarap içmeleri yerine kızın evinde şarap içmeleri çok mantıklı gelmiyor. Yoksa arkadaş olmasında sorun yok.
Beraber bir günlüğüne bir yerde kalmalarında sorun yok yani ?

Şu yazdığınız üslupla konuda bir kafa bulan varsa, BDV’ye musallat olan siz gibi duruyorsunuz.

Burada yazanlar size iyi niyetle oturup zaman ayırıp yazmışlar.

Mesajı beğenmezseniz görmezden gelirsiniz.

Şu yazdığınız üslupla konuda bir kafa bulan varsa, BDV’ye musallat olan siz gibi duruyorsunuz.

Burada yazanlar size iyi niyetle oturup zaman ayırıp yazmışlar.

Mesajı beğenmezseniz görmezden gelirsiniz.
Beni kaybetmeyi göze alabileceğini düşünmüyorum ifademi büyük puntolarla yazıp sebep şeklinde bir ifade kullanan insanın iyi niyetli olmadığı tek amacının tartışma olduğu gayet belli. Benim burada bir konu açmam herkesin hesap sorarcasına istediği tavırla konuşabileceği anlamına gelmez 😃 ki diğer kişilerin görüşüne aynı oranda destek olduğum da aşikar ortada.

Bu tarz arkadaşlıklar bana gore olmadigi icin boyle biriyle evlenmezdim, evlenmedim de zaten. Bu sorunu cozmek yerine bu topa hic girmemeyi tercih etmeliydiniz. Yani kendi kafanizda biriyle ciddi bir iliskiye adim atmaliydiniz. Bu durum sevgilinize normal geliyorsa saygi duymalisiniz, değiştirmeye calismak anlamsiz bir caba olur.

2 senedir tanışıyorsunuz ama ne zamandır sevgilisiniz? Flört ettiğiniz dönemde yaşanmış bunlar madem sorun yaratacaktınız o zaman neden sustunuz? O dönem sustunuz ilişkiye başladınız ciddiye gitti o zaman mı tepki göstermek aklınıza geldi? Kusura bakmayın ama biraz iki taraflı geldi yaklaşımınız. Köprüyü geçene kadar anlayışlı olmuşsunuz sorun etmemişsiniz sonrasında tavır yapıyorsunuz. Siz tahammül edin edemeyin zamanında bunlar yaşanmış. Regl olduğunu söylemenin nesi garip ki? Benim gözümde gayet normal bir şey her ay her kadın regl oluyor. Ayıp bir şeymiş gibi gizlemek mi gerek? Arkadaşınla görüşme demek bana çok yanlış geliyor. Siz istemezseniz bir araya gelmezsiniz ama yetişkin bir insanın arkadaşlarına müdahale etme hakkınız olduğunu düşünmüyorum. Size uymuyorsa ayrılırsınız. Ek olarak düğün ikinizin düğünüyken şu arkadaşın düğüne gelmesin yaklaşımı da doğru değil.

Beni kaybetmeyi göze alabileceğini düşünmüyorum ifademi büyük puntolarla yazıp sebep şeklinde bir ifade kullanan insanın iyi niyetli olmadığı tek amacının tartışma olduğu gayet belli. Benim burada bir konu açmam herkesin hesap sorarcasına istediği tavırla konuşabileceği anlamına gelmez 😃 ki diğer kişilerin görüşüne aynı oranda destek olduğum da aşikar ortada.

Sizin yazdığınız mesaj içeriğinde, sorumun ilgili olduğu cümlenizi "Bold" butonunu kullanarak koyulaştırdım; büyük puntolarla yazmadım.

Sizin yazdığınız mesaj içeriğinde, sorumun ilgili olduğu cümlenizi "Bold" butonunu kullanarak koyulaştırdım; büyük puntolarla yazmadım.
Aynen çok haklısınız çok doğru bu sizin için yeterli mi. Birçok konu var yorum yapmanız için ben hayatımla ilgili sizden görüş istemiyorum hala neden ısrarcısınız yani buna anlamak bu kadar zor mu ? Belki enerjim tutmadı iyi niyetli bulmadım sizi. göz ardı ediyorum mesajlarınız istediğiniz şekilde yazın

2 senedir tanışıyorsunuz ama ne zamandır sevgilisiniz? Flört ettiğiniz dönemde yaşanmış bunlar madem sorun yaratacaktınız o zaman neden sustunuz? O dönem sustunuz ilişkiye başladınız ciddiye gitti o zaman mı tepki göstermek aklınıza geldi? Kusura bakmayın ama biraz iki taraflı geldi yaklaşımınız. Köprüyü geçene kadar anlayışlı olmuşsunuz sorun etmemişsiniz sonrasında tavır yapıyorsunuz. Siz tahammül edin edemeyin zamanında bunlar yaşanmış. Regl olduğunu söylemenin nesi garip ki? Benim gözümde gayet normal bir şey her ay her kadın regl oluyor. Ayıp bir şeymiş gibi gizlemek mi gerek? Arkadaşınla görüşme demek bana çok yanlış geliyor. Siz istemezseniz bir araya gelmezsiniz ama yetişkin bir insanın arkadaşlarına müdahale etme hakkınız olduğunu düşünmüyorum. Size uymuyorsa ayrılırsınız. Ek olarak düğün ikinizin düğünüyken şu arkadaşın düğüne gelmesin yaklaşımı da doğru değil.
Biz aynı şehirde tanışmadık iki uzak şehir arası aramızda bir bağ kolay oluşmadı. Ki bu süreç içerisinde ben özel yazışmalarını okuduğumda gerçek arkadaş olduklarını hissettim. Uzak şehirde bir ilişkide 2 ayda bir görüştüğünüz kişiye hele de seviyorsanız bu şekilde net restler çekemiyorsunuz. Ki artık evlilik sürecindeyiz. Karısı olacağım hukuken bile böyledir eşler eşinin karşı cins istemediği kişiyle sık sık görüşürse boşanma sebebidir. Şu an için ben kendimi ona bu durumu açıklayarak rahatsız olduğumu söylemedim. Önemli bir konu olduğu için görüşmeyi bekliyorum konuşmak için. Bu şekilde sorunlar yaşamamak için evlenmeden önce konuşulmalı bence. Ben şu an seviyorum ve farklı zor süreçler de var hayatımda. Bu nedenle istememek en doğal hakkım. Ben çocukluk arkadaşından ailesinden vazgeçsin demiyorum diyemem zaten tabii ki sosyal olacak bu kendisinden önce beni memnun eder . Her 2 eşin de arkadaşları olur haliyle bunu kısıtlayacak biri de değilim. Ancak sebepleri olan şekilde görüşmesini istememeğim biri varsa açıklarım gerisini kendisi bilir

Son düzenleme:
Aynen çok haklısınız çok doğru bu sizin için yeterli mi. Birçok konu var yorum yapmanız için ben hayatımla ilgili sizden görüş istemiyorum hala neden ısrarcısınız yani buna anlamak bu kadar zor mu ? Belki enerjim tutmadı iyi niyetli bulmadım sizi. göz ardı ediyorum mesajlarınız istediğiniz şekilde yazın

Bir insanın yapmadığı bir şeyi yaptığını yazarak, konuyu okuyanları yanlış yönlendirmemelisiniz. Anonim bir forumda da olsak, iftira ve yanlış yönlendirmeler kabul edilemez.

karşı cins iki arkadaşın istanbul gibi şık mekanların olduğu bir şehirde şarap içmeleri yerine kızın evinde şarap içmeleri çok mantıklı gelmiyor. Yoksa arkadaş olmasında sorun yok.
Aslında sizi haklı bulmuştum şu mesaja kadar.
Niye çok yakın iki arkadaş şık mekanı seçsin de evlerini seçemesin.
Lüks mekan kısıtlayabilir ama ev kısıtlamaz bir etkilenme varsa evde baş başa daha iyi anlarlar.
Demek ki olmamış.
Neden sırf karşı cins yakın arkadaş diye şık mekan seçsinler koltuklara yayılmak varken.

X