• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin genişliğine dayanamıyorum artık lütfen akıl verin

O değil de baktım yaşınız a 19, eğer öğrenciyseniz sorun olmasin ayni evde kızlı erkekli :KK70: :KK70: :KK70:

Neyse şaka bir yana, bence konuşun edin böyle kabul edemem seni deyin belki biraz iflah olur. Aynisilarini yapin diyeceğim bide umursamazsa daha cok uzulursunuz

Vallahi benim büyüdüğüm aile ortamına göre o kadar uç bir hayatınız var ki, bilmediğim konuda yorum yapmak istemem ama siz 20 yaşındaki genç bir kıza yakışır şekilde devam edin.

Hanımlar yaşam tarzımla ilgili yorumlarınızı önemsemiyorum tabii ki, annem misiniz babam mısınız bu ne laubalilik burayı iyice altın gününe çevirmişsiniz. Oturduğunuz yerden sallıyorsunuz önünüze gelene. Kimse sizin ahlaki kurallarınıza uymak zorunda değil, hoşunuza gitmiyorsa buyrun cevap vermeyin silah zoruyla yazdırmıyoruz :) Yardımcı olmak isteyen arkadaşlar yazarsa çok daha "forum" fonksiyonuna uygun olur. Sahte falan filan diyen arkadaşlar derdim olduğu ve bi sonuca ulaşamadığım için burda kadın dayanışması vardır zannederek yazdım. Yani kimseyi inandırmak zorunda değilim ama çukurcumada evim şu an evdeyim bu taraflarda cihangirde oturanınız varsa çukurcuma kahvesinde bi çay, kahve içelim isterse

konunun fake oldugunu dusunmuyorum, 10 konu aciliyorsa 7sine fake diyorsunuz arkadaslar
insanlarin isi gucu yok niye yalan uydursunlar ki

Back
X