Beni sevdiginden eminim ama duydyklarimi bir turlu aklimdan cikaramiyorum habire gozumun onune geliyor ve bunlari bana isteyerek soylemedi lafi zorla agzindan aldimO senin ilkin olduğu için onun hayatında da ilk Olmayı bekliyorsun gayet doğal ama hayat böyle her istediğini vermez. Düşün ki sen onun ilkisin ve senin hayatından bir çok insan gelmiş geçmiş. ne farkeder? Sen onun hayatındaysan bu senin için büyük bir şans onun için de öyle. Aklının ve gönlünün o kızda kalmadığına inanıyorsan onunla mutlu olmaya bak ama yok ben bunlarla kendimi yiyip bitireyim ona da kendime de Hayatımı zehir edeyim diyorsan seçim senin arkadaşım
Beni sevdiginden eminim ama duydyklarimi bir turlu aklimdan cikaramiyorum habire gozumun onune geliyor ve bunlari bana isteyerek soylemedi lafi zorla agzindan aldim
Iyi geceler kizlar uyuyamadim gozume uyku girmedi cunku bugun erkek arkadasimin eski sevgilisyle arasinda gecenleri ogrendim.Ben sordum ama ogrenince de cok uzuldum ve cok canim yandi.Birbirlerini mincirmislar (siz anladiniz) cinsel munasebet olmasa da cok uzuldum ve bunu unutamiyorum bir turlu icim rahat edemiyoracaba ben mi abartiyorum ? Ilk kez bir sevgilim oldu ve daha once hic kimseyle birsey yasamadim onu kendime gore kirli gormeye basladim.Yok mu bu derdin bir caresi kizlar canim yaniyor lutfen yorumlarinizi esirgemeyin
Bugun konu sahipleri güzel kelimeler kullanıyor sabah sabah neşem yerine geldi
Şimdi sevgili konu sahibi arkadasım. Bu karakter meselesidir. Kimisi geçmişi umursamazken kimisi kendine yediremez. Eğer kendisi de geçmişinde daha önce baskasını mıncırmamışsa(senin gibi) o zaman sana hak veririm. Kendin gibi birini istemen doğal. Burada sana herkes kendi değer yargılarıyla cevap verecek. Ben de yediremezdim ayrıl diyen de olacak, geçmiş geçmişte kalmıştır unut diyen de. Bu tamamen senin kendi karakterinle bağlantılı olarak verebileceğin bir karar. Doğru kararı verirsin umarım sevgiler...