- 7 Ocak 2011
- 6.826
- 4.285
Ya bence çok takmamalısın şuan sonuçta seninle birlikte,artı erkek bu tabiiki yaşıyıcak o tarz şeyler.Yaşınada bağlı olarak.Devir kötü şuan yaşamayan mı kaldı kızlarda çok fena.Ama sadede gelirsek sen rahat ol o erkek bazı ihtiyaçlarını karşılamak için kullanmıştır kızı kızda hafif meşrepse demek :)
Ya bence çok takmamalısın şuan sonuçta seninle birlikte,artı erkek bu tabiiki yaşıyıcak o tarz şeyler.Yaşınada bağlı olarak.Devir kötü şuan yaşamayan mı kaldı kızlarda çok fena.Ama sadede gelirsek sen rahat ol o erkek bazı ihtiyaçlarını karşılamak için kullanmıştır kızı kızda hafif meşrepse demek :)
ben sordgum icin cevapladi ve uzun uzun da anlatmadi bunu hikaye gibi dinlemeyi ben de istemem zaten" Mıncırmasını değil " eski kız arkadaşıyla arasında geçen özel anları her ne olursa olsun sizinle paylaşmasını dert etmelisiniz.
4 duvar arasında yaşanan , kişilerin mahremi olan konuları hele de 3.bir şahısla yaşanan özel anları anlatmak çok yakışıksız.
Mincirma:el kullanilarak minciklama sıkmamincirma ne? ilk defa duyuyorum.
sanirim yurtdisinda olunca böyle kk da kelimelerin bazilarini anlayamiyorum ben mi aptalim acaba????
Yani bana normal gelmez cunku ikimiz de buyuk yasta insanlar degilizyemin ediyorum şaka gibisiniz ya hangi yılda yaşıyoruz acaba uzayda falan mı?
gecmısınde cinsellik olmaması tuhaf olur bu ne ya bu adamlar böyle sığ hatunlarla nasıl ömür geçiriyorlar aa pardon geçiremiyorlar.
Al benden de o kadar.. Cinsel bir şey yaşamışlar sandımdı ama cinsel bir şey yok da yazmış.Birbirini mincirmislar ne yahu. Hic bisey anlamadim walla.
Ya kizlar acikca yazmak istemedim ama anlamayanlar olmus snirimAl benden de o kadar.. Cinsel bir şey yaşamışlar sandımdı ama cinsel bir şey yok da yazmış.
Hmm şimdi netlik kazandı.Ya kizlar acikca yazmak istemedim ama anlamayanlar olmus snirimbirbirlerini ellemislwr o yerden
oda bunu sana dedi ha. o yerden kızı elledim.. ilginçYa kizlar acikca yazmak istemedim ama anlamayanlar olmus snirimbirbirlerini ellemislwr o yerden
Hangi aklı selim insan ben onun kukusunu, memitoları elledim o da benim pipişimi der ki. Tövbeler olsunYa kizlar acikca yazmak istemedim ama anlamayanlar olmus snirimbirbirlerini ellemislwr o yerden
Hangi aklı selim insan ben onun kukusunu, memitoları elledim o da benim pipişimi der ki. Tövbeler olsun