sevgilimin hayvan merakı

sda34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2013
13
-2
86
İstanbul
kızlar çok sevdiğim ve evlenmeyi düşündüğümüz sevgilimin 3 tane kocaman papağanı var ve ben onlardan çok korkuyorum. erkek arkadaşım da asla onları bırakamazmış evlatları gibilermiş. kendisi çok temiz iyi huylu biridir ama bu kuş sevgisi beni öldürecek. tamam diyor temizliğini herşeyini ben yaparım sen hiç uğraşmazsın diyor ama korkuyorum işte. alışırsın diyor ama hiç sanmıyorum.. kuşları kafeste de tutmuyor sürekli evin içinde serbestçe dolaşıyorlar, kafeste durmaları vicdansızlıkmış napıcam bilmiyorum

erkek arkadaşınızı çok sevdim. böyle güzel insanların olması beni iyi hissettirdi. merak etmeyin zamanla alışırsınız belki de onun sevdiğinden çok bile seversiniz :) emin olun erkek arkadaşınız için dünyadaki en güzel şeyler o canlılar. onun ne hissettiğini biliyorum

Ayril. Neden birakacakmis hayvanlari sen ayril papagani olmayan birini bul

Ben hiçbir zaman bir evcille birlikte yaşamayı düşünmedim.Bu yüzden evcil besleyen birisi ile ozel hayatimda yakinlasmadim.Ama beslediği canlılar benim yüzümden evden gitmek zorunda kalsa...oraya buraya dagitilsa kendimi asla affetmezdim.Uzlasmayi teklif etseniz?Bu beslediği papağanlar dışında bir canlı daha sahiplenmese?Bir gün hayatlarını kaybederlerse yenilerini almasaniz?

Neeee 7 tane hemde
3 göbek sülale oluştu kafeste. En büyüğüm 12 yaşında, onun çocukları ve torunları oldu. Vermeye kıyamadıkça böyle oldu

Ay kızlar cidden bazen buraya

Tamam güzel bir şey hayvan sevgisi ama 7 tane??! Sesleri ?
Pek sesleri çıkmıyor. Gün içinde belirli saatlerde ötüyorlar ötüyorlar onun dışında sakniler ama temizliği zor tabii ki.

Anneanne anne ve torun desene artık bir dur demek lazım bunlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…