- 24 Ekim 2017
- 378
- 188
- 23
- Konu Sahibi French Oje
Hanımlar merhaba, sevgilim 3 günlük izin aldı beraber takılacaktık bir yerlere gidecektik. Sevgilimin kız kardesi var evli cocukları var benim evim onlara yakın sevgilim baska yerde oturuyor rahat olurum diye onlara gitti. Buralarda takılırız ulaşım açısından gider gelirim alırım bırakırım daha rahat olur diye düşündü. Bugün buluştuk gezdik falan sonra benim 6 da gitmem gerek dedi niye dedim. Kız kardeşinin kaynanası bunu yemeğe çağırmış. Onlara gitmesini fırsat bilmiş belliki... aynı zamanda bu kişi sevgilim yengesi oluyor. Neyse dedim ne zaman gideceksin. 6 da gitmem gerek. Bozuldum dedim sen ne için izin aldın ne alaka şimsi yemek nerden çıktı... tamam 6.30 da giderim dedi yapacak bişey yok çağırdı. Hayır yani çağırdı diye illa gitmesimi gerek. Saat 6 gibi beni eve bıraktı ben bozuldum arabadan inicem çekti beni yapma böyle falan dedi 1 saat oyalandık arabada. Kız kardeşi bunu aradı nerdesin dedi. Frencj ojeyi eve bıraktım trafik var geliyorum dedi. Kızın dediği “niye bıraktın otobüsle gitseydi”. Bozuldum açıkçası bu lafa haksız mıyım ?