Sevgilimin gercek yuzunu ögrendim, ama en buyuk Suc bende!

Ya böyle senin gibi kızları gördükçe hem çok sinirleniyorum hem de üzülüyorum. Belanızı mı arıyorsunuz? Nedir bu yani, hint kumaşı mı? Kim bu? Bu kadar vazgeçilmeyecek kadar muhteşem biri mi? Pes.....

Ay issiz adam triplerine girmis bir şizofren var karsinda. Heryerden engelle tek kelime bile yazma
Ayrica evlilik evlilik diyo ama hayatta evlenmez o adam belkide baskasiyla evli allah bilir ne dolaplar ceviriyo gozun kapanmis gormuyosun
Silkelen kendine gel dunyadaki tek erkek o degil annen seni elin ruh hastasinin kahrini cekesin diye dogurmadi. Engelleyin her yerden kesinlikle ruh hastasi adam

Amaaaaaannn deli misin kizim?

Boyle ne oldugu belli olmayan adamlarla ne isin var?

Adam dengesizin biri.
Birak Allahaskina ya yoluna bak.
Sonra cok uzulursun

Hep bi kısır döngü
Kitap okudum kitabın sonu yok
Bu adamın sakladığı şey nedir ?başka bişey merak etmiyorum malum size ne yaparsa yapsın sız yine kabul edersiniz

Böyle gereksiz, dengesiz adamlara yüz verip tepenize çıkarıyorsunuz, sonra adam da kendini vazgeçilmez bir şey sanıyor. Daha sonra da "Vay efendim beni niye insan yerine koymuyor ühühü" diyorsunuz. Koymaz, sen kendini insan yerine koymuyorsun ki onun karşısında. İlişkide gösterdiğin hiçbir ağırlığın yok, adama "Ben seninle varım, sensiz ben hiçbir şeyim" mesajını verip durmuşsun sürekli. Dünyada bir tek o Cenk denen sevgilin yok, biraz kendine değer ver. Kendine değer verdikçe sana o değeri veren insanlar çıkar karşına.

Bir duruşunuz olsun kadın olarak, bu ne böyle? Ara bitti de, bir daha sana ulaşmasına izin verme. Çok iyi bir ilişki yaşayıp mutlu olmak varken neden böyle dengesiz insanlara takılıyorsunuz.

Adam hastaysa sende ayni derecede hasta bi karaktersin kusura bakma.
Bu ne boyle , insanda gurur olur ya

Kızlarin peşinde koşan , hiçbir özelliği olmayan , basit , kendisini sayenizde nimetten sayan biri bu adam...Sayenizde kendine güveniyor bunu bilin ve cok da buyütmeyin böyle bir tipi neymis evlenince kendiyle ilgili sirrini söyleyecekmiş,ne kadar komik ve yalan.Bak onu önemseyip uzun bir zaman kaybetmişsin ama bu kadar önemsiz biri için bundan sonrani heba etme canim

nerden buluyosunuz bu ipsiz adam tiplerini, artis artis hareketler, okurken sinir oldum. bırak allaşkına yürü git senle mi uğraşıcam de at başından. ne gizemi ya seni dişine göre bulmamış, bulsun bak peşinden ayrılır mı.
güzelim yaşın genç, bu saçma salaklarla aşk yaşanmaz, daha ne yaptığını kendi bilmiyor. hiç mu gururun yok, hiç mi kendine değer vermiyorsun, bunu mu kendine layık görüyorsun. bak on sayfa herkes bundan bir halt olmayacağını anlatmış. aklını başına al sende.

Sabrettım okudum yılmadım :)

Zaten aranızda dogru duzgun bır ılıskı yok bır de o hep ayrılıcam dıyıp sız ısrar eden adamsınız... yapmayın allah askına sızı sevmeyen degee vermeyen 5 para etmeyen adamların elınde oyuncak olmayın.

Lütfen söyle erkekleri gozunuzde ilahlastirmayin ya oda etten kemikten sizde üstelik size türlü fedakarlıklar yapsa hep yanınızda olsa size kimsenin vermediği değeri verip pamuklara sarsa anlayacagimda sizi zerre umursamıyor kimseye anlatmıyor bile Allah bilir evli falandır yada ciddi ilişkisi vardır Allah askina bırak sunu evlensen ne hayir gelir bunsan5

Bu ne yaww roman misali okuyamadim valla biri ozet gecer mi acep

Yazilarindan anladığım kadarıyla sen akıllı bi kiza benziyosun..yapma devam etme.yoluna çıksa bile yolunu değiştir kardeşim..
Hepimiz aşık olduk sevdik vs ..bunun sonu yok bırak kendi çöplüğünde kalsın..sana bulastirmasin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…