Sevgilimin muhafazakar ailesi beni düşündürüyor.

İlişkimi bitirdim

Sevgilimin yengesinin enişteleriyle sohbeti bile yok. Aynı ortamda bulunmuyorlar

Sevgilimin yengesinin enişteleriyle sohbeti bile yok. Aynı ortamda bulunmuyorlar
Aşkım açık konuşayım tebrik ettim. Kendin için yapabileceğin en güzel şeyi yapmışsın. Burda çok konu okumuşsundur batılı olup doğuya gelin gidenleri. Nasıl boşanıcam başıma bela olmasa diyenleri vs vs.

Sana nefes aldırmayacaklardı ne yapsan kavga sebebi olacaktı ve ilerde sevgilin de bir yerde artık onları dinlemeye başlayacaktı. Çünkü biliyorsun bu düşüncede namus kadındır(!) Kadının saçı namustur bacağı namustur makyajı kıyafeti her şeyi namustur. Seni de kendi hayatlarını yaşaman için zorlayacaklardı çünkü biliyorsun islamda çan eğrisi var bir tek kadının günahı tüm hepsini etkiliyor (!)

Senin adına çok sevindim asla dönüp ardına bakma bile. Barışmak isterse de barışma çünkü en başından düşünce şekliniz hayat yaşama biçiminiz bile çok farklı. İlerde sana sen çalışamazsın dese boşanmak istesen bile elin kolun bağlanacaktı. Sakın üzülme. Çok güçlü ve doğru hareket etmişsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…