Sevgilimin kız kardeşi olayı farklı anlatmış

İyi de annen bunları konuşmuş kız da Adama bunları konuştuk demiş

Bu ev kaç lira, ah ne güzel senin araban var, damadın da düzenli işi yok yeni işi olursa babası onay verir vs demiş işte daha ne diyecek ki

Bu arada kardeş de ilginç bu ev kaç ara sorusuna kp verdi denir mi

Okula giden çocuğu varsa kaç yıllık evdir zaten çevreden duyduğunu yaklaşık şu kadar dersin

Mazi gozumde canlandi ...tum nisanliligim bu sorularla gecti noluyor diye.evlenince ogrendim lanet olasi iki yuzlu gorumcem ve kaynanam var..hic unutamiyrm bikeresinde onlarin yaninda falanca kisi esi yemek yerken cocukla gzuel ilgilendi baya oyaladi dedim.tamamen laf arasinda bsiey. Ertesi gun ogunki nisanlim bugun esim beni arayip sen annemlerin yaninda nasil cocuk muahbbeti yaparsin dedi ?? Gidip bizim yanimizda utanmiyor cocuk muhabbeti yapiyor demisler.sanki nasil yapildigini anlatmisim gibi

Hiç sevmiyorum böyle insanları ya insanın fikri neyse zikride oymuş anlamadan dinlemeden kendi fesatlıgıyla yorumlayıp anlatmak nedir

Evlilik nasıl gidiyor umarım iyidir

Tipatip ayni seyleri hatta beterini yasadim.
Ayril diyorum baska birsey soylemeye gerek yok...
Hickimseye aciklama da yapma kendini yorma tuketme bosuna. Kurtulduguna sukret hatta.
Sana guvenmeyen inanmayan adamlarla da isin olmasin. Onun guveniyorum demesine de inanma...guvense boyle zart zurt minik seyleri sorgulamazdi laf tasimazdi vsvs...

Yalnız kötü niyetle hiç bişey denmedi. bana kalırsa bunları art niyetli bir şekilde ve üstüne katılarak anlatılmış... hayır yani orda zaten üçümüz vardık annemin ters bişey dediğini duysam önce ben tepki verirdim. iş güç bunlar konuşulacak şeyler heralde başka ne konuşulacak. madem çok rahatsız oldu o zaman tepkisini biz ordayken gösterseydi annemin her kelimesine hak vereceğine...

Sevgilim böyle konularda çok ısrar ediyor tanışma konuları.. yoksa ben hiç gitmezdim ama artık öyle bi ısrar etti ki tamam dedim annem de sağolsun beni kırmıyor. evet bazı konuşmaları banada gereksiz geldi ama kötü niyetli değildi anneme bunları söylediğimde ben iki tarafıda kırmamaya çok dikkat ettim nasıl böyle düşünülmüş dedi

Sevgilim böyle konularda çok ısrar ediyor tanışma konuları.. yoksa ben hiç gitmezdim ama artık öyle bi ısrar etti ki tamam dedim annem de sağolsun beni kırmıyor. evet bazı konuşmaları banada gereksiz geldi ama kötü niyetli değildi anneme bunları söylediğimde ben iki tarafıda kırmamaya çok dikkat ettim nasıl böyle düşünülmüş dedi

Valla ne yalan söyliyim bende sormam :) ama annem sorar öyle bir insan içi dışı bir. bilmiyorum gerçekten hadi tüm hata bizde diyelim o halde her kelimemize hak vereceğine rahatsızlığını bir şekilde belli edebilirdi

Tepkisini o anda belli etseydi bu konunun farkli bir versiyonunu acardınız bence :) yani demem o ki o gorumce siz de gelinsiniz bunun farkina varip ne ailenizle yuz goz edin ne de kendiniz yuz goz olun.Baska biriyle evlenseniz de ayni seyler gecerli. Hicbir gorumceden size kardes olmayacagini bilin.Gorumce gorumcedir.Tavsiyem bu yonde:)

Mazi gozumde canlandi ...tum nisanliligim bu sorularla gecti noluyor diye.evlenince ogrendim lanet olasi iki yuzlu gorumcem ve kaynanam var..hic unutamiyrm bikeresinde onlarin yaninda falanca kisi esi yemek yerken cocukla gzuel ilgilendi baya oyaladi dedim.tamamen laf arasinda bsiey. Ertesi gun ogunki nisanlim bugun esim beni arayip sen annemlerin yaninda nasil cocuk muahbbeti yaparsin dedi ?? Gidip bizim yanimizda utanmiyor cocuk muhabbeti yapiyor demisler.sanki nasil yapildigini anlatmisim gibi
Evlilik nasıl gidiyor umarım iyidir
Cok sukur iyi canim.evliligimizn ilk zamanlari yaptiklarindan sonra esim gordu gercek yuzlerini ve mesafeli onlara karsi.bende oyle.onlar huylarndan tabiki vazgecmiyor ama biz onlari var yerine koymuyoruz cok muhattap olmuyoruz.esimde herzaman benim arkamda elhamdulillah

Hiç sevmiyorum böyle insanları ya insanın fikri neyse zikride oymuş anlamadan dinlemeden kendi fesatlıgıyla yorumlayıp anlatmak nedir
Oyle canim o güruh fitme sokcakya kendi yorumlarini katarlar.mesela annen orda evin fiyatini sormus.o ordan acaba kardesime boyle evmi aldrtmak icin soruyor diye yorumlayip bu fitneyi sokmustur muhtemelen.kendiminkilerden biliyorum herseyi kendilerince yorumlayip olayi direk yeni haliyle fitne sokarak ortaya atyorlar herzaman.en onenlisi zaten iyi niyetli bi gorumcen olsa gzuel gecti samimiydi soyleydi fln der konuyu kapatir.sikayet etmez en ince noktasina kadar.bende ayni salakligi yapip once gorumcemle tanismistim.gitmis butun sulalye cok soguk tek kelimeyle demis aptal.benimle ayni yasta beni uyarmak icin tanismis resmen yok abim onu sevmez bunu sevmez bastan ogrende sonra uzceksen hic baslamada bilmem ne..simdi abisi kendi suratina bakmiyor onun.

Eee mesajları sevgiline gösterseydin. O zaman o kendi kafasından farkımı yorumları anlardın. Mesajları göstermedin mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…