Sevgilimin eski sevgilisi? Çok yoruldum?napmalıyım?

Bizim karşı komşunun oğlu böyleydi birlikte oldular 3 sene sevgililik snra ayrılık çocuk başka kızla çıkmaya başladı sonra o kıza bn senle yapamıyorum diyip eskisine döndü şuan bebekleri var yani en fazla 1 yıl sonra ona döner demedi deme

Oldu ki kıza dönmedi, benle devam etri beni seçti. O kız mutsuz ağlıyo biliyorum. Onun ahı bizi mutsuz eder mi? Haklı mı kız ah etmekte yani?

Erkekleri çok iyi tanımıyorsun. İntikam almaya çalışıyor ya da burnunu sürtmeye çalışıyor hepsi olabilir. Bu dediğimi unutma canım ama gerçek bu yakın bir zamanda ben onu unutamadım ya da yapamıyoruz biz ya diyip tıpış tıpış kıza geri dönecek.

öyle mi dersin? Sevgiyi beceremediğini onu yarı yolda bıraktığını düşünerek vicsan yapıyor sadece. Ona aşık değil. Sevmiyor ki onu. Çabalasam unutamaz mı onu?
Bence seviyor aklınca kızı hizaya getirmeye çalışıyor gör bak evlenirim falan çok saçma vicdan yapacak bir şey yok ortada kız trip atım durmasaydı ilişki bitmezdi adam niye becerememiş olsun da vicdan yapsın buradan bakınca bu adam ona dönecek bu gün vicdan yapıp konuşan yarın vicdan yapıp biz birlikte olduk içim rahat değil der evlenir kızla

Kız ısrar ettikçe adamı kendinden soğutmuş bence eski sevgilisine artık dönüşü olmaz. Vicdan yapması normal yaşadıkları cinsellik yüzünden kız kendini acındırmış resmen.
Sana gelince, moralini bozmak istemem ama ilerde sana "seni sevemedim" de diyebilir ya da o kızı tamamen unutturacak kişi olursun sana bağlanır.

Oldu ki kıza dönmedi, benle devam etri beni seçti. O kız mutsuz ağlıyo biliyorum. Onun ahı bizi mutsuz eder mi? Haklı mı kız ah etmekte yani?

hayır değil sonuçta ilişkiler ve duygular biter bu gayet normal ve hayatın gerçeği.
sizi mutsuz edecek olan sevgilinizin hala kızı sevmesi, sizin sevgiliniz isteseniz de size aşık olamaz gibi geliyor.
net olmanız gerek sen hala konuşuyorsan ben hayatına yokum ben bu tarz şeylere gelmem diyip rest çekmelisiniz.
çünkü siz ayrılırken adam sizi ' sen zaten beni bu ilişkiye zorla başlattın, her şeyi bilerek geldin' diye tüm suçu üstünüze atacak gibi görüyorum.

Bhrda bazı arkadaşlar seviyo döner ona falan demiş ama ben de inanmıyorum. Sevse o kadar hakaret etmez. Kız acındırmış evet. Ama o kız yarı yolda bırıkıldı hastanelik oldu falan.mutlu olamazsak bu yüzden olamayız gibi korkuyorum

Kız hayatından çıktı sevgilimin. Sevgilimse kıza dair ne varsa benden sonra sildi facebook paylaşımlarını nile.. Ailesinin numaralarını bile sildi. Bitirdi onu bence. Eski sevfilisini sevdiğini mi düşünüyorsun bu kadar şeye rağmen?

Kizin hayatini mahfetmis vallahi. Belli ki cabuk vazgecebilen bir kiz degil. Niye gel gitlerinle kizin beynini yaktin derler adama. Acidimlar falanda bahane. Sevildigini gormek, birinin ona muhtac oldugunu dusunmek epey hosuna gitmis ki bu durumu uzatmis. Yarasi kapanmayan bir adamla cok buyuk risk almissin.

Yok ya onu sevse kız hastanelere düştü kıyamazdı. Üstüne üstlük hakaretler etti. Bana bile acıdığını söylüyor. Seven böyle yapmaz herhalde ama vicdan yüzünden döner mi bilemem. Kız için unuttum onu can sıkıntısı biri diyor yani..

1 aylık ilişki zaten,bence o ayrılıp kıza dönmeden sen ayrıl.en azından canın daha az acır.sen ayrilmazsan o bırakacak seni çünkü.

Zamanında (hayatım boyunca utanacağım bir durum bu) aynı şekilde herifin birine yalvarmış aynı şekilde hakaret yemiştim. Sonuç başkasıyla evliyim :)

İşte bu noktada da şüphedeyim. Kızı arrık sevmiyor, anlaşamıyor ayrılmak istemesi normal değil mi? Kız niye bu kadar acındırıyor ki?olmamış yani normal değil mi?ama sevgilim sözlerini turmamış kızı bırakmış kötü biri mi beni de bırakır yani diye düşününce de iştw. Kafamda deli sorular

adamın eski sevgilisinden beklentisi sadece güçlü olması.
bak ilişkim var demiş onu mu seviyorsun dediğinde hemde çok aşık oldum yerine açık kapı bırakmış.
sevmiyor olsaydı hevesli olan o olurdu, sana kesinlikle eski ilişkisini anlatmaz seni üzmek istemezdi seni kaybetmekten korkardı.
paylaşım silmekle sevgi bitseydi
kuzeni sırf sevgilisinin burnu sürtsün diye bir kızla konuştu 1-2 ay sevgili oldu ama kıza hep gelgitte olduğunu söyledi, şuan kızdan ayrıldı nişanı var bir ay sonra.
diyorsun ya barışmak istese neden barışmıyor diye kaçsın istiyor kovalamak istiyor da ondan

Evet haklısın. Bana ilişkiden neden korktuğunu anlamam için anlattı eski sevgilisini yaşananları. E bende mrsajlarda gördüm falan.. Onu sevdiğinr hala inanamasam da ben baya yanlış yoldayon galiba onla olarak. Belki de vazgeçmem lazım

Buradan hiç ama hiç öyle durmuyor hastaneye gitmemesi hakaretler sevmediğini göstermez ama iyi yada kötü her türlü kızla iletişimde olduğu zaafı olduğunı gösterir

Burada tek gurursuz o kız değil sanırım.
Hala çabalasam unutur mu eskiyi derdindesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…