Hayvan sevgisi değiştirilebilecek ya da zorla kabullenilebilecek bir şey değildir.kızlar çok sevdiğim ve evlenmeyi düşündüğümüz sevgilimin 3 tane kocaman papağanı var ve ben onlardan çok korkuyorum. erkek arkadaşım da asla onları bırakamazmış evlatları gibilermiş. kendisi çok temiz iyi huylu biridir ama bu kuş sevgisi beni öldürecek. tamam diyor temizliğini herşeyini ben yaparım sen hiç uğraşmazsın diyor ama korkuyorum işte. alışırsın diyor ama hiç sanmıyorum.. kuşları kafeste de tutmuyor sürekli evin içinde serbestçe dolaşıyorlar, kafeste durmaları vicdansızlıkmış napıcam bilmiyorum
Benim eşim de korkuyordu evlenmeden önce bir tane yavrumu ona emanet ettim ve alışyı. Şimdi benden çok seviyor desem yalan olmaz. Evde 1 bebek 7 papağan yaşıyoruz
Anneanne anne ve torun deseneartık bir dur demek lazım bunlara
Valla mamayı falan kestik, yuva da takmıyoruz dün kafes tabanına yumurtlamışlar. Artık atıyorum yumurtalarıben de seni çağıracaktım da sen gelmişsin bile
papağan deyince aklıma sen geliyorsun
papağanlara doğum kontrolü uygulayın bence çoğalmasın artık onlar :))))
Valla mamayı falan kestik, yuva da takmıyoruz dün kafes tabanına yumurtlamışlar. Artık atıyorum yumurtalarıDçok bereketli bizim ev
Bende çok korkuyorum bildiğiniz kalp krizi geçiricem sanıyorum bana dokunucağını düşündükçe. Bir keresinde kuş bana uçunda şoka girip çığlık çığlığa ağlamışlığım var abartı gelicek ama elimde değil. Bir odada kalır kuşlar orada uçarlar erkek arkadasını kabul etmezmikızlar çok sevdiğim ve evlenmeyi düşündüğümüz sevgilimin 3 tane kocaman papağanı var ve ben onlardan çok korkuyorum. erkek arkadaşım da asla onları bırakamazmış evlatları gibilermiş. kendisi çok temiz iyi huylu biridir ama bu kuş sevgisi beni öldürecek. tamam diyor temizliğini herşeyini ben yaparım sen hiç uğraşmazsın diyor ama korkuyorum işte. alışırsın diyor ama hiç sanmıyorum.. kuşları kafeste de tutmuyor sürekli evin içinde serbestçe dolaşıyorlar, kafeste durmaları vicdansızlıkmış napıcam bilmiyorum
peki sizin çözüm öneriniz ne
adamın halihazırda 3 papağanı ve bir sevgilisi var
sevgilisi ben papağanlar ile birlikte yaşamam diyor
yani ya papağanlar ya sevgili ikileminde kalsın mı
seni de seviyorum ama sen kendine yani hayat kurabilirsin bu papağanlar kuramaz onları bırakamam dese olur mu
korkunuzun sebebini arayın
yani köpek ısırır kedi tırmalar vs de papağan ne yapar
belki tırnaklar gagasını sürter de koca insana çok da zarar vermez ki
Psikologa gidip korkunuz üzerine çalışabilirsiniz. Eğer bu korkunuzu yenerseniz ilişkiniz de hayatınız da rahatlar.o ikilemde kalmasını ben ondan çok istemem çünkü biliyorum ki o ikilemde kalırsa papağanlarını seçer
sevimli hayvanlar gerçekten ama korkuyorum ne yapayım, bi de kocamanlar yani küçük de değiller kendimi alıştırmam lazım ama nasıl alışırım bilemiyorum
Eşim hayatında hayvan beslememişti. Ben cocuklugumu kuş kaplumbağa tavşan ve sürekli alıp büyüttüğüm tavuklarımla gecirdim. Sehrin ortasında apartmanda bakıyordum bunlara. Herseyden önce sorumluluk sahibi ve titiz olmamı sağladı. Sonra merhametli olmamı. Eşimle evlendiğim sene kedim yeni kaçmıştı evlenince yeniden kedi aldım ve eşim benden cok bağlandı her sabah onu sevmeden işe gidemiyor gec kalıyor 2 senedir. Kuşum ve kedim hala var. İyi ki var.kızlar çok sevdiğim ve evlenmeyi düşündüğümüz sevgilimin 3 tane kocaman papağanı var ve ben onlardan çok korkuyorum. erkek arkadaşım da asla onları bırakamazmış evlatları gibilermiş. kendisi çok temiz iyi huylu biridir ama bu kuş sevgisi beni öldürecek. tamam diyor temizliğini herşeyini ben yaparım sen hiç uğraşmazsın diyor ama korkuyorum işte. alışırsın diyor ama hiç sanmıyorum.. kuşları kafeste de tutmuyor sürekli evin içinde serbestçe dolaşıyorlar, kafeste durmaları vicdansızlıkmış napıcam bilmiyorum
Pitbull gibi bir hayvanla 2 sene yasamis birisi olarak papagan daha ufak tefek geldi bana :)
Korkuyor olmanizi anlayabilirim ama onlardan kurtulmasini istemeniz anlamsiz.
Aksine sizin isteginizle vazgeciyorsa sorgulama yapin.
Sevdigin bir seyden,sevdigin baska birsey icin vazgecebiliyorsan sevgi anlayisi gözden gecirilmelidir.
Velhasil kelam sahsen sevdigi(insan veya canli) seyi hemen gözden cikaramiyor olusu bende o insana karsi güven uyandirir.
Bence alışırsın büyük mu papağanlar kustan mi korkarsin sadece yoksa diger hayvanlardan da mi korkarsin ?
Yazık onlar da alışıyor sahiplerine, depresyona bile giriyorlardiğer hayvanlardan bu kadar korkmam bunlar hem büyük hem uçuyor diye çok irkiliyorum ve kocaman da gagaları var ısırırlarsa çok acıyomuşevet çok büyükler kakadu mu ne biri bembeyaz kocaman, biri gri geçenlerde adamın işkence ettiği papağandan, biri de büyük yeşil bişey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?