Sevgilimin eski sevgilisi? Çok yoruldum?napmalıyım?

Nasıl ya aynı böyle mi? Ama o kıza bu kadar hakaretten sonra nasıl dönsün? Kızı sildi her yerden korkuttun beni

Bilemiyorum canim erkeklerin laflarina guven olmaz onlar her seyi iclerinde yasarlar. Seviyorum derler sevmezler, sevmiyorum der severler. Zamanla gorursun zaten gercegi biraz sabir et bakalim.

Onlar da barışırsa bu dünyada heekes barışır.. O kadar hakaretten istememekten sonra zor geliyor

Canım sana bir şey diyim mi? İnan seni üzmek için konuşmuyorum böyle. Hakaret diyorsun ya, kimbilir daha neler ne gurursuzluklar yaşayıp bir araya gelmişlerdir. Bazı çiftler böyle oluyor çevremde de çok var başka insanlarla deneyip türlü saygısızlıklar edip sonra tükürdüğünü yalayıp geri dönen çiftler.

Bence seninle de olmaz diger kizla da. 3. Bir kizla cok kisa bir surede aşık olur ve evlenir bence.
olur mu olur tabi. Valla o kızın ahından ben korkuyorum. Ben olmasma bile başkasıyla ne kadar mutlu olur bilemem

doğru hayat bu her şey oluyo. Umarkm böyle bir şey yaşamam

Henüz tamamen bitmemiş bir ilişkinin varken Yen'i bir ilişkiye başlamak pek sağlıklı olmaz her iki taraf için.Bence uzun bi süre uzak durun sevgilim dediğiniz kişiden.Duygularının farkına varsın.eski sevgilisiyle daha tam bitmemiş gibi kafası karışık gibi.Siz de bu durumda çok yara alabilirsiniz.Ben olsam tamamen bitirir önüme bakardım

olur mu olur tabi. Valla o kızın ahından ben korkuyorum. Ben olmasma bile başkasıyla ne kadar mutlu olur bilemem

Ya ne ahi allah askina? Sevgili olmuslar anlasamamislar ve ayrilmislar. Bu surecte herkes zorluk yasar. Cinsel birliktelik yasamislarsa da bunu kiz da istemis sonucta. O zaman her terk edilen kadinin ardindan hicbir erkek mutlu olamasin. Boyle bir sey mi var?
Bence sevgiliniz o kizi da sevmiyor ama sizi de sevmiyor. Bu surecte sizi sever mi bilmem. Cunku daha diger meseleler bitmeden siz girmissiniz hayatina. Sevesi varsa da sevemez gibi yorgunluktan. Bence 3. Bir insanla tertemiz bir sayfa acmasi daha olasi görünüyor.

10 aydır ayrılar ama şu son buluşmaları benimdde kafamı karıştırdı haklı olabilirsiniz.

Aralarında aşk yoksa bile tutku var. Kız sessiz kalınca birbirlerini bayağı bir özleyip iletişime geçecekler. Sonrası olaylar olaylar...

Aralarında aşk yoksa bile tutku var. Kız sessiz kalınca birbirlerini bayağı bir özleyip iletişime geçecekler. Sonrası olaylar olaylar...
Anlamıyorum çoğu insan aralarında sevgi oldığunu düşünüyor siz de tutku diyosunuz. Ya o ladar hakaret etmiş tam 10 ay kız peşinde sürünmüş yine de dönemmiş istememiş nasıl hala tutku sevgi var ki? Resmen acıma var vicdan var. Kıza unuttum seni kendini hatırlatma hiç can sıkıntısı diyen biri nasıl tutku besleyecek içinde

tamam kızaa sevgılınden hayır gelmez gelmenıs de zaten ama sana da gelmez bence ayrıl o da ah almaya, ınsanları kullanmaya devam etsın. ayrıl sende kendını kullandırtma

Çok klasik bir film yaşadığınız... Zamanla buluşur onlar... Çünkü arada tutku,bağlılık var. Yıllar sonra birleşen insanlar tanıyorum,bu şekilde olan ilişkilerde... Yerinizde olsam acabalarımın başladığı yerde bitirirdim. Hayat kimse için harcanmamali...

Bwlki haklısınız. Ama tutku ve bağlılık kısmına inanamıyorum bir türlü. O ladar bağlılık tutku olsa sevgilim o kıza o kadar ağır sözler edemezdi değil mi? 10 ay boyumca reddetmezdi kıyamazdı herhalde? Bu masıl tutku:/

tamam kızaa sevgılınden hayır gelmez gelmenıs de zaten ama sana da gelmez bence ayrıl o da ah almaya, ınsanları kullanmaya devam etsın. ayrıl sende kendını kullandırtma
Sevgilim kötü biri mi görünüyor anlattıklarıma göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…