Sevgilimin lise çağından olan bayan arkadaşı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Biraz hayata pozitif bakmayı öğrenmem lazım kuran okurum muzik dinlerim kitap okurum o an iyi geliyor sonra taakk yine eski paranoyalar.rabbim korusun yuvanızı negüzel keşke bende öyle olabilsem zaten insan yanlış yapacaksa yapar bunu önleyemessin onu kaybetmek istemiyorum kesinlikle nezaman o kuruntu gelse sizin yorumları okuyacam biraz önlem almak için.demin konuştuk dediki seni şimdi affetsem 2 gün sonra yine aynısın

Ben bunun tamamen tek taraflı birşey olduğunu düşünmüyorum açıkçası.
Evet eşinden bağımsız hastalık boyutunda kıskanç olan kadınlar var. Ama bu ikili oynayan erkekler evde aile yaşantısında ayrı, iş hayatında ayrı rol kesiyor. O arkadaşınızın eşinin iş ya da başka erkek arkadaşlarıyla samimi olmasının istemeyen, kendi de öyleymiş gibi gözükmeyen çalışıp, eşi yokken canı nasıl istiyorsa öyle davranıyor olma ihtimali yüksek.

Ben böyle ikili oynayan, karısını da dışarıya manyak gibi gösteren erkeklere denk geldim. Sayılarının da az olduğunu düşünmüyorum.

Son düzenleme:
Herkesin eşinin sosyal medyasında şurdan burdan tanıdığı kadınlar illa ki var. Ayrıca o kişilerle sizi aldatmasından mı korkuyorsunuz tam olarak? şüpheli bişey mi hissettiniz? Somut bişey yoksa özgüvensiz görünürsünüz eşinizin gözünde.

Kocanız çok mu yakışıklı çok mu çekici bi erkek. Hani herkesin dikkatini mi çekiyo? Sanki tüm kadınlar sizin kocanızı havada kapacakmış gibi hissediyosunuz gibi geldi.
Bana göre öyle çok sevdiğimden kaynaklı yakışıklılık gelip geçici ama yakışıklı

Bir erkeğe beddua edecek olsam sizin gibi bir kadın dilerdim desem? Biri benim lise çağımdaki arkadaşımı hemcinsim değil diye sil dese, bir de emrivakiyle, artık hayatımda olmaz.
Emri vakiyle sonradn oldu güzelcede sordum hani konuşup etmiyorsun sil gitsin ne gerrk var diye.

Yok aslında işin gerçegi sosyal medyaya güvenmiyorum önceki herif sağolsun 11 yıl sonra Facebooku olduğunu öğrenmiştim nebilim işte beni huylandıracak şeyler olmasın istiyorum.oda dediki beni Allah biliyor okuldan biri falan

Bişey olsa zaten hissedersiniz. Takıntı yapıyosanız, siz kapatın sosyal medyanızı uzak kalın etkilenmeyin.

Bana göre öyle çok sevdiğimden kaynaklı yakışıklılık gelip geçici ama yakışıklı
Ama tüm kadınlar ya da biçok kadın sizin gözünüzle bakmıyor. O şekilde görmüyor. Sıradan adamın biri eşiniz diğer kadınlara göre. Bu kadar korkarsanız, başınıza gelir. Çekersiniz kendinize. Ayrıca adamın aklına sokuyosunuz durduk yere, hiçbişey yokken.

Bana dediki senden kurtulduğum gün bayramım olacak bunu söylediğim için üzgünüm ama ailesi demiş son sanş ver kendi elimle mahfettim

Haklısın istemiyor beni 1 hafta görüşmeyelim dedi düşün kendine çekidüzen vereceksen devam ederiz yoksa biter.

Bana dediki senden kurtulduğum gün bayramım olacak bunu söylediğim için üzgünüm ama ailesi demiş son sanş ver kendi elimle mahfettim
Yani bu işin tedavisi var mı, varsa nedir bilmiyorum;ama bunun için uğraşmalısınız. Hayatı kendinize de, karşınızdakine de zindan ediyorsunuz. Kaldı ki böyle ne mutlu bir ilişkiniz ne mutlu bir evliliğiniz olur. İkili ilişkilerinizi kangrene çeviriyorsunuz.

Haklısın istemiyor beni 1 hafta görüşmeyelim dedi düşün kendine çekidüzen vereceksen devam ederiz yoksa biter.
Kızmayın da kendinizi küçük düşürüyosunuz. Öyle bi özgüvenli bakımlı, pozitif enerjili olun ki , o sizi kaybetmekten korkar hale gelsin. Psikolog filan düşünebilirsiniz.

Allah razı olsun 2 yıllık ilişki böyle birşey duymak kalbimi acıttı özünde çok iyi bir çiftiz aslında.

Kızmayın da kendinizi küçük düşürüyosunuz. Öyle bi özgüvenli bakımlı, pozitif enerjili olun ki , o sizi kaybetmekten korkar hale gelsin. Psikolog filan düşünebilirsiniz.
Hatalı olan ben olduğum için hatamı biliyorum bunu güzelleştirmekte benim elimde zindana çevirmektee bilmiyorum hakkımızda hayırlısı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…