sevgilimin gecmisi beni delirtmek uzere

Ben mincirmak kelimesini bebekler için kullanırdim sayenizde an itibariyle bu sevimli kelimeden tiksindim.
Begenmiyorsaniz okumayabilirdiniz ben kibarlastirmaya calistim ayrica mincirmak kotu bir kelime degil ben hala kullaniyorum mesela

Tecrubesiz olabilirim de konuyla alakasi ne acaba :S ayrica uni ogrencisiyim

Begenmiyorsaniz okumayabilirdiniz ben kibarlastirmaya calistim ayrica mincirmak kotu bir kelime degil ben hala kullaniyorum mesela
Evet sevgilinin ve eski sevgilisinin mincirmayı ne için kullandığını öğrenene kadar kötü bir kelime değildi. Bu arada konuyu okumadan beğenip begenmedigimi anlayamam değil mi?

Dusunerek ve kendini benim yerime koyarak cevap yazan bayanlar hepinize tesekkur ederim :) :) simdi biraz daha mantikli dusunebiliyorum ve gelecege odaklanmaya karar verdim sonucta hepimiz bazi olaylardan etkilenerek farkli seyler yapiyoruz tecrube bunlar.

Lakin bazilari sadece konuma sadece beni elestirmek ve dalga gecmek icin cevap yazmis onlara da tesekkirler dedigim gibi sadece dertlesmek icin actgm bir konuydu ve hislerimi duygularimi yazdim.Elestrcek bir sey de oldugunu dusunmuyorum benim dusuncelerim sonucta bunlar.Herkes bu olaya farkli tepki verebilirdi

Tecrubesiz olabilirim de konuyla alakasi ne acaba :S ayrica uni ogrencisiyim

Konuyla alakası şu. Şimdi siz sevgilisiniz, yarın öbür gün siz de bir şeyler yaşayacaksınız. Zaman ne gösterir bilinmez, belki ayrılacaksınız. Sonra senin hayatına başka biri girecek. İşte o başka biri günün birinde sana "sen eski sevgilini mıncırmışsın, öpmüşsün ya da elini tutmuşsun. Artık benim gözümde kirlisin" derse ne hissedeceksin?

Bence kimseyi geçmişiyle yargılamayın. Geçmişe veya geleceğe değil şimdiki zamana endeksli yaşayın derim ben

gecmis.gecmiste kalir sen smdikine bak canim konu acipta.hatrlatma cocuga bosuna bence olan olmus bitmis artik nye huzurunu kacryorsun ki ogrenerek

sen de alışırsın mıncıra mıncıra

tövbe tövbe

yahu kardeş bazılarına göre de nişanlanmadan yani ailenin haberi olmadan sevgili yapmak mıncırılmaktan beter .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…