kızlar çok sevdiğim ve evlenmeyi düşündüğümüz sevgilimin 3 tane kocaman papağanı var ve ben onlardan çok korkuyorum. erkek arkadaşım da asla onları bırakamazmış evlatları gibilermiş. kendisi çok temiz iyi huylu biridir ama bu kuş sevgisi beni öldürecek. tamam diyor temizliğini herşeyini ben yaparım sen hiç uğraşmazsın diyor ama korkuyorum işte. alışırsın diyor ama hiç sanmıyorum.. kuşları kafeste de tutmuyor sürekli evin içinde serbestçe dolaşıyorlar, kafeste durmaları vicdansızlıkmış napıcam bilmiyorum
canım söylemesi kolay ama öyle olmuyor işte. hem inan ayrılırsam o benden daha çok üzülürAyril. Neden birakacakmis hayvanlari sen ayril papagani olmayan birini bul
Sizin yüzünüzden papağanlarını vermeye kalkarsa ömrü billah içten içe sizi suçlayacak ve bu ilişkinize de yansıyacak.canım söylemesi kolay ama öyle olmuyor işte. hem inan ayrılırsam o benden daha çok üzülür
Benim eşim de korkuyordu evlenmeden önce bir tane yavrumu ona emanet ettim ve alışyı. Şimdi benden çok seviyor desem yalan olmaz. Evde 1 bebek 7 papağan yaşıyoruz
Benim eşim de korkuyordu evlenmeden önce bir tane yavrumu ona emanet ettim ve alışyı. Şimdi benden çok seviyor desem yalan olmaz. Evde 1 bebek 7 papağan yaşıyoruz
3 göbek sülale oluştu kafeste. En büyüğüm 12 yaşında, onun çocukları ve torunları oldu. Vermeye kıyamadıkça böyle olduNeeee 7 tane hemde
Pek sesleri çıkmıyor. Gün içinde belirli saatlerde ötüyorlar ötüyorlar onun dışında sakniler ama temizliği zor tabii ki.Ay kızlar cidden bazen buraya
Tamam güzel bir şey hayvan sevgisi ama 7 tane??! Sesleri ?
3 göbek sülale oluştu kafeste. En büyüğüm 12 yaşında, onun çocukları ve torunları oldu. Vermeye kıyamadıkça böyle oldu
Pek sesleri çıkmıyor. Gün içinde belirli saatlerde ötüyorlar ötüyorlar onun dışında sakniler ama temizliği zor tabii ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?