Eskinin aklında olduğunu bilsem çeker giderim. Bana onu sevmediğini acıdığı için böyle olduğunu ama artık hayatında asla yer vermeyeceğini söyledi. Gurursuzluk mu inanmak isteyişim şüphelerle ilişkiyi bitirmeyişim?Burada tek gurursuz o kız değil sanırım.
Hala çabalasam unutur mu eskiyi derdindesin.
Birine bunu yapti diye sizede bunu yapmak zorunda degil. Ama kapanmamis bi mevzu var. Yada yeni kapanmis diyelim. İzlerinin cabuk silinmesi kolay olmayacak.İşte bu noktada da şüphedeyim. Kızı arrık sevmiyor, anlaşamıyor ayrılmak istemesi normal değil mi? Kız niye bu kadar acındırıyor ki?olmamış yani normal değil mi?ama sevgilim sözlerini turmamış kızı bırakmış kötü biri mi beni de bırakır yani diye düşününce de iştw. Kafamda deli sorular
Evet haklısın. Bana ilişkiden neden korktuğunu anlamam için anlattı eski sevgilisini yaşananları. E bende mrsajlarda gördüm falan.. Onu sevdiğinr hala inanamasam da ben baya yanlış yoldayon galiba onla olarak. Belki de vazgeçmem lazım
Kızı sevmemesi bna yetiyor galiba. O bittiyse kalbinde beni sever belki diye bi umut işte..
Ohh içimi rahatlattın. Evet kız konusunda çok şüphede değilim. Beni sevdiğini söylememesi üzdü ama zamanla olur. Ne de olsa ben ondan şans istedim beni tanıması içinBen pek arkadaşlar gibi düşünmüyorum . Kızı sevse bu kadar ısrara dayanamaz dönerdi . Onu kaybetmekten korkmuyor artık . Ucu açık da konuşabilirdi . Bana zaman ver . Biraz kafamı toplayayım vs diyebilirdi . Bence ilişkiler biter illa dönecek diye birşey Yok . Beni asıl düşündüren neden sizi sevdiğini söylemedi . Yani adam çok sağlıklı başlamamış ilişkiye sağlam temelleri Yok ama gerçekten seviyorsan onu kendine bağlayabilirsin
Bence sen bu çocugu bırak . Net .Arkadaşlar işin içinden çıkamadım. Yaklaşık 1 aydır sevgilim var. Sevgilimle başlamamız biraz benim isteğimle oldu.. Yani ben onu tanırken bir ilişkiye hazır değildi, iki buçuğu aşkın bir uzun ilişkiden çıkalı 10 ay olmuştu. Şu an yaşı 27. Benden önceki sevgilisi onun ilk sevgilisiymiş. İkisi de birbirinin ilkiymiş.. Baya çok sevmişler birbirlerini internette eski yazışmalarını buldum ne aşk dedim.. Kız askerliğini bile beklemiş sevgilimin. Yüzün takmışlar hatta. Aileleri biliyomuş. Sevgilim sözler vermiş hep.
Ama son bir sene sevgilimin anlattığına göre baya kavga etmişler. Kız çok asiymiş, trip atıyomuş, sürekli dert yanmaya başlamış, sıkmış bunaltmış çocuğu. Sevgilimde artık anlaşamadıklarını düşünp ayrılmak istemiş nişan arefesinde üstelik. Ama kız peşini bırakmamış sevgilimin. Mesajları gördüm sevgilim istemiyorum diyo kız hala yalvarıyo oğlana.. Ah ediyo falan. Eski sevgilim artık acımaya başlıyor kıza. Vicdan da yapmış çünkü cinsellik de yaşamışlar.. Ama benimkinde de var hata kıza adam gibi sevmiyorum seni demiyo. Engelliyo sonra kız engeli kaldır deyince kaldırıyo. Çok ağır konuşuyo bıraksın peşimi diye kız hala devam ediyo.
Asıl sorun şu benle tanışmadan önce kızla yaz ayı kızın ısrarları sonucu buluşuyolar. Kızı karşısında çok üzgün sevgilim onu öyle görünce teselli etmiş. Kalbimdesin benim, severek ayrıldık,unutmam ben seni, belki bi gün yine olur, ayrılmasaydık keşke ama korkuyorum kavga ederiz diye mesajlar atmış kıza bu mesajları okudum. Peşinden ama olmaz istemitorum seni bunu kabullen benden hayır yok da yazmış sevgilimin. Kız yine ısrar ediyo böye böyle kız yine kendinden soğutıyor kendisini iki hafta sonra biz tanışıyoruz.ve benden sonraki süreçte mesajlaşma şu şekilde: kıza hayatımda başka biri var diyo. Beni seviypdun hani onu mu seviyosun yani diyo. Sevgilim ise sevmek kısmı beni aşıyor o kısımla ilgilenmiyorum. Tanışıcaz olursa olur diyo.kız bensiz olamazsın dedikçe sevgilimde bak gör evlenicem bile. Ben yokum anla. İyi bi hayatın olsun falan yazmış. Kız bir iki kere daha mesaj atınca beni sevdiğini niye söyledin falan diye benimki kıza acıdım sana sen ne bitmez bir şeysin bıktım gurursuz gibi mesajlar atmış en sonunda.kız da her yerden sildi nihayet.
Arkadaşlar sevgilim o kıza acıdığı için mi böyle cümleler kurdu sizce? Aklı hala eskisinde olabilir mi? Bir de beni tam sevmiyor belli belki zamanla sever korkuyo iliikiden diyorum ama bilmiyorum? En önemlisi o kızı yarı yolda bırakmış gibi.. Ahı tutar mı o kızın? Boğuldum iyice.
Ya şöyle swvgilim bu konuda içi çok rahat değil analadığım kadarıyla. Aşık değildim ilgisizdim haksızlık ettim ona o da bu yüzden kavaglar çıkarmış çoğu kere.. Yani çok detay bilmiyorum ben de tabiBana çok sağlıksız bir ilişki temeli gibi geldi üzgünüm. Bilemiyorum bir de karşı tarafı dinlemek lazım, neden bunaltmış mesela? Gerçekten huzurunu mu kaçırmış? Belki serzenişde bulunuyordu ve haklıydı?
Her şeyi, geçtim sizin içinizde de bir "acaba" var ki burada konu açıyorsunuz. 2 hafta çok kısa bir süre değil mi? Yazık değil mi onca emeğe, sevgiye? 2,5 senelik ilişkisini bir çırpıda harcayan adam sizi ne kadar sevebilir ki???
Bak canım uzun ilişkiden sonra ara iyidir . Hazır olmak . Yarım yamalak tadı olmaz çünkü . Ama madem başladınız onun yanında ol onun için elinden geleni yap . En azında olmazsa kısmette yok dersin . Ama uğraş .Ohh içimi rahatlattın. Evet kız konusunda çok şüphede değilim. Beni sevdiğini söylememesi üzdü ama zamanla olur. Ne de olsa ben ondan şans istedim beni tanıması için
İlgisiz insanlara sinir olurum. İlişki başında canım minnoş sonra aramasan aramayan haller. Bunun adı ilişkiden sıkıldım, sevgilimden soğudum demek.Ya şöyle swvgilim bu konuda içi çok rahat değil analadığım kadarıyla. Aşık değildim ilgisizdim haksızlık ettim ona o da bu yüzden kavaglar çıkarmış çoğu kere.. Yani çok detay bilmiyorum ben de tabi
Elbette sordum.bana onu zamanında çok sevdiğini ama zamanla anlaşmazlıklar nedeniyle bittiğini kızın ısrarları üzerine de kıza olan sevgisinin bittiğini söyledi. Ama işte şu benden önce yaşanan buluşma kafamı karıştırıyo. Neden kıza sarıldı neden sevdiğini söyledi.. Acıdım kurtulmak istedim dese de güvenmeli miyin işteBunu acikca sevgiline sorman gerekiyor.
Bize degil.
Biz sevgilinin gercek duygularini bilemeyi ki.
Ona acikca..eski sevgilini unutamadiysan birbirimize fazla baglanmadan bunu bilmek istiyorum..beni de yari yolda birakmandan korkuyorum vs..seklinde sor.
Kızı engellemiş. Ama nasıl kız beni engelle demiş bu da alış duruma diye wngellemedim sorun yok deyip her yerden engelledi. Ya kıza çok ters çıkmjş mesajlarda yazma bana ben sana yazıyomuyum bırak peşşimi dmeiş yaniIki ucuda b.klu valla bu durumun, bilemedim ben.
Bi erkek bu kadar daraltmaya gelemez hani " benim iliskim var ne diyosun kizim sen rahatsiz etme beni" deyip engeli çakmasi gerekirdi. Ya kiza karsi tamamiyle duygulari bitmedi tamamen kaybetme korkusu var ya da bu ilgi bu tavir onun hosuna gidiyo egosunu oksuyo. Büyük ihtimal ikincisi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?