• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beğendiğin kişiyi nasıl bulursun

Valla ben hiç bir erkeğe açılmadım
Arkadaşlar yardim etsin sana
Ama gider açık konuşurdum heralde

Direk açılma belki itici olur ama ilgilendiğini belli edersin onun da aklına yatarsa adım atar bence. yakın zamanda ben de böyle bi şey yaptım da ordan biliyorum:KK45:

Nasıl etkilerim diyorsun da bence etkilenme taktikle olacak iş değil. sen doğal ol kendin ol güleryüzlü ol dükkana git tatlı almaya başla bence denemekten zarar gelmez:)

Tanıyan arkadaşımın kardeşinden baktık hiç kızla foto yok. Facede de herkese açıktı orda da yok ama oğlanın büyük ihtimalle benden haberi yok geçerken bakıyor ama evin önünden geçerken bakmıyor 3.kattayım ben o gün baktıgında belkide ordan geçen kızla balkondaki kızın aynısı oldugunu anlamadı mı yani benim aynı kişi oldugumu acabaa
Git dükkanına
Şık pijama giy (o nasıl oluyorsa:KK53:)
Sabah git şöyle 10 11 gibi
Ya ben tatlı siparişi verecektim de tiramisunun üzerine hello kity deseni yapabilir misiniz de:D
Önce şaşırır falan sonra ya çok yakın bi kız arkadaşıma süpriz yapıcaz da bu dükkan ne zamandır ilgimi çekiyordu gelip sorayım dedim dersin
Yapamayız diyeceğini sanmıyorum hımm bi bakalım derse bi kalem kağıt alabilir miyim de nonu yaz adını yazma atıyorum
555xxxxxxx hello kity isteyen müşteri yaz:KK53: beni bilgilendirirsiniz olur mu? İyi günler de çık
Çok mu yeşilçam oldu ya:KK53:
Bilmiyorum bence olabilir tabi tatlı isteğini daha başka yapabilirsin aklıma ilk hello kity geldi:D yani nonu bırakıp beni bilgilendirin diyeceğin bi durum olmalı

Git dükkanına
Şık pijama giy (o nasıl oluyorsa:KK53:)
Sabah git şöyle 10 11 gibi
Ya ben tatlı siparişi verecektim de tiramisunun üzerine hello kity deseni yapabilir misiniz de:KK70:
Önce şaşırır falan sonra ya çok yakın bi kız arkadaşıma süpriz yapıcaz da bu dükkan ne zamandır ilgimi çekiyordu gelip sorayım dedim dersin
Yapamayız diyeceğini sanmıyorum hımm bi bakalım derse bi kalem kağıt alabilir miyim de nonu yaz adını yazma atıyorum
555xxxxxxx hello kity isteyen müşteri yaz:KK53: beni bilgilendirirsiniz olur mu? İyi günler de çık
Çok mu yeşilçam oldu ya:KK53:
Bilmiyorum bence olabilir tabi tatlı isteğini daha başka yapabilirsin aklıma ilk hello kity geldi:KK70: yani nonu bırakıp beni bilgilendirin diyeceğin bi durum olmalı

Guzel plan ayrintilar degistirilebilir ama guzeeeeell:super:

:KK28::KK28:
atak yaptım iyi de keşke olumlu olsaydı ben de üniversiteden mezun oldum artık hayatımın güzel evrelerine geçmek istiyorum bi sevdicek de olsa süper olacak:KK28:anladım kalple beyin arasında kalmak çok zor Allah yardımcın olsun inşallah mutlu olacağın en doğru kararı verirsin:KK39:beyefendi çalışkan evini geçindirecek birine benziyorsa karakteri hoşuna gittiyse denemekten zarar gelmez bence
inşallah karşılaşırsın en kisa zamanda :KK68:aslında oldukça iyi biri sorumluluk sahibi fakat ben yakında yaşadığım ilde de olmayabilirim onu yariyolda bırakmak istemiyorum yada bağlanırsam kendi hedefledigim yoldan da çıkmak istemiyorum bir garip yılan hikayesi gibi benim ki :KK48:

Sizinki ne satıyor benimki tatlı satıyo hergün alınacak bir şey de değil ki :KK70: nasıl konuşmaya başladınız nasıl ilgisini çekebilirim
benim ki market sorumlusu o nedenle iki güne bir markette buluyorum kendimi , bu açıdan sizden biraz şansım galiba:KK48:

Guzel plan ayrintilar degistirilebilir ama guzeeeeell:super:
Dimi(:
Sonra o yazacak teşekkürler falan filan derken buralarda mı oturuyorsunuz daha önce hiç dükkanda görmedim siziyle başlar uzar da uzar(:

Başka plan(en kestirme); birkaç dilim tatlı al paketlet eve gel hepsinden bir çatal al geri götür paketi aç önünde "hepsinden tattım ama sizin kadar tatlı değiller:KK8:" de:KK53::KK53:
:süslü:

Dimi:-)
Sonra o yazacak teşekkürler falan filan derken buralarda mı oturuyorsunuz daha önce hiç dükkanda görmedim siziyle başlar uzar da uzar:-)

Başka plan(en kestirme); birkaç dilim tatlı al paketlet eve gel hepsinden bir çatal al geri götür paketi aç önünde "hepsinden tattım ama sizin kadar tatlı değiller:KK8:" de:KK53::KK53:

Ikinci fazla cesur ya yurek ister bence:oops:

Dimi:-)
Sonra o yazacak teşekkürler falan filan derken buralarda mı oturuyorsunuz daha önce hiç dükkanda görmedim siziyle başlar uzar da uzar:-)

Ya süper plan da tiramisu yok şerbetli tatlı yapıyo :D

Back
X