sevgilimin gecmisi beni delirtmek uzere

akaneryuu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2014
31
10
Iyi geceler kizlar uyuyamadim gozume uyku girmedi cunku bugun erkek arkadasimin eski sevgilisyle arasinda gecenleri ogrendim.Ben sordum ama ogrenince de cok uzuldum ve cok canim yandi.Birbirlerini mincirmislar (siz anladiniz) cinsel munasebet olmasa da cok uzuldum ve bunu unutamiyorum bir turlu icim rahat edemiyoracaba ben mi abartiyorum ? Ilk kez bir sevgilim oldu ve daha once hic kimseyle birsey yasamadim onu kendime gore kirli gormeye basladim.Yok mu bu derdin bir caresi kizlar canim yaniyor lutfen yorumlarinizi esirgemeyin

O senin ilkin olduğu için onun hayatında da ilk Olmayı bekliyorsun gayet doğal ama hayat böyle her istediğini vermez. Düşün ki sen onun ilkisin ve senin hayatından bir çok insan gelmiş geçmiş. ne farkeder? Sen onun hayatındaysan bu senin için büyük bir şans onun için de öyle. Aklının ve gönlünün o kızda kalmadığına inanıyorsan onunla mutlu olmaya bak ama yok ben bunlarla kendimi yiyip bitireyim ona da kendime de Hayatımı zehir edeyim diyorsan seçim senin arkadaşım

Beni sevdiginden eminim ama duydyklarimi bir turlu aklimdan cikaramiyorum habire gozumun onune geliyor ve bunlari bana isteyerek soylemedi lafi zorla agzindan aldim

Bugun konu sahipleri güzel kelimeler kullanıyor sabah sabah neşem yerine geldi

Şimdi sevgili konu sahibi arkadasım. Bu karakter meselesidir. Kimisi geçmişi umursamazken kimisi kendine yediremez. Eğer kendisi de geçmişinde daha önce baskasını mıncırmamışsa(senin gibi) o zaman sana hak veririm. Kendin gibi birini istemen doğal. Burada sana herkes kendi değer yargılarıyla cevap verecek. Ben de yediremezdim ayrıl diyen de olacak, geçmiş geçmişte kalmıştır unut diyen de. Bu tamamen senin kendi karakterinle bağlantılı olarak verebileceğin bir karar. Doğru kararı verirsin umarım sevgiler...

Geçmiş gecmiste kalmis
Yasanmis ve bitmis
O artik sizinle gecmiste yasamis olduklarının bir önemi yok

Benimde ilk sevgilim olan kişi gecmisinde aynen bunlari yasamisti
Ama inan hic umrumda olmadi
Zerre kadar kiskanmadim bile
Simdi hatırlayınca şaşırırdim kendime
Çünkü normalde kıskanç olduğumu düşünürdüm
Aslında degilmisim
Ve böyle iliskiler sayesinde insan kendini taniyor.

Ya bence çok takmamalısın şuan sonuçta seninle birlikte,artı erkek bu tabiiki yaşıyıcak o tarz şeyler.Yaşınada bağlı olarak.Devir kötü şuan yaşamayan mı kaldı kızlarda çok fena.Ama sadede gelirsek sen rahat ol o erkek bazı ihtiyaçlarını karşılamak için kullanmıştır kızı kızda hafif meşrepse demek :)

Geçmişinde sen yoktun, bu olaylar senden bağımsız gelişti, kimseye karşı bir sadakat borçları yoktu, dolayısıyla "mıncırma" olayını paylaşmış iki kişiden başka kimseyi ilgilendiren bir mevzu da yok ortada. Yani kız arkadaşını "mıncırmayı" sana tercih etmiş değil. Şu an sen hayatındayken böyle bir şey yapar mı, ona güveniyor musun, asıl bunlara bakmalısın. Şimdi ya böyle düşünecek ve geçmişin bu gününüzü gölgelemesine izin vermeyeceksin, ya bunlar benim değer yargılarıma ters deyip terk edeceksin, ya da aslında seninle hiç alakası olmayan bir konu için ilişkinizi gerilim ortamına çevireceksin, karar senin...

Seni mi beklenmeliydi mıncırmak için :)
Gözünüzü seveyim dertsiz başınıza dert aramayın. Neden ısrarla geçmişi sorarsınız zorla sinirinizi bozarsınız anlamıyorum. İlk baştan geçmişini sorup ona göre sevgili olun o zaman.
Kemiklerim kırılmış gibi ağrıyor ve benim de tek derdim bu işte

Beni sevdiginden eminim ama duydyklarimi bir turlu aklimdan cikaramiyorum habire gozumun onune geliyor ve bunlari bana isteyerek soylemedi lafi zorla agzindan aldim

O mu senin için önemli yoksa geçmişi mi ? Seni Anlıyorum ama kendine boşuna dert ediniyorsun hayatta daha büyük sorunlar var şükret yoluna devam et. Kimse sana geçmişini anlatmak zorunda değil. Geleceğinde olmak istiyorsan bugüne bak. Yoksa bugününü kendi elinle zehredeceksin. Hem kirli görüyorum da ne demek insanın karakteri temiz olsun kuruntularını at kenara eski eskide Kalsın

puhaha mıncırma..
diyelim ki birbirinizi mıncırdınız ve olmadı ayrıldınız kader bu ya!
daha sonra tanıştığınız birine ben mıncırdaştım seninde böyle bir geçmişin olmalı der misiniz?? bilemedim şimdi.
geçmişte ne yaşadın sorusu bana saçma geliyor. birini sevdiysen geçmişini sorgulamayacaksın. ha önemliysede başlangıçta soracaksın dilerse cevaplar dilemezse de cevaplamaz. ona göre yolunu çizersin.
şimdi o kadar paylaşım olmuş, sevmişsin. bu sorunun hiç yeri değilmiş..

Demişki GDragon Yargılama insanların geçmişini.. Bir gün yargılarlar senin de geçmişini.. Şimdi ben ayrıl desem ayrılmayacaksın, geçmişe takılma desem takılacaksın... İçinden ne yapmak geliyorsa onu yap.. ama unutma bu adam senin yanında sonsuza kadar kalacakmı... Düşün ki birlikte oldunuz ve ayrıldınız.. Üzüldün acı çektin, temiz bir sayfa açmak için tekrardan başladın... hayatına bu adamdan daha çok sevdiğin biri girdi.. Ve bu adam şu an sen ne düşünüyorsan aynısını senin için düşünüyor ne hissederdin...? İlk değil ama son olmak önemlidir..

" Mıncırmasını değil " eski kız arkadaşıyla arasında geçen özel anları her ne olursa olsun sizinle paylaşmasını dert etmelisiniz.

4 duvar arasında yaşanan , kişilerin mahremi olan konuları hele de 3.bir şahısla yaşanan özel anları anlatmak çok yakışıksız.

On numara bir yorum olmuş.

Adı üstünde geçmiş.. Erkek arkadaşınızın sizden önceki geçmişine bu kadar takılmaya gerek yok. Zaten yaşanmış, olmuş bitmiş. İstesen de değiştiremezsin.. Kendini de üzme..
Merak etme, zamanı gelince seni de mıncıklar.. Olur öyle.. Hormonlar, gençlik. Kendi araların da eğlenmişler..

İlk kez böyle bi tabir duydum
Sen bu mıncırmayı unutamaycaksın gibi
Bence o zaman sizde mıncırmadan ayrılın şey yani evlenseniz bile unutmayacaksanız ayrılın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…