Merhaba hanımlar ben geçen günlerde sevgilimin annesiyle erken tanışma olayı mı anlatmıştım ama bundan daha büyük bir derdim var. Sevgilimin PLATONİK aşığı var Ve ben artık içimde tutamıyorum. Olay şöyle oldu sevgilim takma adlı bir insandan mesaj geldi uzun ve etkileyici ilk kıskandım ama sevgilime 'Cevap verme yok yere kırma kızı' dedi. Sonra ikinci mesaj gelince sevgilim çok açık kalp kırmadan uzun bir şey yazdı kızın verdiği cevaptan tek cümle söylüyorum. 'Sen hayatımda olmasan da bir gün gelirsin diye kendimi sana saklayacağım.' demiş. Cevap vermedik en son 'keşke etrafına baksan' yazmış ben böyle olunca bastım engeli. Durmadı tabi kız sevgilimin üniversitesinin itiraf sayfasını yazmış. Bu sefer delirdim saydırdım nişan falan dedim uzak dursun diye kız bana dediği 'biz ne nişanlılar gördük.' Ben içimde her gün bununla boğuşuyorum sevgilime de yansıtmak istemiyorum. Çünkü onun ne suçu var demi. Ama o ne zaman 'hayatım ben okula gidiyorum.' dese içimden bir canavar çıkıyor okulu başına yıkmak istiyorum. Ona da belli etmediğim için içim içimi eriyorum üzülüyorum. Haaa! bu arada eski sevgilisi de geçen hafta 'Aklımdan çıkmıyorsun' diye mesaj attı. Bu ilişkinin başından beri üçüncü yani. Benim ilişkim yeni ve güveniyorum ilişkimize Rabbim müsade ettikçe onunla evlenecek gibi hissediyorum. Ama bu durumlar beni gerçekten yıpratıyor odaklanamıyor.
Son düzenleme: