Sevgilimin kötü niyetli olduğunu düşünüyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aldatılıyor musunuz peki? Ya da sevişmeden nasıl devam ediyorsunuz ilişkiye, bunu konuştuğunuzda ne diyor?
İlk başlarda garipsedim tabi. Önceki eşime popomu sürtsem ilişkiye hazırdı. Buna giyiniyorsun öpüyorsun kokluyorsun bi bahaneler buluyor. O ilk heves gittikten sonra yasandı bunlar. Hevesimi aldımda ondan demedi. hep bişiler bahane etti. Bende üstelemedim demekki böyle olabiliyor aman huzur olsunda bosver dedm. Şuanda aldatıyor zaten. Beraber yasamaya baslasın onuda aldatır. İlk baslarda ki tadı yakalamak için baska kadınlara koşuyor

Öncelikle çok özenli,anlaşılır bir dille,noktalamaya,paragrafa dikkat ederek yazdığınız için teşekkür etmek istedim. Bu yüzden de sonuna kadar okudum.

Yaşadıklarınıza üzüldüm ama bir sıkıntı var belli. Belki de başka biri. Sizi üzüyorsam kusura bakmayın ama herşeyi duymaya hazır olun veya zorla duyurun kendinize gerçekleri. İnceldiği yerden kopsun misali.
Çünkü hiçbirşey eskisi gibi olmayacak belli.
Sevgilinizin zihninde başka birşeyler var sanırım. Olayları duymak istemeyişiniz onsuzluğu göze alamıyor olmanızdan. Yoksa eskiye dönmesi zor. Boşuna ertelemeyin. Ama bunun size faydası olmayacak. Dökün bütün taşlarınızı.
Bir haftalık yıllık izin alın.
Durum sonrası toparlanmak,kendinizi dinlemek için.
Sevgilinizi alın karşınıza konuşun. İyi kötü ne varsa konuşun. Gerekirse yolları ayırın ama herşeyi konuşun.
Hergün üzülmektense…
Terapiyi de kendiniz için alın.
Bırakın ne hali varsa görsün.

Birgün siz gülerken ağlama sırası ona gelecek.

Özel hastane işlemleri enabıza hemen düşmüyor evet.
Bunu ben de yaşadım.

İnşaAllah çok mutlu olursunuz.
Hakkınızda hayırlısı neyse o olsun.
Kıymetinizi bilen insanlar olsun hayatınızda

Ne kadar nazik yazmışsınız, teşekkür ederim.

Çok sorguladım kadın arkadaşlarından gelen mesajları zamanında, iş arkadaşı olsun, başka bir yerden tanıyor olsun. Çünkü hiçbirinin adını daha önce duymamıştım, bir anda ortaya çıktıklarında tepki veriyordum kim bu, nereden tanıyorsun, ne alaka neden görüşeceksiniz diye. Bu sebeple benden sakladığını düşünüyorum görüştüğü kişiyi. Belki de masumca bir görüşmeydi ancak buluşucaz dese bana muhtemelen çok soru soracaktım yine. Ki bilmediğim kadınlarla ilgili soru sormanın yanlış olduğunu düşünmüyorum. Bana oturup anlatabilirdi nazikçe, öğrendikten sonra sormuyorum sonuçta. Yine de başkasına mı aklı kaydı, denemek için mi benimle eve çıktı bilmiyorum. Her iki ihtimal de çok üzücü. 1 mayısta ne yaptın bana anlatır mısın dediğim an öf pöf şovlar başlayacaktır elbette, nasıl oturtup konuşturabilirim onu da bilmiyorum artık. Gittiği hastaneyi arayıp öğrendiğimi söylesem muhtemelen sen delisin diyip üste çıkacak ve bu ayrılık bahanesi olacak. Bahane bekleyen birini neden elimde tutmaya çalışıyoruma geliyor soru burada elbette. Her tartışmamızda bavulunj alıp gitmekle tehdit ediyor zaten.

Sizde kendinizi bir adım geride tutun çok fazla üzerine düşmeyin gün içinde msj atmayın mesela siz değil o sizi merak etsin biraz totosunu kaldirmissiniz.

Onsuz yapamayacak olmanızı çok belli ederseniz bu erkekleri daha da iter. Hadi bunu da geçtim; sanki Şuan sizi ortada bırakmamış olmak için sanki zorla duruyor. Ruhu sizinle olmayanın bedeni sizinle olsa ne,olmasa ne…

Çok haklısınız, gün içindr bazen hiç olmayacak birşeyden dolayı bir anda öff çok seviyorum ya seni diyip sarılıveriyor sıkı sıkı. O zaman çok aklım karışıyor, onun dışında öf pöf yapar ben sarılmaya çalışınca. Bilmiyorum.

Bu kadar detaya girecek misiniz gercekten? Kac yildir birliktesiniz?

Bence kendinizi biraz geri çekin. Gün içinde aramayın,mesaj atmayın. Hatta görmezden gelin. Kız arkadaşlarınıza plan yapın dışarı çıkın falan. Üzerindeki tüm ilginizi çekin. Bırakın o sizi merak etsin. O sizin mesajlarınızı kurcalasın. Gizemli hareketlerde bulunun. Telefon şifrenizi değiştirin falan.
İlginizden de bunalmış olabilir aynı eve girince.

Kardeşimde sizin gibiydi aynı. Bireyleri duymamak bilmemek icin cırpınıyordu ama her seninde farkındaydı kaybetmemek ayrılmamak halkına ağzını kapadı, herife katlandı cocugun egosu balon gibi sisti. En sonunda her seye hazırım diyip resti cekti.. sizde bir süre böyle devam edersiniz ama en sonunda icinizde patlar ve biter.

Bana da öyle geliyor, yanyana oturuyoruz koltukta, telefonunu eline aldığı an ben de ekranına bakıyorum mesela. Çok rahatsız oluyor bu durumdan, O benimkine bakarsa ben olmuyorum mesela. Gizemli olarak ne yapabilirim? Çok dümdüz bir tipim ben, hiç bilmiyorum bu işleri resmen. Habersiz bıraktığımda mesela, sorarsa neredesin diye hemen kıyamayıp yazıyorum. İlgisizken sevgi göstermeyi bilmiyorum, ya trip atıp tamamen kesiyorum sevgimi ya da çok seviyorum. Bu bak aslında ilgiö başka yerlerde ama seni de seviyorumu nasıl yapıcam bilmiyorum. Bir de eğer kendimi çekmeyi yaparsam 1 mayısı nasıl konuşucam. Sanırım önce konuşup sonra kendimi çekmeliyim.

Kardeşiniz mi resti çekti herşeye hazırım diyerek? Sanırım bu kadar biriktirmeden yüzleşmek en doğrusu.

Kardeşiniz mi resti çekti herşeye hazırım diyerek? Sanırım bu kadar biriktirmeden yüzleşmek en doğrusu.
Evet kardesim çekti resti. Yıllarını verdi her şeyine katlandı affetti ee bir erkeği böyle affede affede herşeyine katlana katlana alıştırırsanız o erkek daima pişkinleşir. Size çekici gelmiyorsun bana dediği anda bitirecektiniz siz. Bu kadar mı öz güvensizsiniz kendinize değer vermiyorsunuz bunun yüzünden çift terapistine gidecekmissiniz? Gitmesi gereken sizsiniz böyle bir şeylerle yüzleşmeye korkanların psikolojisi normal değil zaten. Ayrıca millete ne onun eski yaşadıklarından yok aldatılmış yok bilmem ihanete uğramış bassın gitsin eskinin faturalarını size yıkamaz kendinize gelin.

Size doymuş artık, en büyük sebep bu.
Aynı eve çıkıp, elinin altında da olunca heyecan bitmiş.
Evlenmeden evli gibi olmuşsunuz.
Bazı şeyler zamanında güzeldir malesef,geri gelmez.
Hatayı aynı eve çıkıp karı-koca gibi olmakla yapmışsınız.
Şimdiden bunu yapıyorsa evlenince ilişki de kalmaz, ayrı odalarda takılırsınız ,üzgünüm.

Burada en büyük sorun sizde
En başta siz tedavi olmalısınız.
Birine bu kdr körü körüne bağlanmak iyi değil.
Yeri geliyor insan çocuklarına rağmen 10 yıllık evliliğini bitirip boşanıyor, sevilmiyorum/aldatılıyorum diyerek..
Emek verdim, yatırım yaptım,ömrümü verdim, bekledim,sabrettim, çok sevdim ‘ in arkasına sığınmadan yüzleşin artık şu adamla
Adam zaten bavulunu alıp gitmeye dünden razı, sizi gözden çıkarmış. ‘’ Çekici gelmiyorsun artık bana ‘’ bile demiş. Onca yalanı, silinen mesajları olmasına rağmen ne yapsam da elimde tutsam ‘ ın derdindesiniz
Ortada ilişki yok artık, üzgünüm
Kendini iyice garantiye alan, gitmek için bir lafınıza bakan , sizi umursamayan, ayak üstü bin bir yalan söyleyen bir sevgili var karşınızda !
Tüm bunlara rağmen de tek başına kürek çekmeye çalışıp, nasıl kurtarırım diyen SİZ var bir de !
Tek taraflı kürek çekmeye devam edersen olduğun yerde döner durursun!
İlişki, iki tarafın çabasıyla ayakta durur.
Kim daha çok sevip emek verip çabalarsa günün sonunda enayi yerine konan,yorulan, sömürülen o olur !
Burada bu kişi,SENSİN.

Onu Kaybetmekten korkuyorum, yüzleşecek cesaretim yok diye diye sündürürsen
İstemediğin lafların en şiddetlisini duyacaksın ondan !
İnsan neyden korkuyorsa onla sınanır. Bu hiç şaşmaz.
Öncelik her zaman kendin olmalı.
Sonra çocuk,sonra anne-baba/eş/kardeş/dost….

Sizin ilişkiniz zaten bitmiş görünüyor. Adam bıkmış, doymuş, değişmiş, senden alacağını almış, tatmış… bu yüzden çabası da yok düzeltmek için.
Dürüst değil, net değil, ahlaklı da değil yalanlarına bakılırsa..
Eee böyle bir adamı kaybetmeyim diye daha ne kdr alttan alıp laf yiyeceksin ondan? Yok valizini alır gidermiş de, yok dır dır edip başının etini yiyormuşsun da, yok çok üstüne gidiyormuşsun da, şifresini vermezmiş de.. daha ne kdr canın yanacak? Kendini daha ne kadar kullandıracaksın??

Kangren olmuş parmağı kesmek gerekir !
Yüzleş ve ne olacaksa olsun
Sende yoluna bak

Onsuz olamam diye bir şey yok. İnsanlar yeri geliyor kocasından boşanıyor. Onsuz nefes alamam dediği eşinden boşanıp başkasıyla evlenebiliyor.
Başkasını artık sevemem deyip hayata küsüp bir başkasını pekala sevebiliyor
Niye sevemesin ki zaten? İnsan yaşadıklarını zaten zamanla unutur, insana has bir özellik bu.
Allah bizleri bildiği için böyle yaratmış, şükürler olsun. Yoksa kimse acısını unutamaz, hayata yeniden başlayamazdı.
Öyle büyük laflar etme hiç
Bin defa kırılacağına bir defa kırıl, olsun bitsin !

İşte bu yüzden evlenmeden aynı evde yaşanmalı diyorum.Ara sıra bulusmada insan taniyamiyor.Ama ayni evde olunca evlilik provası oluyor ve herşeyini görüyorsun.sizin adınıza üzüldüm ama evli ve çocuk sahibi olmadığınız için işin prosudur kısmı ve acı kısmı çok daha kolay atlatılır.lutfen gerekirse destek alın ama sizi göz göre göre aldatmasina ve ilgisizliği bogmasina izin vermeyin.Cok sevmek karşılıklı olunca güzel.sadwce yanınızda duran ama sizi sevgiye ilgiye aç birakan bir inşan sizi haketmiyot

Bakın çok duygusalsınız ve aşırı bağlanmışsınız ama kangren başlamış. Sayfalarca yazdıklarınızın tek bir açıklaması var. İlişkiniz bitmiş. Arada bir sarılıp seviyorum demesi hiç kafanızı karıştırmasın çünkü bir anda gelip ayrılmak istediğini söyleyecek, son anlarınızı yaşıyorsunuz. Çift değil sizin tek terapi almanız gerekir. Sizi istemeyen ve istemediğini hissettiren bir adama karşı hala sevgi besliyorsunuz.

Adam açık açık demiş heyecanım bitti diye. Siz, bende bitmedi ben seviyorum ben istiyorum ben düzeltmek istiyorum diyorsunuz. Size yalan söylediğini biliyorsunuz, 1 Mayısta doktora veya işe gitmediğini de biliyorsunuz ee sonra? Zorla mı tutacaksınız adamı? Sizinle sevişmek istemiyor her fırsatta kendini dışarı atıyor. Ben başka biri olduğunu düşündüm ki olmasa bile ilişkiniz bitmiş. Kusura bakmayın ama adam telefonu eline her aldığında ekrana bakmaya veya o kim bu kim diye devamlı sorular sormaya, nerdesin kimlesin görüntülü ara fotoğraf gönder diye darlamaya da hakkınız yok.

Eve beraber yatırım yaptık diyorsunuz, kira mı satın mı aldınız göremedim ama içten içe bu yatırımını kurtarmaya, bir şeyleri geri almaya çalıştığını öğrenirseniz hiç şaşırmayın. Kötü şekilde ayrılırsanız evden gitmek zorunda ama yavaş yavaş ayrılmayı kabullendirmeye çalışıp ev için verdiklerini geri isteyebilir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…