- 19 Ocak 2014
- 2.821
- 4.194
- 448
E yani herkesin ailesi farklı yetiştiriyor evlatlarını,ya da kızlar gizli saklı aileye haber vermeden rahat yaşıyorlar.İlerisini,ailesinin durumunu bilerek şimdiden dikkat etmeli bir genç kız yaşantısına.Yani rahat ve genisolmak lazım
Tabiki ya aileKimseyi takma takil kafana gore diyenleri anlayamiyorum konu sahibi kiziniz olsaydi git kal kizim mi diyecektiniz? Kanin deli aktigi zamanlar boyle seyler cekici gelir bikac sene sonra baskasiyla evlenilecegi vakit zar diktirmek icin dr aranir oyle konulari da okuyoruz her gun sozum konu sahibine degil ama atesle barutta yan yana durmuyor..
tabu ne canım. Ahlak bekçiliği yapmıyoruz kimsenin kapısına eşiğine bekçilik yapmıyoruz ben bir anne olarak annesi gibi konuştum ama senin gibi evlad amanın Rabbim çocuklarıma nasip etmesin. Erkek eş hep vardır önce ailenin hakkı ı öde ayaklarının üstünde durarak ödüllendir sonra evlen yokmu erkek herşey sırası ile okumaya gitmişse okusun eee be cocuk!!!Bazı insanlar istiyor ki kendileri gençken tabulardan ötürü yapamadıklarını,yaşayamadıklarını kimse yaşamasın.
Lütfen içten içe isteyin,herkesin hayatına ahlak zabıtası kesilmeyin.
Senin gibiydim beş yıl içinden beş ayrı evine de gittim,kaldım,mahalle baskısından ben de arada rahatsız oluyordum ama gitmeme engel olmadı hiç,bu tarz konular çok didiklemeye gelmez,eşim o zaman sevgilimdi bir yıldan sonra nişanlım demeye başlamıştı ev sahiplerine,eve girerken de söylerdi,nişanlım gelir gider diye ki sadece sevgiliydik o zaman,kınayan olmuştur ama bizde durum mutlu sonla bittiği için şuan hepsi tatlı anı olarak kaldı,beni almayaydı şuan küfür edebilirdim o ayrıHerkese iyi akşamlar öncelikle.
Çok çok sevdiğim bir sevgilim var. 1 yıldan fazla oldu beraberliğimiz. Ben özel bir yurtta kalıyorum sevgilim kendi ailesinin evinde. Yani ev ailesinin ama ailesi burada yaşamıyor. Sorun şu ki ben sürekli sevgilimde kalıyorum. Yani o da istiyor onda kalmamı ben de yurtta bunalıyorum. Beraber ders çalışıyoruz, film izliyoruz, yemek yapıyoruz. Ev ortamı çok daha çekici geliyor bana. Sevgilimin ailesi de biliyor kaldığımı ama arada bir geliyorum sanıyorlar galiba. Bilseler de problem etmezler çünkü beni sevdiklerini biliyorum. Sevgilimin hayatına girdikten sonra notları, düzeni, hayatı iyi yönde değişti. Onlar da bana yoruyorlarmış bu değişimi. Her neyse sevgilimin evi öğrenci apartmanı değil. Yani aileler de var tek tük öğrenciler de, bekar yaşayan insanlar da. Ben apartmana girip çıkarken birileriyle karşılaşınca çok utanıyorum. Sevgilim hepsiyle selamlaşır, çoğu orta yaşlı insanlar ama daha hiç benimle ilgili bir şey demediler. Bana da gülümserler hatta. Ama yine de böyle bazen bakıyorlar dikkatlice ben yerin dibine giriyorum. Bir de ailesini tanıyor bazıları. Laf arasında derler mi ki oğlunuzun sevgilisi hep geliyor diye. Sürekli buna takıyorum ve artık gitmek istemiyorum. Karşı tarafta kapalı bir kadınla eşi yaşıyor. Benden rahatsız oluyorlar galiba girip çıkmamdan çünkü bir kere adam ses için uyarıya geldiğinde imalı şeyler demiş.( sesle benim alakam yoktu arkadaşları vardı evde, ben yurttaydım) Sırf karşı komşu için bile gidesim gelmiyor. Sizce gitmemi azaltmalı mıyım, yoksa kimsenin hayatına kimse karışamaz diyip yine aynı düzende devam mı etmeliyim?Valla çok takıyorum bunu ya. Bir de bir daha benimle ilgili imalı bir şey söylerlerse gidip konuşayım mı?
Tabiki ya aile
tabu ne canım. Ahlak bekçiliği yapmıyoruz kimsenin kapısına eşiğine bekçilik yapmıyoruz ben bir anne olarak annesi gibi konuştum ama senin gibi evlad amanın Rabbim çocuklarıma nasip etmesin. Erkek eş hep vardır önce ailenin hakkı ı öde ayaklarının üstünde durarak ödüllendir sonra evlen yokmu erkek herşey sırası ile okumaya gitmişse okusun eee be cocuk!!!
Hı hı eved.Tabiki ya aile
tabu ne canım. Ahlak bekçiliği yapmıyoruz kimsenin kapısına eşiğine bekçilik yapmıyoruz ben bir anne olarak annesi gibi konuştum ama senin gibi evlad amanın Rabbim çocuklarıma nasip etmesin. Erkek eş hep vardır önce ailenin hakkı ı öde ayaklarının üstünde durarak ödüllendir sonra evlen yokmu erkek herşey sırası ile okumaya gitmişse okusun eee be cocuk!!!
Ya canım benim sevgili bunlar okeye 2 kişi aramıyor ya yada kağıt oynamıyor. Abartmak mı az bile dedim. Neler duyduk neler ha hepsi bir mi bana kalsa evet ama hadi iyi niyetli diyelim ya kıza... Offf neyse ya iyi gecelerÇok fazla abartmiyor musunuz ? Konu sahibi sevgilimle birlikte olduk ne yapmam lazım demiyor. Birlikte olur olmaz bize ne. Kendi sorumluluğu alıp istiyorsa kimseyi ilgilendirmez zaten.
Yorumlarda kimse içinden geleni yap derken sizin kast ettiğiniz şeyleri dememiş. Çok ayıp ya konuyu çok farklı yerlere çekiyorsunuz.
Yok canım Baska yerde küfürlü konuşmuş ondan yazmadan önce bir bakVe konu sahibi atarlı ahlak bekçisi üyeler sayesinde banlanmış :)
Bu nasıl bir söz? Senin gibi bir evlat Rabbim çocuklarıma nasip etmesin ne demek ya?Tabiki ya aile
Ya canım benim sevgili bunlar okeye 2 kişi aramıyor ya yada kağıt oynamıyor. Abartmak mı az bile dedim. Neler duyduk neler ha hepsi bir mi bana kalsa evet ama hadi iyi niyetli diyelim ya kıza... Offf neyse ya iyi geceler
Goodbye my lifeYok canım Baska yerde küfürlü konuşmuş ondan yazmadan önce bir bak
Bi erkegin evine evlenmeden once gitmek asla hos karsilancak bi durum degil, ister ders calis ister Yemek yap ister baska seyi yap ozeliniz kapi disardakileri baglamaz ama Ben karsi komsunuz olsam ve bi kiz cocugum olsa sizden ne kadar etkilenirdi diye dusundum komsulariniz da illa ki dusunuyodur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?