Rahtsız edici biri derken? Neyi, nasıl kanıtlayacaksınız? Marketteki güler yüz gösteren kasiyer veya mini etek giymiş kadına ne diyebilirsiniz? "İşlemi yap ödemeyi al ve sakın bir daha sevgilime güler yüz gösterme veya başka bir kadına seni buralarda bir daha görmeyeyim mini etekli falan" mı diyeceksiniz? Siz kimsiniz, sevgiliniz kim Allahaşkına? Milletin canı burnunda, kış günü hayatta kalmaya çalışıyor, sevgiliniz kimin umurunda?
Öyle bir dermiş ki! Ben mesela herkese güler yüz gösteririm, bir işlemini yaptığım adamın sevgilisi gelip bana ileri geri konuşursa evli barklı kadınım demem hayattan soğuturum o kadını. Adam dediğiniz gibi sizin gibi birine dayanmaz kaçar zaten de elalemin kadınlarının kızlarının suçu ne?
Özgüvenim yok diye kabul ediyorsunuz madem gidin psikiyatrik tedavi görün. Doktorlar ne derse yapın iyileşin. Sokak zaten yeterince korkutucu değilmiş gibi bir de sizin gibiler var. Beni seviyorsa yapmaz, beni kırmak istemiyorsa yapmaz...Sınırınız nerede peki sizin? Siz mutlu olun diye millet karakterinden, kişiliğinden, duruşundan taviz versin öyle mi? Adam size "beni seviyorsan karışma insanlarla olan diyaloğuma arkadaşlığıma" dese mantıken susup oturmanız gerekiyor. Yapar mısınız?