sevgilimin kız arkadaşı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yalan söyleyemem . Dobra ve net yazacağım.
Sevgilini bu kız arkadaşla daha çok yakıştırdım.
Neden diye sorma lütfen ...
Sizin yakıştırmanıza nasıl bakıyor acaba ben tam anlayamadım illa ki iki eğlenceli insan anlaşıyor diye sevgili olacaklar diye bir kural yok ki zaten evliliklerde bile hep eşler birbirinin zıttıdır şuan henüz karar vermemişler ayrılacaklar mı ayrılmayacaklar mı

sonunda vicdanlı bir yorum :KK43:
Bir önceki yorumumda da size yazdım yazdıklarınıza göre sus pus duruyor dediniz ya önceden de öyleydiyseniz sorun yok ama şimdilerde yanınızda sus pus ise paylaşım yoksa ayrılması an meselesi ama şöyle de bir durum var bazen eğlenmezsiniz sevdiğinizle ama sussanız bile onun yanında olmak yetiyordur bakışı yetiyordur dokunması yetiyordur yani böyle bir şey siz en iyi bilirsiniz size nasıl davranıyor

Kimse dalga geçmiyor aslında, siz ne kadar istemesenizde sonu belli bu işin. Herkes kendince anlatıyor.

Bende anlamıyorum sizi mesela, konuşacak konunuz yok, buluşunca sus pus kalıyorsunuz. Kaldı ki önceki konularda yazmışsınız güzel bir ilişki de değilmiş, ağzıma miçardı demişsiniz var mı ötesi? O zaman neden devam ediyor bu ilişki?
Ben, tam tersi sizi bırakacağını düşünmüyorum . Bu adam klasik fingirdek erkek.. Bu aralar fingirdeşecek bir kız bulmuş sadece.

Ama sevgili olmanız ilişkinize saygısızlık yapmasını gerektirmez..

Burdaki arkadaşın dediği gibi karaktetsiz ve sizi sık sık üzüyorsa ne bu telaş bas tekmeyi gitsin.

Çok gençsin sana uygun biri mutlaka karşına çıkar. Zamanını boşa harcama.

Kırıcı olmak istemiyorum ama mıymıy biri gibisin konu sahibi burdan ben bile hissettim. Sohbet etmem, oyun oynamam vs vs. Ben de yanınde rahatça gülebildiğim, konuşabildiğim kafa birilerini isterim ve bence oğlanın hisleri öyle basit arkadaşlık falan değil 🤷🏻‍♀️
Öyle her eğlendiğinle de birliktelik yürümüyor ayrılmadığına göre çocuk ya iki kişiyi idare ediyor ya ayrılmak isteyip ayrılamıyor ya da konu sahibini gerçekten seviyor

Bir önceki yorumumda da size yazdım yazdıklarınıza göre sus pus duruyor dediniz ya önceden de öyleydiyseniz sorun yok ama şimdilerde yanınızda sus pus ise paylaşım yoksa ayrılması an meselesi ama şöyle de bir durum var bazen eğlenmezsiniz sevdiğinizle ama sussanız bile onun yanında olmak yetiyordur bakışı yetiyordur dokunması yetiyordur yani böyle bir şey siz en iyi bilirsiniz size nasıl davranıyor
aslında o da sessiz sakin biri ben de öyleyim ve tanıştığımızdan beri bazı buluşmalarımız suspus geçiyor yeni olan bişey değil yani, o da sessiz sakin ama benim gibi alıngan değildir mesela ciddiye almaz pek, o bazen abartılı şakalr yapıyor ben kızıyorum gülmğyorum mesela bu huyumu sevmiyor bazen boş yapmayı bilmiyorum sanırım ciddiye alıyorum çok, ama onun şakalarını görseniz ciddewn abartılı şakalr zor gülünür yani, geçen gün suspus kaldığımız zaman maç açıp izlemiştik sarılarak falan, yani benlik bir sıkıntı yok bu suspus olayından rahatsız değilim ama o kız benim tam tersim, alıngan değil şakaları ciddiye almıyor makara çatlak bi kız sanırım ben daha çok sakin bi insanım küçüklüğümden beri ve insan yedisinde neyse yetmişinde de odur benim sakinliğim değişmez o da beni böyle kabul etti şimdi bunca sene sonra beni eğlenceli biriyle tanıştı diye beni bırakıcaksa gerşekten çok üzücü

Yakın zamanda sevgilin sana soğuk davranmaya başlayacak akabinde bu ilişkinin yürümediğini ayrılmak istediğini söyleyecek.
Sonra da bu arkadaşıyla sevgili olacak.

aslında o da sessiz sakin biri ben de öyleyim ve tanıştığımızdan beri bazı buluşmalarımız suspus geçiyor yeni olan bişey değil yani, o da sessiz sakin ama benim gibi alıngan değildir mesela ciddiye almaz pek, o bazen abartılı şakalr yapıyor ben kızıyorum gülmğyorum mesela bu huyumu sevmiyor bazen boş yapmayı bilmiyorum sanırım ciddiye alıyorum çok, ama onun şakalarını görseniz ciddewn abartılı şakalr zor gülünür yani, geçen gün suspus kaldığımız zaman maç açıp izlemiştik sarılarak falan, yani benlik bir sıkıntı yok bu suspus olayından rahatsız değilim ama o kız benim tam tersim, alıngan değil şakaları ciddiye almıyor makara çatlak bi kız sanırım ben daha çok sakin bi insanım küçüklüğümden beri ve insan yedisinde neyse yetmişinde de odur benim sakinliğim değişmez o da beni böyle kabul etti şimdi bunca sene sonra beni eğlenceli biriyle tanıştı diye beni bırakıcaksa gerşekten çok üzücü
Bakın eşler partnerler genelde birbirinin zıttı olur birbirini dengeler öyle o kızla eğlendi diye onunla sevgili olacak diye bir kaide yok yaşlarınızı bilmiyorum en basitinden bir kişiyi arkadaşça seviyorumdur ondan kendime partnerlik düşünmüyorumdur 2x2=4 ise bu da aynı böyledir içinizde şüphe varsa biraz deneme falan yapın karşıdakini test edin size olan sevgisini anlamak için

Eğlenirsin bir kişiyle belki çok eğlenirsin ama bazı özellikleri de vardır sıkar insanı gözün onu aaa bu aradığım x kişi yerine oturtmaz

objektif yorum yapmış herkes zaten sıkıntı yok ama 2-3 kişi ciddi anlamda dalga geçmiş üzüleceğimi düşünmeyerek
Ben cidden üzülmen için yapmadım . Ben çevresinde erkek arkadaşı olan biriydim hele üniversitede çok fazla . Ama bir insanla her şey yapılmaz. Mesela bir arkadaşım tam inekti ders çalışırdık biriyle sohbet ederdik ya bir insanla her şeyi yapabiliyor ve sıkılmıyorsan onu keşfetmek istiyorsan o başka bir şeydir . Eşim mesela demişti ki seninle evleneceğimi ilk ayda anlamıştım her şeyi yapıyorduk ve ben sıkılmıyordum .Yoksa erkek ve kadın arkadaş olur benim on yıldır en yakın arkadaşım erkek . Bunları anlatmamin sebebi de önüne bak . Ben öyle yapışık dolaşan insanların arkadaşlıklarını inanmam

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X