sevgilimin gecmisi beni delirtmek uzere

Valla depresyondaydim şu mıncirmak kelimesini okuyunca kahkaha attim cok yasa emi
Herneyse konunuza gelicek olursak hem kadinin hemde erkegin gecmiste yasadigi iliskiler bizi ilgilendirmez gelecege bakin sizi seviyomu size saygisi varmi eger bunlar varsa ztn onun icin onemsiz bir anidan baska bsy degildir yasadiklari kendinizi uzmeyin

Adi äatünde GECMIS , sindi sen gecmise takili kalacaksan hem kendine eziyet edeceksin hemde sevgiline.
Tabiki kendin gibi birini istemen en dogal hakkin ama bence sevgi saygi bunlar daha önemli..

Çocuk aldatmamış ki. Kendin diyorsun 'geçmiş', 'eski sevgili' diye. Ay derdiniz yok kendinize zorla dert yaratmaya çalışıyorsunuz. Yapmayın Allah aşkına. İlişkinizin tadını çıkarın. Hem erkeğin deneyimlisi makbuldür. Çömezi ne yapacaksın. Uğraş dur sonra.

mincirma ne? ilk defa duyuyorum.
sanirim yurtdisinda olunca böyle kk da kelimelerin bazilarini anlayamiyorum ben mi aptalim acaba????

Kendin gibi birini istiyo olman normal kafandan atamiyosan ayril derim ama karsina yeni cikacaklar senin gibi olur mu orasi tartisilir..

Çaresi ayrilmak canim zorla mi tutuyor seni. Ayrica demek mincirlaşmişlar ha vay terbiyesizler

Beni sevdiginden eminim ama duydyklarimi bir turlu aklimdan cikaramiyorum habire gozumun onune geliyor ve bunlari bana isteyerek soylemedi lafi zorla agzindan aldim

yani gerçekten hayret bir şey cevabını kaldıramayacaksanız neden zorluyorsunuz. şimdi daha mı iyi oldu? sizden önce bir şeyler yaşamış olması gayet normal. bunu kaldıramıyorsanız ayrılın.

Ben de ilk sevgilimin geçmişini öğrendiğimde çok üzülmüştüm, ben hiçbir şey yaşamadım ama o yaşamış, haksızlık bu diye düşünmüştüm. Şimdi ben de eski sevgililerimle bir şeyler yaşadım, şu an sevgili olmak üzere olduğum kişi ise muhtemelen hiçbir şey yaşamamış birisi. Benim hakkımda böyle şeyler düşünmesini ve geçmisimi sormasını istemem, sormadı da. Geçmiş geçmişte kaldı çünkü, aklımda sadece o var, diğerleriyle yaşanan seyler nadiren aklıma gelince " iyy onunla bunu mu yapmışım " diyorum hatta. Öyle hatırlayıp sevindiğimiz bir şey degil kesinlikle, üzülmeyin.

Bence bir insanin gecmisi kimseyi ilgilendirmemeli egerki agir gelecekse ona gore bir gelecek cizin. Her zaman her istedigimiz olmuyor.

Geçmişi hiçe say demiyorum ama kabullenmen gerek. Kabullenmezsen ilişki için iyi değil. Gelecekte hep kafanı karıştıracak. O yüzden kendi içinde hesaplaş. Kabul edemezsen, yediremezsen kendine ilişki uzun sürmez.

Eşim eski sevgilisini mıncırmakla kalmamış, aynı evi ve yatağı paylaşmış.

Ben odunmuyum acaba böyle şeyleri kıskanmadığım ya da dert etmediğim için diye kendimi sorgulamaya başladım. Adamın geçmişinden babane ya banane. Çoğu erkek bunu yapıyor evet yapıyor abi, yapmadım ilk sensin diyince daha mı mutlu oluyorsunuz bilmem ki.

Kaldıramıyorsan ayrıl, hiç mıncırılmamış ve mıncırmamışını bul. Kirlenmemiş tabi bide. (birini mıncırınca kirleniyorsan ötesini yapınca direk belediye çöplüğüsün)

Şimdi siz sevgilinizden ayrılıp başka birine aşık olsanız, aşık olduğunuz kişi sizin geçmişteki ilişkiniz yüzünden kirli olduğunuzu düşünse ne hissederdiniz?

bu mıncırmadan ne kastediliyor anlamıyorum ama aman boşver geçmişte kalmış diyenler emin olun sen burada konu açsan sevgilimle mıncırdım diye seni ilk topa tutacaklar da bu kişiler olacaktır. bak sevgilin de emin ol sen sevgilinle mıncırsan ağzına geleni sayacaktır sana.

bence de git kendin gibi sevgilisi olmamış bir erkek bul. yoksa işin zor.

kızz biraz güldüm itiraf ediyorum
sen onun geçmişini deşmekle mutsuz oluyorsun zaten.
herkesin bir geçmişi vardır kimi temiz kimi değil. sonuçta katil de değil ya bu adam. herkes yeni başlangıcı hak eder. hele bunları bu devirde fazla takan da olmaz. kıskanırsın ama geçmesi lazım. güveniyorsan ilişkini etkilemesine izin verme bu kıskançlığın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…