Sevgilimin lise çağından olan bayan arkadaşı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Cezaevinden kaçmanın yollarını aramadan bir an önce kendini törpülemeye bak. Yoksa kaçar bir daha bulamazsın. Hiç çekilecek çile değilsin.
Nasıl katlanıyo? Acaba çok mu güzelsin?
Merak ettim seni.
Dünya güzelide değilim giderimiz var ama sevgimiz daha büyük katlanmaz daha zaten en ufak şeyde biter gider

Sevgiden ziyade baska seylerde giderin olabilir mi? Cinsellik, seks performansların? Yoksa hiçbi erkek şu hareketlere katlanamaz yoksa.
Katlanan varsa şayet bir yerlerde giderin var demektir.
Ben turkiyede o yurtdışında belkide özlem hasretten olabilir bilemiyorum ama kendime çekidüzen vermem lazım

Hayatında zaten yok sosyal medyada var sadece hayatında olsa ben olmam zaten
Artık öyle olacak özellerden muhabbet etmediği sürece dursun
Hatalı olduğunuzun farkındasınız ama hala özelden muhabbet etmedikçe, hayatında olmadığı, sosyal medyada ekli kalmaktan öteye gitmediği sürece sorun yok diyorsunuz, Kadınlar ve erkekler birbiriyle arkadaş olabilir, sohbet edebilir, yüzyüze görüşebilir.

Özür dilerim ama bana göre hala yanlış düşünüyorsunuz, siz kimseye güvenmiyor muhatap olmuyor olabilirsiniz ama erkek arkadaşınızın geçmişinden gelen veya çalışma hayatının içinde kadın ve erkeklerden oluşan bir çevresi var, kasiyer bile güleryüzlü olduğu için kendi kendinize kuruyorsunuz, oysa kasiyer kız ekmeğinin peşinde satış yapmak kadar müşteriye güleryüzlü olmaları da gerekiyor ki gıda, giyim vs satış için müşteriler yine aynı yeri tercih etsin daha çok müşteri kazansınlar, ne kadar çok kazanç o kadar çok istihdam.

Bu düşünceden ha diye kurtulamam malesef ama elimden geldiğince kurtulmaya çalışacağım.evet haklısın herşeyi cilveye çekme düşüncesi saçma sapan kuruntuları bırakacam yoksa hayat gitmez böyle

Ben turkiyede o yurtdışında belkide özlem hasretten olabilir bilemiyorum ama kendime çekidüzen vermem lazım
E siz görüşemiyorsunuz o zaman? Eee o zaman nasıl eminsiniz kimseyle görüşemediğimden takip cihazı mı taktınız? Sizin gibi aşırı insan uzak mesafeye nasıl tam güvenir ki?

E siz görüşemiyorsunuz o zaman? Eee o zaman nasıl eminsiniz kimseyle görüşemediğimden takip cihazı mı taktınız? Sizin gibi aşırı insan uzak mesafeye nasıl tam güvenir ki?
Güvenim var ama mesafeden demek kuruntular oluyor

Rica etsem bu konuyu kapatabilirmisiniz

O güveni verdik birbirimize yoksa önceki dibimdeydi o aldattı başta istemedim ama oldu birşekil

Sizin en kısa zamanda terapi almanız lazım, erkek arkadaşınız bu şartlarda devam edebilir mi bunu ben bilemem elbette ama hayatı kendinize de zindan ediyorsunuz, kaba olacak o yüzden çok özür dilerim ama severken öldürenlerdensiniz, haklı bir kıskançlığınız olsa bir nebze diyeceğim ama adamın face hesabındaki arkadaşlarını silmesi için baskı yapmanızın, yolda yürüyen kadınlar, kasiyer için aklınızdan geçenlerin veya onlar için erkek arkadaşınıza sarf ettiğiniz sözlerin hiçbir haklılığı yok.

Sizinle aynı tavırlarda olan biri vardı çevremde, eşini uçan kuştan kıskanıyordu, eşine güveniyordu güvenmiyordu beni ilgilendirmez o onların özeliydi zaten köklü bir tanışıklığımız arkadaşlığımızda yoktu, anında görüşmeyi kestim çünkü hakkımda içinden geçireceklerini bile hakaret sayarım.

Gerçekten toparlanın yoksa erkek arkadaşınızı kaybedeceksiniz belki de kaybettiniz bile.

Bendeki kıskançlığı aştı artık paranoyaya döndü ben eskiden çok pozitif insandım gerçekten.panikatak anksiyete herşey var bende ailesi devreye girdi onların hatrına belki ama kendimi düzeltmessem 3 gün sonra kavga ve son birdahada zaten ne ilişkiye başlarım bitti ama onu kaybetmek istemiyorum..

Durumunuzun farkında olmanız güzel ama bundan kurtulmak için hemen harekete de geçmeniz lazım, çok tehlikeli bir düşünce yapınız var, şu an belki biraz da kaybetme korkusuyla erkek arkadaşınızla az buçuk kendinizi frenleyerek tartışıyorsunuz fakat bir gün erkek arkadaşınız yüzünden bir kadına laf ederseniz dönüşü olmaz.

Bizim bir tanıdık abla vardı eşini aşırı kıskanıyordu, belki kıskanmak için haklı gerekçeleri vardı bilemem zira ben o dönem ergenlik çağındaydım yetişkinlerin özel hayatını bilmiyordum fakat hatırlıyorum da kadın eşini çocuk sayılacak kişilerden bile kıskanıyordu, insan kendi yeğeninden kıskanır mı ya da çevresindeki 17-18 yaşındaki kızlardan? Hepsi onların evladı olacak yaşta kızlar kimisi akraba kızı kimisi arkadaşlarının kızı, sonları iyi bitmedi tabii ki, boşandılar çünkü insan bu kadar sağlıksız düşüncelere bir yere kadar tahammül edebiliyor.

Herkese çok teşekkür ederim diğer konum açık öneriler için burayı kapatsanız olurmu rica etsem.evet farkındayım ama yeri geliyor engel olamıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…