- 24 Ağustos 2012
- 1.936
- 2.007
- 108
- Konu Sahibi princessconsuela
ailen biliyo mu peki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kestirmeden soyleyeyim, olmaz guzelim.
Bence sen de durumun farkindasin, sadece kabullenemiyorsun.
Bu arada burdaki insanlar, kendilerininkine benzemeyen yasam stillerini kaldirmazlar, hakaretler yagacaktir sana. Konunu kapattir derim.
Hanımlar yaşam tarzımla ilgili yorumlarınızı önemsemiyorum tabii ki, annem misiniz babam mısınız bu ne laubalilik burayı iyice altın gününe çevirmişsiniz. Oturduğunuz yerden sallıyorsunuz önünüze gelene. Kimse sizin ahlaki kurallarınıza uymak zorunda değil, hoşunuza gitmiyorsa buyrun cevap vermeyin silah zoruyla yazdırmıyoruz :) Yardımcı olmak isteyen arkadaşlar yazarsa çok daha "forum" fonksiyonuna uygun olur. Sahte falan filan diyen arkadaşlar derdim olduğu ve bi sonuca ulaşamadığım için burda kadın dayanışması vardır zannederek yazdım. Yani kimseyi inandırmak zorunda değilim ama çukurcumada evim şu an evdeyim bu taraflarda cihangirde oturanınız varsa çukurcuma kahvesinde bi çay, kahve içelim isterse
bunlar doğru düzgün sosyal hayatı, işi uğraşı olmayan, amaçsız ve boş insanlar. Durumları o kadar vahim ki insanları kandırmaya çalışmak hayatlarındaki en büyük eğlence.ayy inanmiyorum ne bicim insan bunlar, insan neden fake konu acar ki, kime ne faydasi var
Sevgilim reklamcı ben part time çalışıyorum ama ailemden de para alıyorum evet. Ailemin rahat yaşamamı istemesi neden size garip geliyor?
Bu yorum konu sahibine yeterYa hu verilen tepkiler sevgilinle aynı evde yaşamana değil! Sevgilinin karı kızla gözünün önünde fingirdeşmesine laf etmemene anladın mı? Adam üstüne kuma getirmiş bildiğin Arap usulü sen hala daha ''Ayy biz ne kadar da modern Avrupai bir çiftiz böyle '' havalarındasın.
Konu sahibesi evli olsaydı ve kocasının üstüne bir karı daha almasına göz yumsaydı yobaz olacaktı, ama sevgilisi üstüne başkalarıyla sevgililik(!) yapınca modern ve çağdaş oluyor.
yav he he 1982 de yaşıyozyahu sanki sihir yapıyorum dedim. siz nerede yaşıyorsunuz allah aşkına 1982de mi?
tedaviye ihtiyacım olduğunu düşünmüyorum buyrun eğer sizin bir sıkıntınız varsa gelin ben sizi misafir edeyim isterseniz bir gün, psikoloji 3. sınıf öğrencisiyim.
vayyyy KK'dan kız düşürmece ha uyanık seniHanımlar yaşam tarzımla ilgili yorumlarınızı önemsemiyorum tabii ki, annem misiniz babam mısınız bu ne laubalilik burayı iyice altın gününe çevirmişsiniz. Oturduğunuz yerden sallıyorsunuz önünüze gelene. Kimse sizin ahlaki kurallarınıza uymak zorunda değil, hoşunuza gitmiyorsa buyrun cevap vermeyin silah zoruyla yazdırmıyoruz :) Yardımcı olmak isteyen arkadaşlar yazarsa çok daha "forum" fonksiyonuna uygun olur. Sahte falan filan diyen arkadaşlar derdim olduğu ve bi sonuca ulaşamadığım için burda kadın dayanışması vardır zannederek yazdım. Yani kimseyi inandırmak zorunda değilim ama çukurcumada evim şu an evdeyim bu taraflarda cihangirde oturanınız varsa çukurcuma kahvesinde bi çay, kahve içelim isterse
Eve eski sevgilisiyle gelmiş daha ne yapsın?Yahu hanımefendi öyle olmuyor işte zaten, öyle olsa amaaan s.ktir et diyip ben de başka adamlarla takılırdım. Ben hiçbir kadını kabul etmiş değilim, elimde somut bişey yok. Herhangi biriyle bişey yaşadığını görmedim sadece etrafında çok kız var ve ilgisiz, ben de eski beni seven sevgilimi kazanmaya çalışıyorum.
Ee ilk mesajında öyle demiyordun ama. Whatsuptan sürekli daha önce hiç görmediğin kızlarla yazışmalarını görüyormuşsun arkadaşımın sevgilisi dediği. Hayır yani 2 senede nasıl olur da tüm arkadaşlarını ve sevgililerini tanımazsın? Üstelik sizin gibi modern ve sosyal bir çiftten bahsediyoruz.Yahu hanımefendi öyle olmuyor işte zaten, öyle olsa amaaan s.ktir et diyip ben de başka adamlarla takılırdım. Ben hiçbir kadını kabul etmiş değilim, elimde somut bişey yok. Herhangi biriyle bişey yaşadığını görmedim sadece etrafında çok kız var ve ilgisiz, ben de eski beni seven sevgilimi kazanmaya çalışıyorum.
Hanımlar yaşam tarzımla ilgili yorumlarınızı önemsemiyorum tabii ki, annem misiniz babam mısınız bu ne laubalilik burayı iyice altın gününe çevirmişsiniz. Oturduğunuz yerden sallıyorsunuz önünüze gelene. Kimse sizin ahlaki kurallarınıza uymak zorunda değil, hoşunuza gitmiyorsa buyrun cevap vermeyin silah zoruyla yazdırmıyoruz :) Yardımcı olmak isteyen arkadaşlar yazarsa çok daha "forum" fonksiyonuna uygun olur. Sahte falan filan diyen arkadaşlar derdim olduğu ve bi sonuca ulaşamadığım için burda kadın dayanışması vardır zannederek yazdım. Yani kimseyi inandırmak zorunda değilim ama çukurcumada evim şu an evdeyim bu taraflarda cihangirde oturanınız varsa çukurcuma kahvesinde bi çay, kahve içelim isterse
Ee ilk mesajında öyle demiyordun ama. Whatsuptan sürekli daha önce hiç görmediğin kızlarla yazışmalarını görüyormuşsun arkadaşımın sevgilisi dediği. Hayır yani 2 senede nasıl olur da tüm arkadaşlarını ve sevgililerini tanımazsın? Üstelik sizin gibi modern ve sosyal bir çiftten bahsediyoruz.
kız çok sosyal ayolllllhangi kadın o kadar yaşlı amcanın arasında kahvede oturur ve bir şeyler içer?
hahahaha hanımefendi firuzaga kahvesi, çukurcuma kahvesi dedenizin oturduğu kahvelerden değil, tüm semt 7den 70e gidiyoruz adı "kahve" sadece.hangi kadın o kadar yaşlı amcanın arasında kahvede oturur ve bir şeyler içer?
Ellerinde biralar gülüşerek gece yarısı 4'de esas oğlanla eve girme sırası konu sahibesinde desene. Neyse kanepede uyumaya izin var en azından.bu durumda konu sahibi direkt eski olmuş oluyor.. ama üzülmesin gruptan çıkmıyor eski sevgililer..