• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Barışacagız sanarken Aldatılıyormuşum

İspat isteyecegini elinin tersiyle carpicaktin bir osmanli tokati s.......r git nereye kime gidiosan diyecektin Allahim akil fikir ver

Bu ne saçma ilişki yaaa?? Size başka kız var diyor, öpmeye kalkıyor.. Siz ispat istiyorsunuz.. O değer veriyorum dediği kız ile yazışmaları atıyor.. Diğer kız daha beter.. Bunu bilerek, dinleyerek yani senin varlığından haberdar iken nasıl devam eder.. Herkes mi. ...... Olur.. Oluyor demek mi..

Neyin ispatı bu? Hemde o kızla neden konuşma gereği duydun ne kadar küçük duruma düştüğünün farkında mısın? Kimseye ders verme kendin ders al bundan yeter.

Aman sana niye muhtaç kalsın allah korusun allah bi daha seni benim karşıma çıkarmasın desen daha doğru olurmuş. Yaşattığını yaşa de yeter hakettiğini bulsun. Üzülme illaki 2 sene vermişsin değmeyecek birine ama toparlan silkelen at üstündeki o pis yükü senide kendi çamurunda boğacakmış az daha her yerden sil bitsin gitsin kapansın o konu üzülmekle kendine yazık edersin erkekler böyle işte gördün tanıdık bak .

Neyin ispatı bu? Hemde o kızla neden konuşma gereği duydun ne kadar küçük duruma düştüğünün farkında mısın? Kimseye ders verme kendin ders al bundan yeter.
2 senesini vermiş işin as astarını bilmek öğrenmek hakkıydı öyle demeyin emek verince insan o kadar kolay olmuyor belki kafasında acabalar belkiler kalıp işin gerçeğini bilmese daha çok üzülecekti. Kendi küçük düşmedi ohh diğer işinide bozdu iyi olmuş ben olsam bende aynını yapardım.

2 senesini vermiş işin as astarını bilmek öğrenmek hakkıydı öyle demeyin emek verince insan o kadar kolay olmuyor belki kafasında acabalar belkiler kalıp işin gerçeğini bilmese daha çok üzülecekti. Kendi küçük düşmedi ohh diğer işinide bozdu iyi olmuş ben olsam bende aynını yapardım.
İsterse daha fazla zamanım geçsin adam aldattim demiş ne yani ispat olmasa devam mı edecekti ilişkisine? Ben olsam aramazdim o kızı

Bir adamin gercek yuzunu gormek bu kadar mi zor?
2 senenizi boyle bir adamla gecirmissiniz inanamiyorum.Ve 2 sene sonrasi ayrilik sebebi cok igrenc!!
Diger hatuna yazmasaydiniz ama ille yazacaksaniz da "Ben kurtuldum sana gecmis olsun" deseydiniz.O da kisilikli duzgun bir insan degil gerci sizden bahsederken nasil o adamin yaninda kalabilmis!! Iki pislik birakin mutlu(!) olsunlar..
Bu ara ilk ban'imi yiyecegim gibi gorunuyor.Keza cok sinir bozucu bazi detaylar kibar dille ifade edilemiyor!!
Konu sahibinin son cumlesini tekrar deklare ediyorum insanlara bu kadar guvenmeyin.Sirtinizi dayamayin.Insanlara bel baglamayin.Kimse kusursuz degil ama cok basit hatalar yapilabiliyor.
Bu kadar mi degersiz varliginiz???

Merhaba arkadaşlar eski konumu bilenler vardır bilmeyenler içinde iki yıllık sevgilim beni bi anda bıraktı bununda suçlusu olarak beni görüyordu ben ona başlarda çok kötü davranmışım iki yıldır üzmüşüm vs tarzı bir bahane ve konuydu. Bunu buraya yargılanmak, içimi rahatlatmak falan için yazmıyorum. Yaşı benden küçük veya büyük olan kız kardeslerime hayat basamaklarını çıkarken sağlam basmaları dikkatli olmaları için yazıyorum. Ben bu insana sonsuz güveniyordum ama salak da sanmayın ara sıra tesadüfen telefonu falan elime geçiyordu. Dün benimle görüşmek istediğini söyledi bende barışacagız sanarak gittim fakat hayatında ki yeni kızı anlattı bana evet o şüphelendigim arkadaşı ve bunu anlattıktan sonra öpmeye kalkıştı beni . Sonra evlerimize gittik ve ben o kızla konuşmadığını düşünüyorum hala bunu bana ispat et dedim zorla da olsa bi konuşmalarını attı daha sonra kıza yazıp numarasını istedim . İstemez olsaydım her şeyi olduğu gibi anlattı bir hafta once öpüştüklerini bir aydan fazladır onu ben zaten hiç bir şey hissetmiyorum sınavdan sonra hemen ayrılacağım beni artık mutlu etmiyor diye beni anlatışını sürekli birlikte buluştuğumuz yere onu götürdüğünü her şeyi anlattı kız . Eski sevgilimse bu sırada bana ve kıza tehditlerini savuruyordu . Kızla konuşmayı kestim bugün eski sevgilim beni dışarıda bana aldığı şeyleri atarken yakaladı seni öldüreceğim onunla aramızı bozdun sevgilimle arama girdin sen pislik bir insansın ben bir aydır senden bana çektirdiklerinin intikamını alıyordum ama sen erken uyandın ayrıyken bi şekilde seni de onu da elimde tutmam gerekiyordu planımı bozdun dedi ben çok sinirlendim bağırıp çağırmaya başladım bunu yaptığım için bana tokat attı . İnanırmısınız 2 yıldır hayatımda olan insan bana el kaldırdı hiç başıma gelmez sanıyordum. o kızla aynı yere gidecektim atamalarda ona değer veriyordum seni sadece kullanıyordum dedi . O kadar üzüldüm ki bunun daha altı olamaz herhalde. Ve kıza beni yaşadıklarımızı anlatıp dalga geçmiş benimle . İnşallah bir gün bana muhtaç kalırsın diyebildim sadece .Siz siz olun kimseye koşulsuz şartsız güvenmeyin .
Adam resmen ben ikinizi de idare edecektim planımı bozdun demiş. Kötülük yapmanın da bu kadar acik ve net itirafını görüyorum. Daha ne tipler okuyacam burdan kim bilir.o_O

intikam mı alacakmış planını mı bozmuşsun :KK70: adamın yaşı büyümüşte beyni ergen kalmış. çok film izliyor sanırım :KK70: ama böylelerini sevenler çıkıyor ben onu anlamıyorum asıl :)))
erkekler azalıcak diyorlar acaba azaldı mı ya ondan mı böylelerine kısmet çıkıyor yinede. hiç mi erkek yok etrafta düzgünde böyle hayal dünyasında yaşayanlarla takılıyorsunuz

Back
X