sevgilimin kız arkadaşı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Az da değil aslında ama pek konuşmuyoruz biraraya gelince yazmıştınız sanırım, umarım bir şeyler tamamen tükenmemiştir aranızda.

Hep birlikte görüşmek için bir program yapın, madem bu kadar kankalar hep birlikte takılın bir gözlem yapın. Sıkıntılı bir durum varsa kendinize eziyet etmemiş olursunuz en azından.

Yok ciddiyim. Çocukluk arkadaşı olur, lise arkadaşı olur tamam. Ama sana bir aydır tanıdıpı kız ile bu kadar samimi olması benim aklıma direk bunu getirdi
Üniversiteye başladık, bi çocukla tanıştım. Nasıl şeker nasıl eğlenceli bir manyak. Çok kısa sürede çok yakınlaştık. Benim sevgilim var o ara, bu da ona buna yürüse de ciddi bişiler yok. Benim andaval sevgilim bunu sorun etti de etti. Baskınlar yaptı, yasaklar koydu, bi ton kavga ettik. En sonunda ben sevgiliye tekmeyi bastım. O yeni tanıştığım çocuk da hala en yakın arkadaşlarımdan biri. Karısıyla bile ben tanıştırdım. Her arkadaşlık bir zamanlar yeniydi. Yeni tanışılıyor diye illa arada duygusal şeyler olması gerekmiyor.

Az da değil aslında ama pek konuşmuyoruz biraraya gelince yazmıştınız sanırım, umarım bir şeyler tamamen tükenmemiştir aranızda.

Hep birlikte görüşmek için bir program yapın, madem bu kadar kankalar hep birlikte takılın bir gözlem yapın. Sıkıntılı bir durum varsa kendinize eziyet etmemiş olursunuz en azından.
bu kadar sorun ediyosan sizi tanıştırıyım dedi ama kızla tanışmak istemiyorum

sevgilimin 1 ay önce tanıştığı yakın bir kız arkadaşı var. 1 aydır tanışıyorlar ama samimiler. aynı sınıftalar okulda, çalıştıkları yerde aynı. sevgilim okulda kendi arkadaş tayfasından çok bu kızla takılmaya başlamış 1 aydır. ve akşamları oyun oynuyorlar bazen, kızın sevgilisi var sevgilisiyle fotoları var sosyal medyasında, aynı şekilde benim sevgilimin sosyal medyasında da benim fotolarım var. yani kız benden haberdar. ama 1 aydır tanıştığı bi kızla oyun oynayacak kadar samimi olması normal mi sizce, ve kendi tayfasından çok bu kızla takılmaya başlaması okulda? kız fiziksel görüntü olarak sevgilimin kriterlerine uygun, karakter olarak da eğlenceli kafa dengi çatlak bi kızmış yani benim tam tersim, o kızla eğleniyormuş konuşurken o yüzden seviyomuş o kızı arkadaş olarak, o yüzden de okulda onunla daha çok takılmaya başlamış öyle diyor, sizce şüphelenmem gereken bir durum var mı, kıskandığım trip attığım zaman darlama diyor kızıyor arkadaşım sadece niye abartıyorsun falan diyor, biz sevgilimle buluştuğumuz zaman genelde buluşmalarımız suskun geçiyor konuşıcak konu pek olmuyor o kızla hep makara yapıyomuş falan konuşcak konusu çok oluyomus egleniyomus kısacası, kafa yapısı olarak uyusuyolar bu beni korkutuyor,
Ben sevgilisi olan kişilerin karşı cinsle bu kadar samimi olmasını doğru bulmuyorum. Ayrılın

Bugün Instagram'da Ergün kazanır'ın soru cevap storilerine baktım da,aldatılmanız muhtemel gibi duruyor.

Son düzenleme:
Bu tarz arkadaşlıklar sevgililiğe gidiyor çok net. He sevgililiğe gitmeyen de var mı var. Benim arkadaşlarımın içinde çok yakın erkek kankası olup sevgili olmayanlar var ama onların şöyle bir durumu var: arkadaşlarım o erkek kankalarını çirkin buluyor. O oğlanlar da bunları çirkin buluyor. Kafa olarak çok iyi anlaşıyorlar ama fiziksel olarak iki taraf da birbirinin kriterlerine uygun değil. Eğer fiziksel olarak birbirlerinin kriterlerine de uygunlarsa (ki uygunlarmış dediğinize göre) bu kadar iyi anlaşıyorlarken, kafaları bu kadar uyuşuyorken geçmiş olsun.

Son düzenleme:
kız fiziksel görüntü olarak sevgilimin kriterlerine uygun, karakter olarak da eğlenceli kafa dengi çatlak bi kızmış yani benim tam tersim, o kızla eğleniyormuş konuşurken o yüzden seviyomuş o kızı arkadaş olarak, o yüzden de okulda onunla daha çok takılmaya başlamış öyle diyor,
Bu cümleler beni korkuturdu,

darlama diyor kızıyor arkadaşım sadece niye abartıyorsun falan diyor, biz sevgilimle buluştuğumuz zaman genelde buluşmalarımız suskun geçiyor konuşıcak konu pek olmuyor o kızla hep makara yapıyomuş falan konuşcak konusu çok oluyomus egleniyomus kısacası, kafa yapısı olarak uyusuyolar
Bu cümleler ise bana yakında ayrılık var diye düşündürdü...

Bu anlattığınız şey aslında flört dönemi .
Nereden biliyorsun dersen okulda dört sene çok yakından tanımadığım bir çocuk vardı . Senin bu anlattığın şekilde tanışınca kafamız çok uymaya başladı her an beraberiz telefonda konuşuyoruz en sonunda evlendik çocuk yaptık valla

sevgilimin 1 ay önce tanıştığı yakın bir kız arkadaşı var. 1 aydır tanışıyorlar ama samimiler. aynı sınıftalar okulda, çalıştıkları yerde aynı. sevgilim okulda kendi arkadaş tayfasından çok bu kızla takılmaya başlamış 1 aydır. ve akşamları oyun oynuyorlar bazen, kızın sevgilisi var sevgilisiyle fotoları var sosyal medyasında, aynı şekilde benim sevgilimin sosyal medyasında da benim fotolarım var. yani kız benden haberdar. ama 1 aydır tanıştığı bi kızla oyun oynayacak kadar samimi olması normal mi sizce, ve kendi tayfasından çok bu kızla takılmaya başlaması okulda? kız fiziksel görüntü olarak sevgilimin kriterlerine uygun, karakter olarak da eğlenceli kafa dengi çatlak bi kızmış yani benim tam tersim, o kızla eğleniyormuş konuşurken o yüzden seviyomuş o kızı arkadaş olarak, o yüzden de okulda onunla daha çok takılmaya başlamış öyle diyor, sizce şüphelenmem gereken bir durum var mı, kıskandığım trip attığım zaman darlama diyor kızıyor arkadaşım sadece niye abartıyorsun falan diyor, biz sevgilimle buluştuğumuz zaman genelde buluşmalarımız suskun geçiyor konuşıcak konu pek olmuyor o kızla hep makara yapıyomuş falan konuşcak konusu çok oluyomus egleniyomus kısacası, kafa yapısı olarak uyusuyolar bu beni korkutuyor,
yanlış anlamayın ama siz niye böyle sıkıcısınız ? sevgilinizle aynı yaşlarda olduğunuzu düşünüyorum üniversitelisiniz muhtemelen ay ben ünideykende böyle ağır gülmez sultan tipleri hiç sevmezdim az cıvıl cıvıl olun konuşkan olun biraz kafa dengi olun bu yaşlar geri gelmez ayrıca aksi durum olabilir bknz kişi kendinden bilir işi misali benim sevgi dilim konuşmak ve dokunmaktır konuşamadığım eğlenmediğim insan on yıllık kocam olsun bb der geçerim

1 aylık yakın arkadaşmı olur?

Üniversiteye başladık, bi çocukla tanıştım. Nasıl şeker nasıl eğlenceli bir manyak. Çok kısa sürede çok yakınlaştık. Benim sevgilim var o ara, bu da ona buna yürüse de ciddi bişiler yok. Benim andaval sevgilim bunu sorun etti de etti. Baskınlar yaptı, yasaklar koydu, bi ton kavga ettik. En sonunda ben sevgiliye tekmeyi bastım. O yeni tanıştığım çocuk da hala en yakın arkadaşlarımdan biri. Karısıyla bile ben tanıştırdım. Her arkadaşlık bir zamanlar yeniydi. Yeni tanışılıyor diye illa arada duygusal şeyler olması gerekmiyor.
Bu konuda ben böyle hissettim ya. Kadın erkek arkadaş olabilir ama bu konuda bilemedim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X