- 23 Ağustos 2012
- 49.418
- 228.928
- Konu Sahibi likeaflower11
Ben beğendim bu arkadaşlıgı bence sen aralarından çekil panpa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir aydır tanıdığı kız için üç yıllık sevgilisini üzecek kadar değilizdir yinede.kırıcısınız ya
aşko eski konulara bak mevzu anlaşılıyor zaten adam sürekli başkalarıyla konuşmak için kızı terk ediyormuşBen beğendim bu arkadaşlıgı bence sen aralarından çekil panpa
çok komiksinBen beğendim bu arkadaşlıgı bence sen aralarından çekil panpa
evet gerçekten çok komik.çok komiksin
hemcinslerimin böyle bişeye gülmesi acınasıevet gerçekten çok komik.
sesli güldüm
Tayfa fln derken yaşlar kaç?sevgilimin 1 ay önce tanıştığı yakın bir kız arkadaşı var. 1 aydır tanışıyorlar ama samimiler. aynı sınıftalar okulda, çalıştıkları yerde aynı. sevgilim okulda kendi arkadaş tayfasından çok bu kızla takılmaya başlamış 1 aydır. ve akşamları oyun oynuyorlar bazen, kızın sevgilisi var sevgilisiyle fotoları var sosyal medyasında, aynı şekilde benim sevgilimin sosyal medyasında da benim fotolarım var. yani kız benden haberdar. ama 1 aydır tanıştığı bi kızla oyun oynayacak kadar samimi olması normal mi sizce, ve kendi tayfasından çok bu kızla takılmaya başlaması okulda? kız fiziksel görüntü olarak sevgilimin kriterlerine uygun, karakter olarak da eğlenceli kafa dengi çatlak bi kızmış yani benim tam tersim, o kızla eğleniyormuş konuşurken o yüzden seviyomuş o kızı arkadaş olarak, o yüzden de okulda onunla daha çok takılmaya başlamış öyle diyor, sizce şüphelenmem gereken bir durum var mı, kıskandığım trip attığım zaman darlama diyor kızıyor arkadaşım sadece niye abartıyorsun falan diyor, biz sevgilimle buluştuğumuz zaman genelde buluşmalarımız suskun geçiyor konuşıcak konu pek olmuyor o kızla hep makara yapıyomuş falan konuşcak konusu çok oluyomus egleniyomus kısacası, kafa yapısı olarak uyusuyolar bu beni korkutuyor,
Ay ne bileyim ya fikir üretmeye çalışıyorum işte ama sevmiyormuş konu sahibi :/Ya LOL öğrense nolur adam onla daha çok egleniyormus.
23Tayfa fln derken yaşlar kaç?
doğruBir aydır tanıdığı kız için üç yıllık sevgilisini üzecek kadar değilizdir yinede.
Yani 3 yıllık sevgilin ya, mesela o da oyun seviyor bir adım atıp merak edip ilgilenebilirsin. Ortak paylaşımlarınız olabilmesi açısından.nasıl yani
Bu tarz arkadaşlıklar sevgililiğe gidiyor çok net. He sevgililiğe gitmeyen de var mı var. Benim arkadaşlarımın içinde çok yakın erkek kankası olup sevgili olmayanlar var ama onların şöyle bir durumu var: arkadaşlarım o erkek kankalarını çirkin buluyor. O oğlanlar da bunları çirkin buluyor. Kafa olarak çok iyi anlaşıyorlar ama fiziksel olarak iki taraf da birbirinin kriterlerine uygun değil. Eğer fiziksel olarak birbirlerinin kriterlerine de uygunlarsa (ki uygunlarmış dediğinize göre) bu kadar iyi anlaşıyorlarken, kafaları bu kadar uyuşuyorken geçmiş olsun.
oyun oynamak cidden hiç ilgi alanım değil bilmiyorum yaYani 3 yıllık sevgilin ya, mesela o da oyun seviyor bir adım atıp merak edip ilgilenebilirsin. Ortak paylaşımlarınız olabilmesi açısından.
O iki kişinin ahı tutmadı mı?Napak dürümu bölüsebiliyorduk herseyimizi anlatabiliyorduk . Hala çok eğleniyoruz. Aşktan bence öte herseyi yaşıyoruz
Of Allah korusun ya haklı mı peki sizce o konudaki tepkisindeKonu sahibi üye arkadaşın dediği üzere eski konularınıza baktım, belki çok ütopik olacak ama temmuzda ki açtığınız konudaki olayın intikamını alacak bence, aklınızda bulunsun...
Bilmiyorum ki 12 yıldır işte devamke dhhfO iki kişinin ahı tutmadı mı?
Ne munasebet canım ne haklısı... Klasik keko durumları işte, dibine kadar haksız, kaldı ki o dönemde kimse olmamış ya hani yersen, yeme. Neler neler yapmıştır da size olmadı diyordur. Ortada birşey yokken sizden ayrılma sebebi ne sanıyorsunuz?Of Allah korusun ya haklı mı peki sizce o konudaki tepkisinde
ben şuan çok kötüyüm gerçekten ve herkes burda dalga geçiyorNe munasebet canım ne haklısı... Klasik keko durumları işte, dibine kadar haksız, kaldı ki 9 dönemde kimse olmamış ya hani yersen, yeme. Neler neler yapmıştır da size olmadı diyordur. Ortada birşey yokken sizden ayrılma sebebi ne sanıyorsunuz?