Sevgilimin evinde rahat hissetmiyorum.

Yahu burada sevgiliyle kalmak içerikli konu açılır mı?

Bu ne cesarettir yarabbi! Seni tanımak istiyorum yiğidim..

Sevgiliyle kalınmaz tüü sana! Şimdiki gençlik nereye gidiyor? Örf ve adetlerime aykırı. Ahlâka aykırı (kime göre , neye göre). Seni annen-baban yetiştirememiş.. Biz böyle namuslu, böyle ahlaklı, şöyle edepli büyüdük vs vs..

Şimdi böyle söyleyecekler, zerre hadleri olmadan. :)

size kalın veya kalmayın demiycem ben şahsen erkek arkadaşımın tüm komşularına selam veriyorum hatta sohbet bile ediyorum tanımamalarındansa tanımaları daha iyi bana göre.Yalnız size düşünmeniz gereken başka bir nokta söyleyim “yurt” eğer burslu değilseniz aileniz bu yurda bir para ödüyor ve siz kullanmıyorsunuz yazık değil mi ? bunu yapan tanıdığım insanlar vardı babası ek işte çalışıp yurt parası öderken kızının yurda uğramadığı yazık gerçekten bir diğer yandan hadi burslu olun bu sefer de yine birilerinin hakkına girmiş oluyorsunuz ha bir de üniversiteyi sadece sevgilinizden ibaret yaşamayın biliyorum sürekli birlikte olmak istiyorsunuz eminim ama geriye dönüp baktığınızda sadece erkek arkadaşının evinde vakit geçiren kız olmayın bunun dışında da her şey sizin kararınız başkalarının düşüncelerinden önce sakince oturup kendinizi düşünün.

Bazı insanlar istiyor ki kendileri gençken tabulardan ötürü yapamadıklarını,yaşayamadıklarını kimse yaşamasın.
Lütfen içten içe isteyin,herkesin hayatına ahlak zabıtası kesilmeyin.

Yani rahat ve genisolmak lazım
E yani herkesin ailesi farklı yetiştiriyor evlatlarını,ya da kızlar gizli saklı aileye haber vermeden rahat yaşıyorlar.İlerisini,ailesinin durumunu bilerek şimdiden dikkat etmeli bir genç kız yaşantısına.
Şimdi herşey hoş gelir.

Yetiştirildiğin aile ortamından dolayı bunu hissediyorsun sende kendimi gördüm zorla birşey yaptırma kendine. Nasıl rahat hissediyorsan öyle yap

Tabiki ya aile
Bazı insanlar istiyor ki kendileri gençken tabulardan ötürü yapamadıklarını,yaşayamadıklarını kimse yaşamasın.
Lütfen içten içe isteyin,herkesin hayatına ahlak zabıtası kesilmeyin.
tabu ne canım. Ahlak bekçiliği yapmıyoruz kimsenin kapısına eşiğine bekçilik yapmıyoruz ben bir anne olarak annesi gibi konuştum ama senin gibi evlad amanın Rabbim çocuklarıma nasip etmesin. Erkek eş hep vardır önce ailenin hakkı ı öde ayaklarının üstünde durarak ödüllendir sonra evlen yokmu erkek herşey sırası ile okumaya gitmişse okusun eee be cocuk!!!

Senin gibiydim beş yıl içinden beş ayrı evine de gittim,kaldım,mahalle baskısından ben de arada rahatsız oluyordum ama gitmeme engel olmadı hiç,bu tarz konular çok didiklemeye gelmez,eşim o zaman sevgilimdi bir yıldan sonra nişanlım demeye başlamıştı ev sahiplerine,eve girerken de söylerdi,nişanlım gelir gider diye ki sadece sevgiliydik o zaman,kınayan olmuştur ama bizde durum mutlu sonla bittiği için şuan hepsi tatlı anı olarak kaldı,beni almayaydı şuan küfür edebilirdim o ayrı

Çok fazla abartmiyor musunuz ? Konu sahibi sevgilimle birlikte olduk ne yapmam lazım demiyor. Birlikte olur olmaz bize ne. Kendi sorumluluğu alıp istiyorsa kimseyi ilgilendirmez zaten.
Yorumlarda kimse içinden geleni yap derken sizin kast ettiğiniz şeyleri dememiş. Çok ayıp ya konuyu çok farklı yerlere çekiyorsunuz.

Hı hı eved.

Ya canım benim sevgili bunlar okeye 2 kişi aramıyor ya yada kağıt oynamıyor. Abartmak mı az bile dedim. Neler duyduk neler ha hepsi bir mi bana kalsa evet ama hadi iyi niyetli diyelim ya kıza... Offf neyse ya iyi geceler

Onun bunun ne dediği önemli değil aslında, sizin ne düşündüğünüz önemli.
Yarın birgün başkasıyla -olurda- evlenirsen bu günlerden pişmanlık duymayacaksan sıkıntı yok. Çünkü üniversite yılları böyle; başında kavak yelleri esiyor, toz pembe herşey. Özgürüm kime ne diyorsun. En yakın arkadaşım mesela; 4 yıl neredeyse aynı evde kaldılar erkek arkadaşıyla, son sene ayrıldılar. Yıllar geçti ikisi de başka insanlarla evlendiler. Şimdi arkadaşım o kadar pişman ki ,keşke daha mesafeli olsaydım diyor. Ona birisi hesap sorduğu , ayıplandığı için değil, vicdanen rahatsız hissediyorum ,O zamanlar anlamıyordum ama şimdi sürekli aklıma geliyor canım sıkılıyor diyor.

Bu nasıl bir söz? Senin gibi bir evlat Rabbim çocuklarıma nasip etmesin ne demek ya?

Bu üyenin evlatlığını bu konu üzerinden sorgulamak sizin haddinize mi kalmış? Anne-babası belki “modern”, çağdaş, insan düşüncelerine saygılı, evlatlarına güvenen ve sıka boğa yetiştirmeyen bir aile ve çocuklarıyla gurur duyuyordur belki. Nereden biliyorsunuz?

Eminim üye de sizin anneliğiniz için öyle düşünüyordur. Birinin evlatlık ve aile değerlerini rahatça harcayabilen, çocuklarını güvensiz ve sıkı kurallarla yetiştiren bir anne olmadığı için kendi annesine şükrediyor ve sizin anneliğiniz hakkında böyle düşünüyordur? Ne dersiniz?

Ya canım benim sevgili bunlar okeye 2 kişi aramıyor ya yada kağıt oynamıyor. Abartmak mı az bile dedim. Neler duyduk neler ha hepsi bir mi bana kalsa evet ama hadi iyi niyetli diyelim ya kıza... Offf neyse ya iyi geceler

Yahu size ne? Sorumluluğu alabilecekse yapar? Başkasının vajinasina bekçilik yapmaktan vazgeçin artık.

Bi erkegin evine evlenmeden once gitmek asla hos karsilancak bi durum degil, ister ders calis ister Yemek yap ister baska seyi yap ozeliniz kapi disardakileri baglamaz ama Ben karsi komsunuz olsam ve bi kiz cocugum olsa sizden ne kadar etkilenirdi diye dusundum komsulariniz da illa ki dusunuyodur.

anajanshsnj müthiş bı komşusunuz siz. Eminim konu sahibinin erkek arkadaşı komşunuz olsa kızın başından aşağı pike silkelerdiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…