• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin genişliğine dayanamıyorum artık lütfen akıl verin

daha sabah bi abla bu akşam boşanma kararı alıcaz falan diye konu açmış bu mu daha büyük olay 20 yaşında bir kızın sevgilisiyle sorunu olması mı?

duruma göre değişir.. bana göre boşanmak normal ama kendisini "geniş" diye tanıtıp sevgilisinin günlük çapkınlıklarına tahammül gösteremeyen ergenler daha büyük sorun..

O değil de baktım yaşınız a 19, eğer öğrenciyseniz sorun olmasin ayni evde kızlı erkekli :KK70: :KK70: :KK70:

Neyse şaka bir yana, bence konuşun edin böyle kabul edemem seni deyin belki biraz iflah olur. Aynisilarini yapin diyeceğim bide umursamazsa daha cok uzulursunuz
hahahaha vallahi burdaki ablalar komşum olsa çoktan ihbar etmişti beni. vallahi derdimi unuttum burda cevap yetiştiricem diye.

konunun fake oldugunu dusunmuyorum, 10 konu aciliyorsa 7sine fake diyorsunuz arkadaslar
insanlarin isi gucu yok niye yalan uydursunlar ki

Bakın şu anda bdv deki dördüz konusu fakemiş. Açan adamın foyası ortaya çıkınca sizi nasıl kandırdım aptal ev kadınları diye terbiyesizce hakaret etmeye de başladı. işi gücü olmayan çoook insan var.

Sahte konu görür görmez anladım.
Nickinden blie belli...
Kardeş dördüz konusuna bak da ibret al adam döktürmüş....ibret al da az yaratıcı ol
Düşünüp olayı çözmek daha zevkli böyle kolay konularla gelmeyin...
Hiç eğlenceli olmuyor hemen anlaşılınca:KK14:

Bakın şu anda bdv deki dördüz konusu fakemiş. Açan adamın foyası ortaya çıkınca sizi nasıl kandırdım aptal ev kadınları diye terbiyesizce hakaret etmeye de başladı. işi gücü olmayan çoook insan var.
ayy inanmiyorum ne bicim insan bunlar, insan neden fake konu acar ki, kime ne faydasi var

. Bu adam iflah olur mu?

Kestirmeden soyleyeyim, olmaz guzelim.

Bence sen de durumun farkindasin, sadece kabullenemiyorsun.

Bu arada burdaki insanlar, kendilerininkine benzemeyen yasam stillerini kaldirmazlar, hakaretler yagacaktir sana. Konunu kapattir derim.

Hanımlar yaşam tarzımla ilgili yorumlarınızı önemsemiyorum tabii ki, annem misiniz babam mısınız bu ne laubalilik burayı iyice altın gününe çevirmişsiniz. Oturduğunuz yerden sallıyorsunuz önünüze gelene. Kimse sizin ahlaki kurallarınıza uymak zorunda değil, hoşunuza gitmiyorsa buyrun cevap vermeyin silah zoruyla yazdırmıyoruz :) Yardımcı olmak isteyen arkadaşlar yazarsa çok daha "forum" fonksiyonuna uygun olur. Sahte falan filan diyen arkadaşlar derdim olduğu ve bi sonuca ulaşamadığım için burda kadın dayanışması vardır zannederek yazdım. Yani kimseyi inandırmak zorunda değilim ama çukurcumada evim şu an evdeyim bu taraflarda cihangirde oturanınız varsa çukurcuma kahvesinde bi çay, kahve içelim isterse

Ya hu verilen tepkiler sevgilinle aynı evde yaşamana değil! Sevgilinin karı kızla gözünün önünde fingirdeşmesine laf etmemene anladın mı? Adam üstüne kuma getirmiş bildiğin Arap usulü sen hala daha ''Ayy biz ne kadar da modern Avrupai bir çiftiz böyle :21:'' havalarındasın.

Hiç inanasım gelmedi yorum yazmaya değmez akıllı kızsan ne yapman gerekenide bilirsin

Yok sistacim dorduz hamileyim diyen biri 30.sayfadan sonra erkek çıkıyorsa karşımdaki pala Remzi mi yoksa ayşe abla mi bilmek isterim ben

Hayatın değil sevgiliye yaklaşımın baya baya enli geldi bana yoksa birlikte yaşaman sorunum değil oraya takılmadim

:KK57: erkekmiymiş o. Yuh artık. Biz de ne kadar güzel sevinmiştik.

Hiç inanasım gelmedi yorum yazmaya değmez akıllı kızsan ne yapman gerekenide bilirsin

Back
X