- 9 Ağustos 2017
- 8.642
- 35.156
-
- Konu Sahibi Cerenberenb
Ne güzel söylemişsiniz. Özel sektörde çalışıyorum müşteriye karşı her zaman takınmamız gereken güler yüz, anlayış, nezaket olmazsa olmazımız. Çay, kahve ikramı gibi şeyler genelde aaa kadın cilve mi yapıyor gibi görülüyor. Ama biriyle kaba bir şekilde iş yapamazsınız, ikna edemezsiniz ki. Siz söylemişken buna bende değinmek istedim.Hatalı olduğunuzun farkındasınız ama hala özelden muhabbet etmedikçe, hayatında olmadığı, sosyal medyada ekli kalmaktan öteye gitmediği sürece sorun yok diyorsunuz, Kadınlar ve erkekler birbiriyle arkadaş olabilir, sohbet edebilir, yüzyüze görüşebilir.
Özür dilerim ama bana göre hala yanlış düşünüyorsunuz, siz kimseye güvenmiyor muhatap olmuyor olabilirsiniz ama erkek arkadaşınızın geçmişinden gelen veya çalışma hayatının içinde kadın ve erkeklerden oluşan bir çevresi var, kasiyer bile güleryüzlü olduğu için kendi kendinize kuruyorsunuz, oysa kasiyer kız ekmeğinin peşinde satış yapmak kadar müşteriye güleryüzlü olmaları da gerekiyor ki gıda, giyim vs satış için müşteriler yine aynı yeri tercih etsin daha çok müşteri kazansınlar, ne kadar çok kazanç o kadar çok istihdam.
Yanlış anlamayın nasıl denir bilemedim, kafanız mı iyi?O güveni verdik birbirimize yoksa önceki dibimdeydi o aldattı başta istemedim ama oldu birşekil
Hatalı olan benim biliyorum bundan sonra pozitif biri olmak istiyorum ne gerekirse yapacam bunun için.başta kendim sonra sevgilim için durdurmak istiyorum bazen engel olamıyorsunGülüm alinma, ama benim tanidigimin sizin kafa yapinizda sevgilisi vardi. Beni evli he cocuklu oldugum halde kiskanirdi. Akrabalarindan listesinden haberi olmadan bazi kadinlari da silmisti..adam sevdigi icin "evlenince böyle yapmaz" dedi. Evlendikten sonra kadin iyice kafayi yedi. Sonuc? Adam dügünden 3 ay sonra ayrildi cocuk olurda durum iyice cikmaza girmeden. Demem o ki: Burda sorunlu olan sensin. Farkindasin. Ilerde saglikli bir evlilik veya iliski istiyorsan yardim alman lazim..
Merhaba bayanlar sevgilimin sosyal medyasında 2 bayan var okul çağından sil dedim istemiyorum dedim silmiyor.hani siz neyapardınız bu durumda? sosyal medyada diye susarmıydınız ? Yoksa sizi kırıp silmediği için tavırmı alırdınız ? Bende erkek arkadaş falan yok insan sevdiğini kırmaz diye düşünüyorum abartıyorsamda yazın hastalık derece kıskançlık ve takıntı var bende.teşekkürler
Hatalı olan benim biliyorum bundan sonra pozitif biri olmak istiyorum ne gerekirse yapacam bunun için.başta kendim sonra sevgilim için durdurmak istiyorum bazen engel olamıyorsun
Sen belki farkındasın ama ne kadar önemli bir sorun olduğunun farkında değilsin.dediğim gibi övünmüyorum bu durumdan kötü yorum yapanlar var ama olsun.sonunda ya onu ya kendimi kaybedecem bu durumdan zaten
Yoo kabul ediyorum ama oda okul zamanlarında dışlandığımdan oldu halbuki beni görenler kendini beğenmiş sanıyor alakası yok.ve evet böyle yaparak mutsuzluk yaratıyorum aldatmasa bile terk edecekSen belki farkındasın ama ne kadar önemli bir sorun olduğunun farkında değilsin.
1- kabul etmesen de özgüvensizsin.
2- aldatılacaksın
3- terk edileceksin.
Bir gün bunlar oldugunda bu yazdıklarımı hatırla. Eger kendini tedavi etmezsen. Kendi işine bak, kafanı meşgul et, biraz özsaygın olsun.
Canım benim yaşın kaç bilmiyorum.Yoo kabul ediyorum ama oda okul zamanlarında dışlandığımdan oldu halbuki beni görenler kendini beğenmiş sanıyor alakası yok.ve evet böyle yaparak mutsuzluk yaratıyorum aldatmasa bile terk edecek
DeğişikCanı istememiş.
Bu içten yorumun için teşekkür ederim ekran kaydı alıp nezaman gelseler okuyacağım belki engel olurum okudukça.allah razı olsun evdeyim şuan panikatağı nasıl azalttıysam bunuda azaltırım umarımCanım benim yaşın kaç bilmiyorum.
Öncelikle kendini sevmelisin.
Sen değerlisin, biriciksin.
Koymetlisin.
Kendi fikşrleri, hobilerin bir tarzın var. Yoksa olmalı.
Kendine dikkat et giyim kuşam bakım ama onlara tapma.
İşin yoksa iş bul küçük büyük, hayat sadece sebgilin olmasın.
Kendi arkadaşların olsun. Çık gez. Trekkinge katıl onsuz. Biraz o seni kıskansın.
Ayrıca kendine engel ol. Onu gözetleme isteğin gelince ne yapıyorum ben, yapacak olan ben görmeden de yapar de. Telefonunu eline asla slma. Son görülmesine dahi bakma. Bakmak isteyip her bakmadığında, kendini tuttuğunda daha güçleneceksin.
Ayrıca kalbin temiz oldugunda varsa emin ol karşına çıkıyor.
Didikleyip hayatı kendine ve ona, zehir etme.
Varsa yanlışı seni kaybeder.
Öyle ol ki, kendini öyle kıymetli yap ki, geliitir kendini, o seni kaybetmekten sakınsın.
Cıks değişik değil, gayet normal. Değişik olan konu sahibi.Değişik
Değisik derkenCıks değişik değil, gayet normal. Değişik olan konu sahibi.
Anormal.Değisik derken
Birtek siz normalsiniz zaten komedi yaaa saçma yorum yapana engel bundan sonra size konuşma fırsatı bile vermeyecem hadi byeeAnormal.
Normal misiniz yaniBirtek siz normalsiniz zaten komedi yaaa saçma yorum yapana engel bundan sonra size konuşma fırsatı bile vermeyecem hadi byee