Sevgilimin lise çağından olan bayan arkadaşı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya sanki dermansız derde tutulmuş da sayılı gününüz kalmış gibisiniz. Bir kere yaşıyorsunuz bu hayatı. Önceki ilişkinizde bir sürü travma yaşamışsınız, atlatabilmek için hiç yardım aldınız mı? Kimin ne garantisi var şu hayatta? Kimse boşanmak için ya da ayrılmak için başlamıyor bir ilişkiye. Dünyanın en sadık erkeği gelse siz yine mutlu olmazsınız çünkü istemiyorsunuz. Mutsuzluktan mutlu olanlardansınız.

Beni bu hayatta böyle karamsar, mutsuz, devamlı kötüye yorma, çaresiz hissetirebilecek tek şey evlatlarımın başına kötü bir şey gelmesi olur. Onun dışında eşimi seviyorum, iyi anlaşıyoruz hiç gizlimiz saklımız yok ama günün birinde bir başkasına gidebilir, başkasını sevebilir, buraya kadarmış diyebilir. Şimdiye kadar en küçük bir ihanet kuşkusu hissi olmadı bende ama asla diyemiyorum. İki ergen kızım var anneyim buna rağmen kendim için bile büyük konuşmaktan korkarım.

Hiç benim tarzım değildir ama istersem sokağa aşırı dekolte bir kıyafetle çıkarım eşim asla git çıkar şunu demez. Yakışmışsa yakışmış der. Beğenmediyse onu da söyler ama sen beğeniyorsan giy tabii der. Aynı şekilde eşim de arada bir iş arkadaşlarıyla akşam yemeğe çıkar. Bazen ben de giderim bazen gitmem. Hiç bir gün telefonuna paylaşımlarına bakmam, kadın iş arkadaşlarına hiç kötü gözle bakmam. Olur da hoşuma gitmeyen bir kadın olsa eşime söylemem bile. Kaç yaşında adam çocuk gibi ben mi öğreticem insan ilişkilerini. Bırakın bu kıskançlığı. Hadi bu adam bıraktı gitti, peki ya sonraki? Yıllarca, sizi böyle kabul edecek erkeği aramak yerine kısa yoldan gidip kendiniz değişin. İnanın kıskançlık insanın yaşam kalitesini düşürür, sevgiyi huzuru yok eder, sırtta çok ağır bir yüktür.
Biraz hayata pozitif bakmayı öğrenmem lazım kuran okurum muzik dinlerim kitap okurum o an iyi geliyor sonra taakk yine eski paranoyalar.rabbim korusun yuvanızı negüzel keşke bende öyle olabilsem zaten insan yanlış yapacaksa yapar bunu önleyemessin onu kaybetmek istemiyorum kesinlikle nezaman o kuruntu gelse sizin yorumları okuyacam biraz önlem almak için.demin konuştuk dediki seni şimdi affetsem 2 gün sonra yine aynısın

Aklıma bir anım geldi bir öğretmen arkadaş vardı adam her gün bizimle sohbet muhabbet gayet samimi .Sonra bir gün yolda karşılaştık yanında karısı var adam bize selam bile veremedi ,ikinci gün geldi özür diledi ,karım çok kıskanç selam veremedim dedi.Rengi attı adamın, o kadar mahcup oldu ki.Ha ne oldu gene her gün gelip yanımıza oturdu bizimle konuşmaya çalıştı, biz ise kadına ayri adama ayrı güldük, sadece komediydi.Allah aşkına kim ne yapsın sizin kocanızı sevgilinizi, sanki dünya da adam kalmadı, sadece kendinizi rezil ediyorsunuz.Bu tarz insanlara yasaklar hep daha çekici geliyor
Ben bunun tamamen tek taraflı birşey olduğunu düşünmüyorum açıkçası.
Evet eşinden bağımsız hastalık boyutunda kıskanç olan kadınlar var. Ama bu ikili oynayan erkekler evde aile yaşantısında ayrı, iş hayatında ayrı rol kesiyor. O arkadaşınızın eşinin iş ya da başka erkek arkadaşlarıyla samimi olmasının istemeyen, kendi de öyleymiş gibi gözükmeyen çalışıp, eşi yokken canı nasıl istiyorsa öyle davranıyor olma ihtimali yüksek.

Ben böyle ikili oynayan, karısını da dışarıya manyak gibi gösteren erkeklere denk geldim. Sayılarının da az olduğunu düşünmüyorum.

Son düzenleme:
Merhaba bayanlar sevgilimin sosyal medyasında 2 bayan var okul çağından sil dedim istemiyorum dedim silmiyor.hani siz neyapardınız bu durumda? sosyal medyada diye susarmıydınız ? Yoksa sizi kırıp silmediği için tavırmı alırdınız ? Bende erkek arkadaş falan yok insan sevdiğini kırmaz diye düşünüyorum abartıyorsamda yazın hastalık derece kıskançlık ve takıntı var bende.teşekkürler
Herkesin eşinin sosyal medyasında şurdan burdan tanıdığı kadınlar illa ki var. Ayrıca o kişilerle sizi aldatmasından mı korkuyorsunuz tam olarak? şüpheli bişey mi hissettiniz? Somut bişey yoksa özgüvensiz görünürsünüz eşinizin gözünde.

Kocanız çok mu yakışıklı çok mu çekici bi erkek. Hani herkesin dikkatini mi çekiyo? Sanki tüm kadınlar sizin kocanızı havada kapacakmış gibi hissediyosunuz gibi geldi.
Bana göre öyle çok sevdiğimden kaynaklı yakışıklılık gelip geçici ama yakışıklı

Bir erkeğe beddua edecek olsam sizin gibi bir kadın dilerdim desem? Biri benim lise çağımdaki arkadaşımı hemcinsim değil diye sil dese, bir de emrivakiyle, artık hayatımda olmaz.
Emri vakiyle sonradn oldu güzelcede sordum hani konuşup etmiyorsun sil gitsin ne gerrk var diye.

Herkesin eşinin sosyal medyasında şurdan burdan tanıdığı kadınlar illa ki var. Ayrıca o kişilerle sizi aldatmasından mı korkuyorsunuz tam olarak? şüpheli bişey mi hissettiniz? Somut bişey yoksa özgüvensiz görünürsünüz eşinizin gözünde.
Yok aslında işin gerçegi sosyal medyaya güvenmiyorum önceki herif sağolsun 11 yıl sonra Facebooku olduğunu öğrenmiştim nebilim işte beni huylandıracak şeyler olmasın istiyorum.oda dediki beni Allah biliyor okuldan biri falan

Yok aslında işin gerçegi sosyal medyaya güvenmiyorum önceki herif sağolsun 11 yıl sonra Facebooku olduğunu öğrenmiştim nebilim işte beni huylandıracak şeyler olmasın istiyorum.oda dediki beni Allah biliyor okuldan biri falan
Bişey olsa zaten hissedersiniz. Takıntı yapıyosanız, siz kapatın sosyal medyanızı uzak kalın etkilenmeyin.

Bana göre öyle çok sevdiğimden kaynaklı yakışıklılık gelip geçici ama yakışıklı
Ama tüm kadınlar ya da biçok kadın sizin gözünüzle bakmıyor. O şekilde görmüyor. Sıradan adamın biri eşiniz diğer kadınlara göre. Bu kadar korkarsanız, başınıza gelir. Çekersiniz kendinize. Ayrıca adamın aklına sokuyosunuz durduk yere, hiçbişey yokken.

Bana dediki senden kurtulduğum gün bayramım olacak bunu söylediğim için üzgünüm ama ailesi demiş son sanş ver kendi elimle mahfettim😔

Ama tüm kadınlar ya da biçok kadın sizin gözünüzle bakmıyor. O şekilde görmüyor. Sıradan adamın biri eşiniz diğer kadınlara göre. Bu kadar korkarsanız, başınıza gelir. Çekersiniz kendinize. Ayrıca adamın aklına sokuyosunuz durduk yere, hiçbişey yokken.
Haklısın istemiyor beni 1 hafta görüşmeyelim dedi düşün kendine çekidüzen vereceksen devam ederiz yoksa biter.

Bana dediki senden kurtulduğum gün bayramım olacak bunu söylediğim için üzgünüm ama ailesi demiş son sanş ver kendi elimle mahfettim😔
Yani bu işin tedavisi var mı, varsa nedir bilmiyorum;ama bunun için uğraşmalısınız. Hayatı kendinize de, karşınızdakine de zindan ediyorsunuz. Kaldı ki böyle ne mutlu bir ilişkiniz ne mutlu bir evliliğiniz olur. İkili ilişkilerinizi kangrene çeviriyorsunuz.

Haklısın istemiyor beni 1 hafta görüşmeyelim dedi düşün kendine çekidüzen vereceksen devam ederiz yoksa biter.
Kızmayın da kendinizi küçük düşürüyosunuz. Öyle bi özgüvenli bakımlı, pozitif enerjili olun ki , o sizi kaybetmekten korkar hale gelsin. Psikolog filan düşünebilirsiniz.

Yani bu işin tedavisi var mı, varsa nedir bilmiyorum;ama bunun için uğraşmalısınız. Hayatı kendinize de, karşınızdakine de zindan ediyorsunuz. Kaldı ki böyle ne mutlu bir ilişkiniz ne mutlu bir evliliğiniz olur. İkili ilişkilerinizi kangrene çeviriyorsunuz.
Allah razı olsun 2 yıllık ilişki böyle birşey duymak kalbimi acıttı özünde çok iyi bir çiftiz aslında.

Kızmayın da kendinizi küçük düşürüyosunuz. Öyle bi özgüvenli bakımlı, pozitif enerjili olun ki , o sizi kaybetmekten korkar hale gelsin. Psikolog filan düşünebilirsiniz.
Hatalı olan ben olduğum için hatamı biliyorum bunu güzelleştirmekte benim elimde zindana çevirmektee bilmiyorum hakkımızda hayırlısı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X