sevgilimin gecmisi beni delirtmek uzere

Ya bence çok takmamalısın şuan sonuçta seninle birlikte,artı erkek bu tabiiki yaşıyıcak o tarz şeyler.Yaşınada bağlı olarak.Devir kötü şuan yaşamayan mı kaldı kızlarda çok fena.Ama sadede gelirsek sen rahat ol o erkek bazı ihtiyaçlarını karşılamak için kullanmıştır kızı kızda hafif meşrepse demek :)

Bu ne çirkin mesaj böyle? "Erkek bazı ihtiyaçlarını karşılamak için kullanmıştir" ne demek ya? Bunlar nasıl kafalar? Kadınların ihtiyaçları yok mu? Ya da cinsellik olunca neden illa "kullanma" oluyor? Sevmiş ve arzulamış, bunu kabul etmek size zor geliyor işte. İnsan sevdiğini arzular. İki kere iki dört. Aynısı kadınlar için de geçerli(inanılmaz cidden dimi!) bu örnekte de birbirini seven iki insan bir şeyler yaşamış. Ya da hadi sevmiyor olsunlar. "Ikisi de" ihtiyaçlarını gidermiş. Karşılıklı olarak. Kimse kimseyi kullanmamış. Acı(!) ama gerçek. Umarım daha yaşınız çok küçüktür yoksa bu söylediğiniz mazur görülemez bir şey.

Konu sahibi, herkesin bu konuda görüşü farklıdır. Geçmişte sizi düşünerek yaşayamazdı. Nasıl ki şuan sizle gelecekteki sevgilisini(eğer olacaksa) düşünerek yaşamıyorsa o zaman da öyle yapmasını bekleyemezsiniz.

Ya bence çok takmamalısın şuan sonuçta seninle birlikte,artı erkek bu tabiiki yaşıyıcak o tarz şeyler.Yaşınada bağlı olarak.Devir kötü şuan yaşamayan mı kaldı kızlarda çok fena.Ama sadede gelirsek sen rahat ol o erkek bazı ihtiyaçlarını karşılamak için kullanmıştır kızı kızda hafif meşrepse demek :)

sevgilisiyle bişeyler yaşayan herkes hafifmeşrep mi oluyor? ya da karşısındakini kullanmış mı oluyor?

bence onlar hafifmeşrep değil de böyle insanları yaftalayanlara cahil ve bağnaz deniyor! bi kadın hemcinsine böyle yakıştırmalar yapıyorsa bize her şey müstahak

" Mıncırmasını değil " eski kız arkadaşıyla arasında geçen özel anları her ne olursa olsun sizinle paylaşmasını dert etmelisiniz.

4 duvar arasında yaşanan , kişilerin mahremi olan konuları hele de 3.bir şahısla yaşanan özel anları anlatmak çok yakışıksız.
ben sordgum icin cevapladi ve uzun uzun da anlatmadi bunu hikaye gibi dinlemeyi ben de istemem zaten

yemin ediyorum şaka gibisiniz ya hangi yılda yaşıyoruz acaba uzayda falan mı?
gecmısınde cinsellik olmaması tuhaf olur bu ne ya bu adamlar böyle sığ hatunlarla nasıl ömür geçiriyorlar aa pardon geçiremiyorlar.
Yani bana normal gelmez cunku ikimiz de buyuk yasta insanlar degiliz :KK70:

onun geçmişi değil geleceği seni ilgilendirir ne diye kafaya takıyorsun sanki senle beraberken yaptı sen seninle yaparsa üzül senden önce olmuş bitmiş birşey için kendini yıpratma

Ben kimseyi mıncırmadım, ama cok sempatik bi kelimeymiş mıncırası geliyor insanın :KK53: madem kaldıramayacaksın sende geçmişini cok mıncırma sevgilinin

selamlar!

ciddi ciddi bir teselli yazisi yazacaktim ama son gelen aciklamaya kahkahayla guldum cok afedersiniz. Yahu su insanin orasini burasini elledim diye kim aciklama yapar? konu sahibi arkadasim ince ince detay mi sordun? ilahi yani! insan herhalde sevdigi kisiyi o kadar sahipleniyor ki bazen gecmisine de gelecegine de shaip olmak istiyor. ama hayat boyle degil ne yazik ki. kafamizdaki ideal kaliplara uygun yasamak mumkun degil. birbirinizin karakterleri uygun mu o konuya yogunlasin derim. sapiklik derecesinde ya da aldatma vs gibi seyler yoksa gecmislerinizde, uzerinde durmaya gerek yok. hangi iliski kac gunluk hic belli olmuyor ne yazik ki. bunu iliskinin icindeyken de gozonunde bulundurmakta fayda. mincirdanip ortada kalmamaniz icin aklinizdan cikarmayin: hangi iliski nereye gidecek nerde bitece belli olmaz :KK66:

Cevabını bilmek istediğinizden emin olmadığınız sorular sormayın.

Hangi aklı selim insan ben onun kukusunu, memitoları elledim o da benim pipişimi der ki. Tövbeler olsun :KK48:

aynen ben de sizin gibi dusundum :) konu sahibinin profiline gore daha lise ogrencisi. genc ve tecrubesiz bir arkadas. kazasiz belasiz birliktelikler dilerim. lakin konu sahibi cok gencsin, cok romantik olma ve derslerine yogunlas. bu erkeklere guven olmaz. hayatini kimseye muhtac olmayacagin sekilde kurman lazim. biraz aklini basina topla, bunlarla fazla alakadar olma ve univeristede ne yapsam sorularini kendine dert edin. kolay gelsin! :KK66:

X