Sevgilimin lise çağından olan bayan arkadaşı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Diyemezsiniz zaten çünkü özgüveniniz o kadar dipte ki birine birşey demeye korkarsınız. Ama sözcüklere dökmüyor olmanız insanları rahatsız etmediğiniz anlamına gelmez. Beden dili diye bir şey var.
Yooo gerçekten rahatsız edici biri olsa öylede bir derimki kimseden korkum yok nealaka yani.özgüvenim yok evet bedendiline gerrk kalmaz yani genelde kendi kuruntum olduğu için

Yooo gerçekten rahatsız edici biri olsa öylede bir derimki kimseden korkum yok nealaka yani.özgüvenim yok evet bedendiline gerrk kalmaz yani genelde kendi kuruntum olduğu için
Allah aşkına birine bişey deyin de görün anyayı konyayı. Öyle isterim ki bunu Hatta umarım benim gibi birine denk gelirsiniz de soluğu karakolda alırız

Ben fanus yaptırdım, filmli camdan. Kimse göremiyor kocişimi.
Şimdi benim kocikom 2 günlüğüne bekar bir iş arkadaşıyla hemi de kadın iş görüşmesine gitti benim durumum ne oluyor açıklar misiniz kudra hanım lütfen midem konya ovası gibin geniş mi yani

Aklıma bir anım geldi bir öğretmen arkadaş vardı adam her gün bizimle sohbet muhabbet gayet samimi .Sonra bir gün yolda karşılaştık yanında karısı var adam bize selam bile veremedi ,ikinci gün geldi özür diledi ,karım çok kıskanç selam veremedim dedi.Rengi attı adamın, o kadar mahcup oldu ki.Ha ne oldu gene her gün gelip yanımıza oturdu bizimle konuşmaya çalıştı, biz ise kadına ayri adama ayrı güldük, sadece komediydi.Allah aşkına kim ne yapsın sizin kocanızı sevgilinizi, sanki dünya da adam kalmadı, sadece kendinizi rezil ediyorsunuz.Bu tarz insanlara yasaklar hep daha çekici geliyor

Onunda karıştığı oldu bazı şeylerde ama ondaki sinir patlaması herşeyin birikimi beni sinir hastası ettin diyor

Allah aşkına birine bişey deyin de görün anyayı konyayı. Öyle isterim ki bunu Hatta umarım benim gibi birine denk gelirsiniz de soluğu karakolda alırız

Onlar sevgililerine karşi ozguvensiz yoksa kadinlari yolabilirler bile.
Yillar once arkadas grubu toplanmasinda birinin sevgilisi fotografta yanimda durmuş farkinda bile degildim cocugu tanimiyordum bile arkadasin arkadasiymiş. Fotografta mesafeliyiz zaten asla dokunma ve yakin durma yok. Bu cocugun sevgilisi benim sacimi başimi yolacakti.

Yani yapmak isteyen her tür yapar konuşma bile olsa güzel örnek

Rahtsız edici biri derken? Neyi, nasıl kanıtlayacaksınız? Marketteki güler yüz gösteren kasiyer veya mini etek giymiş kadına ne diyebilirsiniz? "İşlemi yap ödemeyi al ve sakın bir daha sevgilime güler yüz gösterme veya başka bir kadına seni buralarda bir daha görmeyeyim mini etekli falan" mı diyeceksiniz? Siz kimsiniz, sevgiliniz kim Allahaşkına? Milletin canı burnunda, kış günü hayatta kalmaya çalışıyor, sevgiliniz kimin umurunda?

Öyle bir dermiş ki! Ben mesela herkese güler yüz gösteririm, bir işlemini yaptığım adamın sevgilisi gelip bana ileri geri konuşursa evli barklı kadınım demem hayattan soğuturum o kadını. Adam dediğiniz gibi sizin gibi birine dayanmaz kaçar zaten de elalemin kadınlarının kızlarının suçu ne?

Özgüvenim yok diye kabul ediyorsunuz madem gidin psikiyatrik tedavi görün. Doktorlar ne derse yapın iyileşin. Sokak zaten yeterince korkutucu değilmiş gibi bir de sizin gibiler var. Beni seviyorsa yapmaz, beni kırmak istemiyorsa yapmaz...Sınırınız nerede peki sizin? Siz mutlu olun diye millet karakterinden, kişiliğinden, duruşundan taviz versin öyle mi? Adam size "beni seviyorsan karışma insanlarla olan diyaloğuma arkadaşlığıma" dese mantıken susup oturmanız gerekiyor. Yapar mısınız?

Evet tedavi olacağım umarım bir faydasını görürüm bu şekil yaşanmaz çünkü hayatı ziyan ediyorum kendime ona.ki böyle giderse bırakacak zaten kendini kurtarsın okadar vahim durumum kabullendim Allah şifa versin bana.

Biri evli diğer kadını bilmiyorum demek kocasıda pek umursamıyor mahalleden biriymiş.ilk okul orta okul beraber okumuşlar ama esra erolda görüyoruz evlileride kimseye güvenmem wallaha
Herkes sizin gibi hastalık derecesinde güvensiz ve kıskanç değil... Ayrıca aldatacak olan her türlü aldatır. Her aldatma sosyal medyadan olmuyor. Siz böyle yaparak adamı kendinizden soğutursunuz. Acilen tedavi olmanız lazım

Daha 3 gunluk iş arkadasini ekledi de cikarmadi ben onu sildim o yinede o kızı silmedi liseden arkadaslariymis bence görmezden gel boşver.

aynen senin gibiyim ama kendimi bastırmayı öğrendim ona yansıtmamaya calisiyorum krndi krndime içim icimi yiyor krndimi yiyip bitiriyorum

Ya sanki dermansız derde tutulmuş da sayılı gününüz kalmış gibisiniz. Bir kere yaşıyorsunuz bu hayatı. Önceki ilişkinizde bir sürü travma yaşamışsınız, atlatabilmek için hiç yardım aldınız mı? Kimin ne garantisi var şu hayatta? Kimse boşanmak için ya da ayrılmak için başlamıyor bir ilişkiye. Dünyanın en sadık erkeği gelse siz yine mutlu olmazsınız çünkü istemiyorsunuz. Mutsuzluktan mutlu olanlardansınız.

Beni bu hayatta böyle karamsar, mutsuz, devamlı kötüye yorma, çaresiz hissetirebilecek tek şey evlatlarımın başına kötü bir şey gelmesi olur. Onun dışında eşimi seviyorum, iyi anlaşıyoruz hiç gizlimiz saklımız yok ama günün birinde bir başkasına gidebilir, başkasını sevebilir, buraya kadarmış diyebilir. Şimdiye kadar en küçük bir ihanet kuşkusu hissi olmadı bende ama asla diyemiyorum. İki ergen kızım var anneyim buna rağmen kendim için bile büyük konuşmaktan korkarım.

Hiç benim tarzım değildir ama istersem sokağa aşırı dekolte bir kıyafetle çıkarım eşim asla git çıkar şunu demez. Yakışmışsa yakışmış der. Beğenmediyse onu da söyler ama sen beğeniyorsan giy tabii der. Aynı şekilde eşim de arada bir iş arkadaşlarıyla akşam yemeğe çıkar. Bazen ben de giderim bazen gitmem. Hiç bir gün telefonuna paylaşımlarına bakmam, kadın iş arkadaşlarına hiç kötü gözle bakmam. Olur da hoşuma gitmeyen bir kadın olsa eşime söylemem bile. Kaç yaşında adam çocuk gibi ben mi öğreticem insan ilişkilerini. Bırakın bu kıskançlığı. Hadi bu adam bıraktı gitti, peki ya sonraki? Yıllarca, sizi böyle kabul edecek erkeği aramak yerine kısa yoldan gidip kendiniz değişin. İnanın kıskançlık insanın yaşam kalitesini düşürür, sevgiyi huzuru yok eder, sırtta çok ağır bir yüktür.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…