Sevgilimin Platonik Aşığı Var :((

Carries

Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2013
69
1
34
Merhaba hanımlar ben geçen günlerde sevgilimin annesiyle erken tanışma olayı mı anlatmıştım ama bundan daha büyük bir derdim var. Sevgilimin PLATONİK aşığı var:KK52: Ve ben artık içimde tutamıyorum. Olay şöyle oldu sevgilim takma adlı bir insandan mesaj geldi uzun ve etkileyici ilk kıskandım ama sevgilime 'Cevap verme yok yere kırma kızı' dedi. Sonra ikinci mesaj gelince sevgilim çok açık kalp kırmadan uzun bir şey yazdı kızın verdiği cevaptan tek cümle söylüyorum. 'Sen hayatımda olmasan da bir gün gelirsin diye kendimi sana saklayacağım.' demiş. Cevap vermedik en son 'keşke etrafına baksan' yazmış ben böyle olunca bastım engeli. Durmadı tabi kız sevgilimin üniversitesinin itiraf sayfasını yazmış. Bu sefer delirdim saydırdım nişan falan dedim uzak dursun diye kız bana dediği 'biz ne nişanlılar gördük.' Ben içimde her gün bununla boğuşuyorum sevgilime de yansıtmak istemiyorum. Çünkü onun ne suçu var demi. Ama o ne zaman 'hayatım ben okula gidiyorum.' dese içimden bir canavar çıkıyor okulu başına yıkmak istiyorum.:KK52: Ona da belli etmediğim için içim içimi eriyorum üzülüyorum. Haaa! bu arada eski sevgilisi de geçen hafta 'Aklımdan çıkmıyorsun' diye mesaj attı. Bu ilişkinin başından beri üçüncü yani. Benim ilişkim yeni ve güveniyorum ilişkimize Rabbim müsade ettikçe onunla evlenecek gibi hissediyorum. Ama bu durumlar beni gerçekten yıpratıyor odaklanamıyor.:KK43:

Son düzenleme:
Allah yardimciniz olsun kizin katiyen psikolojik sorunları var yaptiklari normal değil erkek arkadasinizla ne kadar suredir gorusuyorsunuz yeni bi ilişki olarak bahsetmissiniz ondan sorma gereği duydum hani biseylerden cesaret almasa bu kadarini yapamaz gibi geldi :-/

rahatsız olsanız da bunu belirtin ama buyutmemeye calısın, cok dillendirmeyin.
acıkcası sevgilinizin yerinde olan cogu erkegin bu durum egosunu okşar, siz abartmadan kıskandıkca da daha bir degerli hisseder,
fakat baskasına meyledecek kisi platonik asıgı olmadan da eski sevgilisi mesaj yollamadan da yapar.
diyelim bu kızların mesajı kesildi ve evlendiniz, hicbir kadın begenmeyecek mi esinizi?
onemli olan baska kadınların ne dusundugu degil, erkek arkadasınızın nasıl davrandıgı.
boyle sakınmak hicbir seye engel olmuyor ne yazık ki. o yuzden kafanıza takmamaya calısın.

Platonik aski ve eski sevgilisi olayina ne yaparsiniz bilmem. Ben kiskancliktan catlardim sanirim..

Benim takildigim nokta bu iliskinin yeni olmasi ve sizin bu kisiyle evleneceginizi dusunmeniz. Daha iliski bu kadar yeniyken neden onunla evlilik konusunda bu kadar eminsiniz? Ilerde kalbinizin kirilmasindan korkarim

Ne kadar rahatsız olduğunu çok iyi biliyorum çünkü benzerini ben de yaşadım ama ilişkimi,hayatımı mahvetmemişti.

Eşimle 5 yıl şehirler arası süren bir ilişkimiz vardı,
üni.de tanıştık ben 1.sınıf o son sınıftı,mezun oldu memleketine döndü ama ilişkimiz devam etti,
gitmeler gelmeler derken bir araya geldiğimiz ender haftasonlarından birinde gece saat 2-3 gibi tlf.nuna mesajlar yağdı,
seviyorum,istiyorum,yeter artık,ben de buradayım gibi arka arkaya geldi de geldi,

bu kız eşimin eski kız arkadaşı,aslında 1-2 ay kadar çıkıyorlar ancak ne eşimde ne de kızda birbirlerine olan hisler başta zannettikleri
hisler gibi olmuyor,
ve biz uyuşmadık diyor ayrılıyorlar,
hatta kız açıyor konuyu,olmadı hoşlanmıyoruz birbirimizden vs. diye

Aradan yıllar geçiyor bu kız nedense o zamanlar sevgilim olan eşime kafayı takıyor ve sürekli arayıp msj.atıyor,
işte o tacizlerinden birine denk geldiğim o haftasonu burnumuzdan gelmişti çünkü eşim o zamana kadar bunlardan hiç bahsetmemişti
birbirimizden çok uzaktık ve kısıtlı görüşmelerimizi sana bunu izah etmeye çalışmakla tartışıp düzeltmeye çalışmak istemedim demişti.
Neyse neticede bu kız sürekli tacize devam etti,
işte romantik ve kalıplaşmış derleme aşk sözlerini toplayıp sms atıyordu.

Nişanlandık,bir süre sessiz kaldıktan sonra düğünümüz yaklaşırken tekrar tek tük denemeler yaptı..

İşin garip tarafı,tamamen enteresan tesadüflerle evlenirken yerleştiğimiz dairenin 1. katına ofislerini taşıdılar biz evlendikten kısa bir süre sonra(yani onun insiyatifinde olan bir şey değildi ama tamamen BURNUMUN DİBİNDE BİTTİ YANİ :KK1: )
şaka gibiydi anlayacağın :KK53:

Şimdi sorarsan o evlendi başka şehire taşındı,
biz de başka bir evde oturuyoruz :KK34:

Öfff neden anlattıydımmm ben bunu..
Heeee kızın ilk tacizini öğrendiğim kadar rahatsız etmemişti aynı apartmanda olmak,
bunu diyecektim,
çünkü eşimin tavrını gördüm,kızı gördüm
kafamda herşey çok netti ve takılmadım..

İlişkinden ve kendinden emin olmak gerekiyor,
yoksa çevrede ne manyaklar var,
ne dersen ne karşıdaki sardıysa sarıyor..

Kendine ve ilişkine güven :KK34:

Son düzenleme:
fazla sahipenmişsin bence adamı. belki tüm suç karşı tarafta değildir belki umut verici sinyaller alıyordur da bu kadar cesurdur?
bunlardan daha önemlisi yeni olan ilişkinle evlilik düşünmen, gereksiz sahiplenme duygunla karşındakinin egosunu okşaman
ha dersin ki ben sevgilimine güveniyorum o zaman emin durursun

fazla sahipenmişsin bence adamı. belki tüm suç karşı tarafta değildir belki umut verici sinyaller alıyordur da bu kadar cesurdur?
bunlardan daha önemlisi yeni olan ilişkinle evlilik düşünmen, gereksiz sahiplenme duygunla karşındakinin egosunu okşaman

Yok güzelim yaaa
sinyal minyal almadan şalteri kapatıp tacizi amaç haline getirenler var,
bizzat yaşadım,yaşadık
yukarıda yazdıklarımı okursan ki bunlar yüzeyseldi..
Kızdan paçayı kurtarmak için neler yapmadık.

Evde dalga konusu olmuştu hattaa :KK1:..

-Eşim: Yemekte ne var?
-Ben: Ispanak.
-Eşim: Ihhhh çok eğlenceli,yemem ben ıspanak
-Ben: Bak alt katta Duygu var atarım onun önüne seni.
-Eşim: 2 kaşık alayım.

Takma seni seven seninle olur sevmeyenide tutamazsın zaten.. Sevgilinin tavrı önemli bu durumda...

Merhaba hanımlar ben geçen günlerde sevgilimin annesiyle erken tanışma olayı mı anlatmıştım ama bundan daha büyük bir derdim var. Sevgilimin PLATONİK aşığı var:KK52: Ve ben artık içimde tutamıyorum. Olay şöyle oldu sevgilim takma adlı bir insandan mesaj geldi uzun ve etkileyici ilk kıskandım ama sevgilime 'Cevap verme yok yere kırma kızı' dedi. Sonra ikinci mesaj gelince sevgilim çok açık kalp kırmadan uzun bir şey yazdı kızın verdiği cevaptan tek cümle söylüyorum. 'Sen hayatımda olmasan da bir gün gelirsin diye kendimi sana saklayacağım.' demiş. Cevap vermedik en son 'keşke etrafına baksan' yazmış ben böyle olunca bastım engeli. Durmadı tabi kız sevgilimin üniversitesinin itiraf sayfasını yazmış. Bu sefer delirdim saydırdım nişan falan dedim uzak dursun diye kız bana dediği 'biz ne nişanlılar gördük.' Ben içimde her gün bununla boğuşuyorum sevgilime de yansıtmak istemiyorum. Çünkü onun ne suçu var demi. Ama o ne zaman 'hayatım ben okula gidiyorum.' dese içimden bir canavar çıkıyor okulu başına yıkmak istiyorum.:KK52: Ona da belli etmediğim için içim içimi eriyorum üzülüyorum. Haaa! bu arada eski sevgilisi de geçen hafta 'Aklımdan çıkmıyorsun' diye mesaj attı. Bu ilişkinin başından beri üçüncü yani. Benim ilişkim yeni ve güveniyorum ilişkimize Rabbim müsade ettikçe onunla evlenecek gibi hissediyorum. Ama bu durumlar beni gerçekten yıpratıyor odaklanamıyor.:KK43:

bazen hemcinslerimizin bize yaptıklarını düşman yapmaz diyorum ya..
bu durum gerçekten sinir bozucu, ilişkine ne kadar güvenirsen güven, insan sinir oluyor ya. haklısın :26:
ama bu durumu asla ilişkini yıpratıcı bir konu olarak ele alma, o kadın senin ilişkini yıpratacak güçte olmasın. bu durumlarda en güzel yöntem umursamamak ( öyleymiş gibi davranmakta sayılır :KK1: ) oluyor.
kolay gelsin..

Biz de bu durumu geçen yıllar içerisinde bir kaç kez yaşadık.

İlk başlarda eski sevgilisi mesaj atıyordu "Ne olur bana geri dön.", "Ben seni hala çok seviyorum.", "Keşke sana gelmemi engellemeseydin." mesajları, doğumgününde şiirli mesajlar vs vs. O zaman önemsememiştim, sevgilim "özür dilerim, elimden bir şey gelmiyor." demişti, ben de "olur böyle şeyler" deyip geçmiştim, olgunluğumu seveyim :KK9::KK9:

Sonra zararsız bir kaç kişi daha oldu ufak denemeler yapan. Ama bir tanesi çok fenaydı. Çok sinsi bir tipti ve takıntılıydı. Onun tacizlerinden kurtulmak zaman aldı. O kızı hakikaten boğazlamak istemiştim, inanılmaz yapışkandı. Sinyal vermek falan şart değil yani... Kadınlara derler ya "dişi köpek kuyruk sallamasa..." diye, erkeğe de bunu demek aynı derecede çirkin. Ben hiçbir erkekten hemcinsimden korktuğum kadar korkmam. Hele ki böylelerini bizzat gördükten sonra...

Sonunda ne oldu? Onlar gitti, ben hala buradayım. Sevgilim onlardan birini isteseydi giderdi, onu tutan bir şey yoktu. Bir erkek hele ki sevgililik döneminde gideceği varsa gider, zaten tutamazsın. Hatta onunla ilgilenen olmasa bile kendisi birini bulur. Tutup da dışardan biriyle yarışa girmek çok saçma. Kıskanabilirsin ama biraz kendine güvenli davranmalısın.

Yok güzelim yaaa
sinyal minyal almadan şalteri kapatıp tacizi amaç haline getirenler var,
bizzat yaşadım,yaşadık
yukarıda yazdıklarımı okursan ki bunlar yüzeyseldi..
Kızdan paçayı kurtarmak için neler yapmadık.
.

Aynen... Karşıdan bir sinyal alıp harekete geçen kadın öyle yalvar yakar olmaz zaten. Yaşadıklarımızı şöyle bir gözümün önüne getirdim de, aahh ahh :KK9: Evlerden ırak...

ben de ilişkimin başlarında yaşamıştım, ama tabi söz konusu mesajlar bana geliyordu. bunu sadece kadınlar yapmıyor, erkekler de yapıyor. Bugün hala daha cevap alamasa da bayramlarda, doğum günümde facebooktan mesajlar alıyorum. Cevap vermem ve umursamam ama yine de insanın canını sıkıyor. karşılık göremediğin birine bu kadar saplanıp kalmak pek normal gelmiyor bana.
BENCE; platonik aşık ne tarafta olursa olsun, fazla önemsememek, pire için yorgan yakmamak, tehlike olarak görüyorsak sessiz ve derinden takip etmek ama en önemlisi de 'çok beğeniliyorum Allah kahretsin' veya 'sevgilim çok beğeniliyor Allah yaradılışı naparsın' havalarına girmemek lazım.:KK34:

Allah yardimciniz olsun kizin katiyen psikolojik sorunları var yaptiklari normal değil erkek arkadasinizla ne kadar suredir gorusuyorsunuz yeni bi ilişki olarak bahsetmissiniz ondan sorma gereği duydum hani biseylerden cesaret almasa bu kadarini yapamaz gibi geldi :-/

Sevgilim ile yedi aydır birlikteyiz. Aldığı pek sanmıyorum çünkü mesaj da bile demiş kız etrafına bakmıyorsun falan diye. :KK70: çok teşekkür ederim bu arada

Platonik aski ve eski sevgilisi olayina ne yaparsiniz bilmem. Ben kiskancliktan catlardim sanirim..

Benim takildigim nokta bu iliskinin yeni olmasi ve sizin bu kisiyle evleneceginizi dusunmeniz. Daha iliski bu kadar yeniyken neden onunla evlilik konusunda bu kadar eminsiniz? Ilerde kalbinizin kirilmasindan korkarim
Yok bu ilişki başlarken hani hoşlandım çok yakışıklısın ya da güzelsin gibi cümlelerle başlamadı. Ki çoğu kadın bence ilişkinin en başında ne olacağını ya da bir ay geçtikten sonra kafasında bazı şeyleri tam oturtuyor. Biz sevgilimle tanışıyor konuşuyorduk gelecek ile düşüncelerimiz hayattan beklentimiz aynı.Sevgilim bana ilk gelirken eğer bu ilişkiye ciddi gözle bakacaksan tut elimi çünkü ben o şekilde bakacağım ve bu düşüncemiz ne ilk gün değişsin ne de son gün dedi. Ve ona söz verdim bende bu yüzden hep sonunu evlilik olarak adlandırıyorum tabi Allah nasip ederse.

Öfff neden anlattıydımmm ben bunu..
Heeee kızın ilk tacizini öğrendiğim kadar rahatsız etmemişti aynı apartmanda olmak,
bunu diyecektim,
çünkü eşimin tavrını gördüm,kızı gördüm
kafamda herşey çok netti ve takılmadım..

İlişkinden ve kendinden emin olmak gerekiyor,
yoksa çevrede ne manyaklar var,
ne dersen ne karşıdaki sardıysa sarıyor..

Kendine ve ilişkine güven :KK34:[/B][/QUOTE]
Benimde merak ettiğim buydu şu an sanki hiç geçmeyecek sürekli bunu kafaya takacakmışım gibi geliyor. :44:

Sevgilimin bir şey yaptığını sanmıyrum bunu arkadaşları bile şaka yollu o sana mesaj atmaktan bizimle konuşmuyor yada nefes almadan mesaj atarım sana gibi espirileri oldu. Ama sürekli ona bakan kız herkesin kafasını yedirir diye düşünüyorum

Konumu okuyup bana destek olan herkese çok teşekkür ederim sanırım ayn şeyleri yaşadığımı duymak beni rahatlattı bu durumun geçici olduğuna kendime kabule ettirmeye deneyeceğim tabi bu kafa yeme durumu ne kadar sürecek merak ediyorum.

Biz de bu durumu geçen yıllar içerisinde bir kaç kez yaşadık.

İlk başlarda eski sevgilisi mesaj atıyordu "Ne olur bana geri dön.", "Ben seni hala çok seviyorum.", "Keşke sana gelmemi engellemeseydin." mesajları, doğumgününde şiirli mesajlar vs vs. O zaman önemsememiştim, sevgilim "özür dilerim, elimden bir şey gelmiyor." demişti, ben de "olur böyle şeyler" deyip geçmiştim, olgunluğumu seveyim :KK9::KK9:

Sonra zararsız bir kaç kişi daha oldu ufak denemeler yapan. Ama bir tanesi çok fenaydı. Çok sinsi bir tipti ve takıntılıydı. Onun tacizlerinden kurtulmak zaman aldı. O kızı hakikaten boğazlamak istemiştim, inanılmaz yapışkandı. Sinyal vermek falan şart değil yani... Kadınlara derler ya "dişi köpek kuyruk sallamasa..." diye, erkeğe de bunu demek aynı derecede çirkin. Ben hiçbir erkekten hemcinsimden korktuğum kadar korkmam. Hele ki böylelerini bizzat gördükten sonra...

Sonunda ne oldu? Onlar gitti, ben hala buradayım. Sevgilim onlardan birini isteseydi giderdi, onu tutan bir şey yoktu. Bir erkek hele ki sevgililik döneminde gideceği varsa gider, zaten tutamazsın. Hatta onunla ilgilenen olmasa bile kendisi birini bulur. Tutup da dışardan biriyle yarışa girmek çok saçma. Kıskanabilirsin ama biraz kendine güvenli davranmalısın.

Umarım benimde başlarda yaşadığım tatsızlık olur. Peki siz o zamanlarda sevgiliniz ile kavga ediyor muydunuz bu konu yüzünden yada ne bilim rahatsızlığı ona belli ediyor muydunuz:26:

takma kafana
seni seviyorsa zaten bunlar zaten sevgilini etkilemez
sevmiyorsa içinde varsa adamın boynuna zincir taksanda gider:KK14:

X