Sevgilimin eski sevgilisi? Çok yoruldum?napmalıyım?

Burada tek gurursuz o kız değil sanırım.
Hala çabalasam unutur mu eskiyi derdindesin.
Eskinin aklında olduğunu bilsem çeker giderim. Bana onu sevmediğini acıdığı için böyle olduğunu ama artık hayatında asla yer vermeyeceğini söyledi. Gurursuzluk mu inanmak isteyişim şüphelerle ilişkiyi bitirmeyişim?

Birine bunu yapti diye sizede bunu yapmak zorunda degil. Ama kapanmamis bi mevzu var. Yada yeni kapanmis diyelim. İzlerinin cabuk silinmesi kolay olmayacak.

Kendine aşık etmek istiyorsan ben sana onu unuttururum olsun demek yerine ben kafası karışık bir adamla zaman harcayacak kadar kendimi değersiz görmüyorum.
Sen kafan topladığında bir ilişki düşünelim beni sevsen bu şekilde davranmazdın de çek git
Sonra vayy kıza bak demezse neyim o zaman seni kaybetme korkusu var mı yok mu anlarsın
Hatta eminim ki adam senden uzak duruyordur ki senin ahını almaktan çekiniyordur
en yakın zamanda sana senin kadar değer veren biriyle umarım musmutlu bir ilişkin olur

Bana çok sağlıksız bir ilişki temeli gibi geldi üzgünüm. Bilemiyorum bir de karşı tarafı dinlemek lazım, neden bunaltmış mesela? Gerçekten huzurunu mu kaçırmış? Belki serzenişde bulunuyordu ve haklıydı?
Her şeyi, geçtim sizin içinizde de bir "acaba" var ki burada konu açıyorsunuz. 2 hafta çok kısa bir süre değil mi? Yazık değil mi onca emeğe, sevgiye? 2,5 senelik ilişkisini bir çırpıda harcayan adam sizi ne kadar sevebilir ki???

Sevgilin eski sevgilisini sevmiyor artık bence o kesin. Benim gördüğüm erkekler peşini birakmayan eskilere hep böyle davranıyor. Kizlar bu konuda daha acımasiz galiba :)
Ama seni de sevmiyor sanki. Bu ilişki bence senicok yorar. İlerlemeden ayrilsan senin iciň daha iyi.
Ah tutma gibi bişe olmaz bence. Sonuçta sen ayırmadin. Bişey yasadilarsa da sevgilin zorlamamıştır heralde herkesin aklı var fikri var. Onu da sen düşünecek değilsin.

Ben pek arkadaşlar gibi düşünmüyorum . Kızı sevse bu kadar ısrara dayanamaz dönerdi . Onu kaybetmekten korkmuyor artık . Ucu açık da konuşabilirdi . Bana zaman ver . Biraz kafamı toplayayım vs diyebilirdi . Bence ilişkiler biter illa dönecek diye birşey Yok . Beni asıl düşündüren neden sizi sevdiğini söylemedi . Yani adam çok sağlıklı başlamamış ilişkiye sağlam temelleri Yok ama gerçekten seviyorsan onu kendine bağlayabilirsin

Kızı sevmemesi bna yetiyor galiba. O bittiyse kalbinde beni sever belki diye bi umut işte..

Çok iyi anlıyorum seni ama kendini yıpratma ve çok kaptırma bence canım. Az önce bahsettiğim yalvardım dediğim şahıs başkasını sevmiş ve bana hayatı zindan etmişti.
Hayatın çok değerli ve sadece bir kere yaşıyorsun her günü, bir erkek için harcama hiçbirini..

Ohh içimi rahatlattın. Evet kız konusunda çok şüphede değilim. Beni sevdiğini söylememesi üzdü ama zamanla olur. Ne de olsa ben ondan şans istedim beni tanıması için

Bence sen bu çocugu bırak . Net .

Ya şöyle swvgilim bu konuda içi çok rahat değil analadığım kadarıyla. Aşık değildim ilgisizdim haksızlık ettim ona o da bu yüzden kavaglar çıkarmış çoğu kere.. Yani çok detay bilmiyorum ben de tabi

Ohh içimi rahatlattın. Evet kız konusunda çok şüphede değilim. Beni sevdiğini söylememesi üzdü ama zamanla olur. Ne de olsa ben ondan şans istedim beni tanıması için
Bak canım uzun ilişkiden sonra ara iyidir . Hazır olmak . Yarım yamalak tadı olmaz çünkü . Ama madem başladınız onun yanında ol onun için elinden geleni yap . En azında olmazsa kısmette yok dersin . Ama uğraş .

İlgisiz insanlara sinir olurum. İlişki başında canım minnoş sonra aramasan aramayan haller. Bunun adı ilişkiden sıkıldım, sevgilimden soğudum demek.
Neden? Çünkü ilgisiz oluşunu kabul etmiş, "ama şu sebepten","bu sebepten" dememiş ne size ne ona belki. Biraz maymun iştahlı geldi bana, olabilir mi?

Elbette sordum.bana onu zamanında çok sevdiğini ama zamanla anlaşmazlıklar nedeniyle bittiğini kızın ısrarları üzerine de kıza olan sevgisinin bittiğini söyledi. Ama işte şu benden önce yaşanan buluşma kafamı karıştırıyo. Neden kıza sarıldı neden sevdiğini söyledi.. Acıdım kurtulmak istedim dese de güvenmeli miyin işte

Sen bu mesajları nasıl okudun? Ama madem okudun ve herşeyi biliyorsun ona göre hareket et. Bu cocuk vazgecilemicek biri mi? Bak forumda ne konular açılıyo sağlıksız ilişkiler ilerde boşanmaya gidiyo iyi düşün

Bazen eski ve uzun iliskiden cikmak, kafa olarak cikmak uzun surebiliyor. Unutamamaktan degil de, aliskanliktan biraz da. Takmayin, ben sikintili bir durum goremedim.

hahahah 1 sene önceki halim. soluğu ilk fırsatta eski sevgilisinin yanında alacak tecrübeyle sabit
bana burdakilerde demişti seni yarabandı olarak görüyor diye de o zaman inanmamamıştım aç önceki konularıma bak

Iki ucuda b.klu valla bu durumun, bilemedim ben.
Bi erkek bu kadar daraltmaya gelemez hani " benim iliskim var ne diyosun kizim sen rahatsiz etme beni" deyip engeli çakmasi gerekirdi. Ya kiza karsi tamamiyle duygulari bitmedi tamamen kaybetme korkusu var ya da bu ilgi bu tavir onun hosuna gidiyo egosunu oksuyo. Büyük ihtimal ikincisi.

K
Kızı engellemiş. Ama nasıl kız beni engelle demiş bu da alış duruma diye wngellemedim sorun yok deyip her yerden engelledi. Ya kıza çok ters çıkmjş mesajlarda yazma bana ben sana yazıyomuyum bırak peşşimi dmeiş yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…