Sevgilimin lise çağından olan bayan arkadaşı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ne güzel söylemişsiniz. Özel sektörde çalışıyorum müşteriye karşı her zaman takınmamız gereken güler yüz, anlayış, nezaket olmazsa olmazımız. Çay, kahve ikramı gibi şeyler genelde aaa kadın cilve mi yapıyor gibi görülüyor. Ama biriyle kaba bir şekilde iş yapamazsınız, ikna edemezsiniz ki. Siz söylemişken buna bende değinmek istedim.

Gülüm alinma, ama benim tanidigimin sizin kafa yapinizda sevgilisi vardi. Beni evli he cocuklu oldugum halde kiskanirdi. Akrabalarindan listesinden haberi olmadan bazi kadinlari da silmisti..adam sevdigi icin "evlenince böyle yapmaz" dedi. Evlendikten sonra kadin iyice kafayi yedi. Sonuc? Adam dügünden 3 ay sonra ayrildi cocuk olurda durum iyice cikmaza girmeden. Demem o ki: Burda sorunlu olan sensin. Farkindasin. Ilerde saglikli bir evlilik veya iliski istiyorsan yardim alman lazim..

Hatalı olan benim biliyorum bundan sonra pozitif biri olmak istiyorum ne gerekirse yapacam bunun için.başta kendim sonra sevgilim için durdurmak istiyorum bazen engel olamıyorsun

Siz sevgilisiniz bugün varsiniz belki yarin yoksunuz. Kac yillik dostlugu neden silsin? Hangi sifatla? Benim de eşimin de hem okul zamanında hem is ortamindan bir sürü arkadaşımızın var sosyal medyada. Bundan rahatsız olmak için ya çok kıskanç olmak lazım ya da partnerinize guvenmiyor olmanız lazim.

Kendinize veya sevgilinize guvenmiyorsunuz diye neden arkadasliklar bitsin? Sizin erkek arkadaşınizin olmaması sizin sorununuz sizin tercihiniz. Herkes sizin gibi tecrit yaşamak zorunda değil.

16 yillik sevgilim 12 yillik kocamin bayan arkadaslari eklidir benimde butun ilkokul ortaokul lise universite erkek arkadaslarim bende eklidir.... biz cokmu genis oluyiruz bu durumda yani karsi tarafla aralarında bisey yoksa ekli olmasinda bir sakinca gormuyorum ben .

dediğim gibi övünmüyorum bu durumdan kötü yorum yapanlar var ama olsun.sonunda ya onu ya kendimi kaybedecem bu durumdan zaten
Sen belki farkındasın ama ne kadar önemli bir sorun olduğunun farkında değilsin.

1- kabul etmesen de özgüvensizsin.
2- aldatılacaksın
3- terk edileceksin.

Bir gün bunlar oldugunda bu yazdıklarımı hatırla. Eger kendini tedavi etmezsen. Kendi işine bak, kafanı meşgul et, biraz özsaygın olsun.

Yoo kabul ediyorum ama oda okul zamanlarında dışlandığımdan oldu halbuki beni görenler kendini beğenmiş sanıyor alakası yok.ve evet böyle yaparak mutsuzluk yaratıyorum aldatmasa bile terk edecek

Yoo kabul ediyorum ama oda okul zamanlarında dışlandığımdan oldu halbuki beni görenler kendini beğenmiş sanıyor alakası yok.ve evet böyle yaparak mutsuzluk yaratıyorum aldatmasa bile terk edecek
Canım benim yaşın kaç bilmiyorum.
Öncelikle kendini sevmelisin.
Sen değerlisin, biriciksin.
Koymetlisin.
Kendi fikşrleri, hobilerin bir tarzın var. Yoksa olmalı.
Kendine dikkat et giyim kuşam bakım ama onlara tapma.
İşin yoksa iş bul küçük büyük, hayat sadece sebgilin olmasın.
Kendi arkadaşların olsun. Çık gez. Trekkinge katıl onsuz. Biraz o seni kıskansın.
Ayrıca kendine engel ol. Onu gözetleme isteğin gelince ne yapıyorum ben, yapacak olan ben görmeden de yapar de. Telefonunu eline asla slma. Son görülmesine dahi bakma. Bakmak isteyip her bakmadığında, kendini tuttuğunda daha güçleneceksin.
Ayrıca kalbin temiz oldugunda varsa emin ol karşına çıkıyor.
Didikleyip hayatı kendine ve ona, zehir etme.
Varsa yanlışı seni kaybeder.
Öyle ol ki, kendini öyle kıymetli yap ki, geliitir kendini, o seni kaybetmekten sakınsın.

Bu içten yorumun için teşekkür ederim ekran kaydı alıp nezaman gelseler okuyacağım belki engel olurum okudukça.allah razı olsun evdeyim şuan panikatağı nasıl azalttıysam bunuda azaltırım umarım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…