- 4 Mart 2012
- 14.747
- 33.967
-
- Konu Sahibi likeaflower11
Farklı Şehirlerde misiniz?
Bence asıl sevgilinizle bir araya geldiğinizde iki kelam edememenizi sorun edinin kendinize. Şimdi böyle ise evlenince paylaşımınız hiç olmayacak demektir. Bu da evlilikte büyük sorunsevgilimin 1 ay önce tanıştığı yakın bir kız arkadaşı var. 1 aydır tanışıyorlar ama samimiler. aynı sınıftalar okulda, çalıştıkları yerde aynı. sevgilim okulda kendi arkadaş tayfasından çok bu kızla takılmaya başlamış 1 aydır. ve akşamları oyun oynuyorlar bazen, kızın sevgilisi var sevgilisiyle fotoları var sosyal medyasında, aynı şekilde benim sevgilimin sosyal medyasında da benim fotolarım var. yani kız benden haberdar. ama 1 aydır tanıştığı bi kızla oyun oynayacak kadar samimi olması normal mi sizce, ve kendi tayfasından çok bu kızla takılmaya başlaması okulda? kız fiziksel görüntü olarak sevgilimin kriterlerine uygun, karakter olarak da eğlenceli kafa dengi çatlak bi kızmış yani benim tam tersim, o kızla eğleniyormuş konuşurken o yüzden seviyomuş o kızı arkadaş olarak, o yüzden de okulda onunla daha çok takılmaya başlamış öyle diyor, sizce şüphelenmem gereken bir durum var mı, kıskandığım trip attığım zaman darlama diyor kızıyor arkadaşım sadece niye abartıyorsun falan diyor, biz sevgilimle buluştuğumuz zaman genelde buluşmalarımız suskun geçiyor konuşıcak konu pek olmuyor o kızla hep makara yapıyomuş falan konuşcak konusu çok oluyomus egleniyomus kısacası, kafa yapısı olarak uyusuyolar bu beni korkutuyor,
aynı şehirdeyizFarklı Şehirlerde misiniz?
Kimse dalga geçmiyor aslında, siz ne kadar istemesenizde sonu belli bu işin. Herkes kendince anlatıyor.ben şuan çok kötüyüm gerçekten ve herkes burda dalga geçiyor
mıymıy olmam 3 yıl sonra mı sorun oluyorKırıcı olmak istemiyorum ama mıymıy biri gibisin konu sahibi burdan ben bile hissettim. Sohbet etmem, oyun oynamam vs vs. Ben de yanınde rahatça gülebildiğim, konuşabildiğim kafa birilerini isterim ve bence oğlanın hisleri öyle basit arkadaşlık falan değil
uzun zamandır sevgiliyiz her buluşmada konuşcak konu kalmayabiliyor o yüzden bu normal değil mi bilmiyorumKimse dalga geçmiyor aslında, siz ne kadar istemesenizde sonu belli bu işin. Herkes kendince anlatıyor.
Bende anlamıyorum sizi mesela, konuşacak konunuz yok, buluşunca sus pus kalıyorsunuz. Kaldı ki önceki konularda yazmışsınız güzel bir ilişki de değilmiş, ağzıma miçardı demişsiniz var mı ötesi? O zaman neden devam ediyor bu ilişki?
Ömür boyu çekecek değil. 1 ayda bile insanın fikirleri değişebilir. Neşeli kıpır kıpır kızlardan hoşlandığını anlamış olabilirmıymıy olmam 3 yıl sonra mı sorun oluyor
sohbet etmeyi seviyorum sadece bazen cidden konu kalmıyor konu kalmayınca boş yapıyoruz o da bir süre sonra bitiyorKırıcı olmak istemiyorum ama mıymıy biri gibisin konu sahibi burdan ben bile hissettim. Sohbet etmem, oyun oynamam vs vs. Ben de yanınde rahatça gülebildiğim, konuşabildiğim kafa birilerini isterim ve bence oğlanın hisleri öyle basit arkadaşlık falan değil
Kötü ama ihtimalleri de düşünün. Bu küçük adama sizi kaybetme korkusu yaşatsanıza.. O zaman rengini belli edecektir.ben şuan çok kötüyüm gerçekten ve herkes burda dalga geçiyor
Başka üyeye de demişsiniz şimdi mi sorun diye, evet şimdi sorun oluyor. Çünkü kafasında olabilitesi yüksek biri var yanında.mıymıy olmam 3 yıl sonra mı sorun oluyor
mıymıy olmam 3 yıl sonra mı sorun oluyor
Sorun konu bulamamak değil bence çocuk bu ilişkiden sıkılmışa benziyorsohbet etmeyi seviyorum sadece bazen cidden konu kalmıyor konu kalmayınca boş yapıyoruz o da bir süre sonra bitiyor
nasıl yapıcam lütfen tavsiye verin, objektif yorum yapanlara bir lafım yok ama birkaç kişi cidden alay etmiş benimleKötü ama ihtimalleri de düşünün. Bu küçük adama sizi kaybetme korkusu yaşatsanıza.. O zaman rengini belli edecektir.
Ayrıca lütfen peşinde koşmayın. Sık sık aramayın kisacası poposunu kaldırmayıp kaçan balık olun yahu..
Sizin olay oyunla çözülecek gibi değil,uygun değilsiniz işte.Yarın öbür gün sevgili olduklarını öğrendiğinde çok daha fazla üzüleceksin ki, gidişat onu gösteriyor.Bir ayda ne kankalığı ya hu, kabak gibi hoşlanıyor kızdan.Yorumlar kırıcı olabilir ama aklını başına getirmeye çalışıyoruz işte.oyun oynamayı sevmiyorum
objektif yorum yapmış herkes zaten sıkıntı yok ama 2-3 kişi ciddi anlamda dalga geçmiş üzüleceğimi düşünmeyerekKimse dalga geçmiyor aslında, siz ne kadar istemesenizde sonu belli bu işin. Herkes kendince anlatıyor.
Bende anlamıyorum sizi mesela, konuşacak konunuz yok, buluşunca sus pus kalıyorsunuz. Kaldı ki önceki konularda yazmışsınız güzel bir ilişki de değilmiş, ağzıma miçardı demişsiniz var mı ötesi? O zaman neden devam ediyor bu ilişki?
Dalga geçen yorum hangisi?objektif yorum yapmış herkes zaten sıkıntı yok ama 2-3 kişi ciddi anlamda dalga geçmiş üzüleceğimi düşünmeyerek
“sen onların arasından çekil” falan yazmış biri şuan üşendim diğerlerini bulmaya ama var yaniDalga geçen yorum hangisi?