• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beğendiğin kişiyi nasıl bulursun

Sizinki ne satıyor benimki tatlı satıyo hergün alınacak bir şey de değil ki :KK70: nasıl konuşmaya başladınız nasıl ilgisini çekebilirim
aslında konuşma kuzenim var küçük onuna markete gitmemle başladı çok ilgilendi ve tekrar getirmemi söyledi birkaç kez de götürdüm her gidisimizde birşeyler hediye eder çok seviyor çocuğu ,tabi bu arada bizde konuşuyoruz tabi ben o sıralar çok farkında değildim hem çocukla gittiğim için hemde başka biriyle görüştüğüm için hiç iplemiyordum ,tek veya ailemle gittiğimde de birseyler hediye etti ufak tefek sonra son zamanlarda farkettim ki benim gelişimle orada bir hareketlilik oluyor ve ne hikmetse girişimden cikisima kadar sürekli karşılaşıyoruz kendiyle bir yerinde durmuyor geldiğimde karşılıyor giderken mutlaka uğurlayip bir şeyler söylüyor, ama nasıl oldu bu iş derseniz beklentiye girilmediginde sanki isler daha kolay lehinize dönüyor hayatta bana öyle oldu :KK37:

Puhahah :KK70: internetten bakıcam değişik şekilli tatlılara gidip göstericem bundan istiyorum diye ama bakın kızlar komik olmam değil mi yoksa sadece tatlımı alıp çıkıyım mı :KK70:

Ne degisik zevleri olan insanlar var ya rahat olun insanlar supriz veya mizah olsun diye aliyorlar.

images

Kızlar bu nasıl :D

Adile Nasitin tursucu filmi vardi ya adam hergun tursu aliyordu.Hergun bu kadar tursuyu napiyon diyordu.O da raki tursuyu tursu rakiyi ölduruyor diyordu.Sen de surekli tatli al napiyon bu kadar tatliyi derse ben cok balik yerim tatli baligi ölduruyor dersin:deli:Ya keske bende bi insan evladindan cok hoslansam da boyle telaslarim olsa :dua:Gelismeleri yaz merak ederiz

Konularına şöyle bi baktım da madalya fln sende tatlıdan anlıyorsun.
Çok iyi anlaşırsınız, tarif sorsan çok güzel yemek yaparım diye de eklesen :KK53:

Bayramdan sonra gidiyorum kızlar. Şöyle düşündüm bi tatlı söylüycem orda olmayan siz yapın beni arayın diye numaramı versem?
Çok fikir var hepsi de güzel kararsız kaldım
bence güzel bir yol ilk olarak işi üzerine böyle hissi konulardan uzak bir adım atman akıllıca olur tabi numarayla da bir açık kapı bırakmış olursun haberdar et bizleri :KK9:

Bayramdan sonra gidiyorum kızlar. Şöyle düşündüm bi tatlı söylüycem orda olmayan siz yapın beni arayın diye numaramı versem?
Çok fikir var hepsi de güzel kararsız kaldım
Tarif istersen şirinlik yapıp tarif koparmaya çalışan biri sanabilir:KK53:
Tarif alışverişini sonraya sakla:)

Back
X