Mis gibi iki yüzlü bir görümceye sahip olmak üzeresin. Hemen mesafeni koy. Arayıp sorma. Hatta tavır al ki anlasın hatasını.
Sevgiline de deki bana inanmıyorsan yolun açık olsun.
Yoksa bunlar seni çiğ çiğ yer.
Yavrum kız seni kekliyor sende sazan gibi yiyorsun!Tavır koymam lazımdı dimi haklısınız keşke koysaydım ama geçende çocuğunun dogum gününü kutladım.. çünkü oyle bir anlatıyorki ben öyle demek istemedim cok mahcup oldum abim çok ayıp etmiş annenle konuşmak isterim falan diyince bende sevgilim heralde kendi kafasından farklı mı yorumladı dedim ama sonuçta o kötü anlatmasa o da kötü yorumlayamaz. dediğiniz gibi iki yüzlülük varsa çok sıkı fıkı olmam asla
Bu adamdan bişi olmaz. Her lafın peşine düşmüş.
İşi gücü oturmamış adamı napcaksın.
Kızkardeşi rahatmış evi var arabası var sende kendine öyle iyi kısmet bul.
Ordan oraya laf taşıyıp ortalık karıştıran adamdan hayır gelmez.
Ben olsam 3 lu whatsuo grubu koyar kizin mesajlarinin ekran resmjni alir atar. ardindan da sesli olarak diyecegimi derdim cok kirildim davet ettiniz iyi niyetki konustuk vs. Ne bu yaa bari sevmediysen ortamda belli et. Yuzune gul gul arkadas bir araba laf. Bu kibarlik degil bence sahtekarlik . Ay bende sinirlendim.
Konuşmaları silme.Çok uğraşıcan sen bu kadınla ilerde.
+111111111
Ben en çok sevgilime kızdım haklısınız ortada böyle bir durum olsa bile o ortalığı yatıştıracağı yere yangına körükle gitmemesi lazım yarın bi gün evlendiğimizde de böyle karı gibi laf mı taşır dedikodu yapar mı acaba bilmiyorum [/QU
ablasının ağzının payını verecekti seni en iyi o tanır o aile içinde ,
görümce terbiyesiz o ayrı tartışılır
anlamadığım bu sizin sevgiliniz mi nişanlınız mı?
ben olsam ben de para muhabbetinin açılmasından rahatsız olurum kusura bakmayın siz daha ortada bir şey yokken çok yakın hissetmişsiniz ama görümce öyle düşünmemiş. daha sevgiliyken de ne bileyim annenizin vs görüşmeye gitmesi bana garip geldi. keşke kendinizi bu kadar öne atmasaydınız
Canım beni gördüm sende. İnsanlar çevremde bu tip hareketler yaptı ben anlamadım ama işin sonunda ben boşandım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?