- 8 Temmuz 2023
- 116
- -8
-
- Konu Sahibi likeaflower11
bu elimden gelen bir şey mi abi karakterim bu sessiz sakin durgun bi insanım değişemiyorum ve 3 yıldır böyleyim şimdi mi sorun oluyoryanlış anlamayın ama siz niye böyle sıkıcısınız ? sevgilinizle aynı yaşlarda olduğunuzu düşünüyorum üniversitelisiniz muhtemelen ay ben ünideykende böyle ağır gülmez sultan tipleri hiç sevmezdim az cıvıl cıvıl olun konuşkan olun biraz kafa dengi olun bu yaşlar geri gelmez ayrıca aksi durum olabilir bknz kişi kendinden bilir işi misali benim sevgi dilim konuşmak ve dokunmaktır konuşamadığım eğlenmediğim insan on yıllık kocam olsun bb der geçerim
Bu hikaye çok tanıdık ikimizde sevgililerimizi biraktik kankamizla evlendik. Şuan 2 çocuğumuz var 12 yıllık evliyiz
bunu sevgilinize sormanız lazım demek ki alternatif görünce fikri değişmişbu elimden gelen bir şey mi abi karakterim bu sessiz sakin durgun bi insanım değişemiyorum ve 3 yıldır böyleyim şimdi mi sorun oluyor
Napak dürümu bölüsebiliyorduk herseyimizi anlatabiliyorduk . Hala çok eğleniyoruz. Aşktan bence öte herseyi yaşıyoruzKudrAlobar bak görüyor musun püüüüü
ben oyun oynamayı bilmiyorumBu arada siz oyun oynuyor musunuz sevgilinizle birlikte? Acaba birlikte oynasanız daha çok vakit geçirseniz ?
Engin değil, Ergün olacaktıBen de bakacaktım fakat çıkmıyor engin kazanır diye biri
Çok çabasız ve heyecansız duruyorsunuz gerçekten.ben oyun oynamayı bilmiyorum
nasıl yaniÇok çabasız ve heyecansız duruyorsunuz gerçekten.
Kesin değillerdir demedim zaten. Bilemeyiz dedim. Çok zorlarsa da orda eğlenceli bir hatun varken dışarda kalan konu sahibi olur gibi.Bu konuda ben böyle hissettim ya. Kadın erkek arkadaş olabilir ama bu konuda bilemedim
kırıcısınız yaKesin değillerdir demedim zaten. Bilemeyiz dedim. Çok zorlarsa da orda eğlenceli bir hatun varken dışarda kalan konu sahibi olur gibi.
nE? Ben de bilmem oyun oynamayı. Geçen küçük bir çocukla sohnet ettik o sırada elime telefon verdi al oyun oyna diye. OynayamadımÇok çabasız ve heyecansız duruyorsunuz gerçekten.
Yahu en sakin yorumu ben yaptım. Darlama herifi dedim, kırıcı yine ben oldumkırıcısınız ya
Lol kolay bir oyun. Sevgiline ''ben de oyuna başlamak istiyorum bana öğretir misin'' diyebilirsin mesela. Eğer o kızı da çağıracağını söylerse ''ben seninle yalnız oynamak istiyorum başkalarını çağırma lütfen'' de. Kızdan rahatsız oluyorsan uzaklaştırmaya çalışman lazımben oyun oynamayı bilmiyorum
oyun oynamayı sevmiyorumLol kolay bir oyun. Sevgiline ''ben de oyuna başlamak istiyorum bana öğretir misin'' diyebilirsin mesela. Eğer o kızı da çağıracağını söylerse ''ben seninle yalnız oynamak istiyorum başkalarını çağırma lütfen'' de. Kızdan rahatsız oluyorsan uzaklaştırmaya çalışman lazım
lol kolay bir oyun mu aşk olsun incindimLol kolay bir oyun. Sevgiline ''ben de oyuna başlamak istiyorum bana öğretir misin'' diyebilirsin mesela. Eğer o kızı da çağıracağını söylerse ''ben seninle yalnız oynamak istiyorum başkalarını çağırma lütfen'' de. Kızdan rahatsız oluyorsan uzaklaştırmaya çalışman lazım