- 14 Şubat 2014
- 1.151
- 325
Begenmiyorsaniz okumayabilirdiniz ben kibarlastirmaya calistim ayrica mincirmak kotu bir kelime degil ben hala kullaniyorum meselaBen mincirmak kelimesini bebekler için kullanırdim sayenizde an itibariyle bu sevimli kelimeden tiksindim.
Tecrubesiz olabilirim de konuyla alakasi ne acaba :S ayrica uni ogrencisiyimaynen ben de sizin gibi dusundum :) konu sahibinin profiline gore daha lise ogrencisi. genc ve tecrubesiz bir arkadas. kazasiz belasiz birliktelikler dilerim. lakin konu sahibi cok gencsin, cok romantik olma ve derslerine yogunlas. bu erkeklere guven olmaz. hayatini kimseye muhtac olmayacagin sekilde kurman lazim. biraz aklini basina topla, bunlarla fazla alakadar olma ve univeristede ne yapsam sorularini kendine dert edin. kolay gelsin!
Evet sevgilinin ve eski sevgilisinin mincirmayı ne için kullandığını öğrenene kadar kötü bir kelime değildiBegenmiyorsaniz okumayabilirdiniz ben kibarlastirmaya calistim ayrica mincirmak kotu bir kelime degil ben hala kullaniyorum mesela
Tecrubesiz olabilirim de konuyla alakasi ne acaba :S ayrica uni ogrencisiyim
gecmis.gecmiste kalir sen smdikine bak canim konu acipta.hatrlatma cocuga bosuna bence olan olmus bitmis artik nye huzurunu kacryorsun ki ogrenerekIyi geceler kizlar uyuyamadim gozume uyku girmedi cunku bugun erkek arkadasimin eski sevgilisyle arasinda gecenleri ogrendim.Ben sordum ama ogrenince de cok uzuldum ve cok canim yandi.Birbirlerini mincirmislar (siz anladiniz) cinsel munasebet olmasa da cok uzuldum ve bunu unutamiyorum bir turlu icim rahat edemiyoracaba ben mi abartiyorum ? Ilk kez bir sevgilim oldu ve daha once hic kimseyle birsey yasamadim onu kendime gore kirli gormeye basladim.Yok mu bu derdin bir caresi kizlar canim yaniyor lutfen yorumlarinizi esirgemeyin
mıncırmak ne ola ki
Iyi geceler kizlar uyuyamadim gozume uyku girmedi cunku bugun erkek arkadasimin eski sevgilisyle arasinda gecenleri ogrendim.Ben sordum ama ogrenince de cok uzuldum ve cok canim yandi.Birbirlerini mincirmislar (siz anladiniz) cinsel munasebet olmasa da cok uzuldum ve bunu unutamiyorum bir turlu icim rahat edemiyoracaba ben mi abartiyorum ? Ilk kez bir sevgilim oldu ve daha once hic kimseyle birsey yasamadim onu kendime gore kirli gormeye basladim.Yok mu bu derdin bir caresi kizlar canim yaniyor lutfen yorumlarinizi esirgemeyin