- 16 Şubat 2016
- 4.733
- 15.912
- 208
- 36
Sevgilim kötü biri mi görünüyor anlattıklarıma göre
Iyı mı kotu mu bılemem durust degıl ve enı kullanmaya meyıllı grunuyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sevgilim kötü biri mi görünüyor anlattıklarıma göre
Kesinlikle size katılıyorum,seven insan bu şekilde imkansız yapmaz sadece vicdan yapıyor o kadar yaşanmışlık var diyeAnlamıyorum çoğu insan aralarında sevgi oldığunu düşünüyor siz de tutku diyosunuz. Ya o ladar hakaret etmiş tam 10 ay kız peşinde sürünmüş yine de dönemmiş istememiş nasıl hala tutku sevgi var ki? Resmen acıma var vicdan var. Kıza unuttum seni kendini hatırlatma hiç can sıkıntısı diyen biri nasıl tutku besleyecek içinde
Bence de öyle. Ona döneer diyolar ama hiiiç sanmıyorum.Kesinlikle size katılıyorum,seven insan bu şekilde imkansız yapmaz sadece vicdan yapıyor o kadar yaşanmışlık var diye
İyi de kız adamın peşinden düşmüyorsa adam napsın? Ben hak ettiğini düşümüyorum kızın. Başıma gelsin istemem tabi de ayrıldık diyen birine de yalvarmam yani. Sevgilimi karaktersiz yapan ne?Sevgilin seni yarabandi yapmasa bile vicdansiz ve bence karaktersiz biri. Yarin aynisini sana da yapar. 2bucuk yil gecirmis insan sevmese bile gururunu kirmaz , ve simdikine eskisi hakkinda yalvar yakar olmus gurursuz vs dedirtmemesi lazimdi adam olsaydi. Simdi anlamazsin ama ileride cok benzeeleri basina gelecek senden sonraki de senin hakkinda ayni laflari edecek. Bence yol ver buna
10 aydır ayrılar ama şu son buluşmaları benimdde kafamı karıştırdı haklı olabilirsiniz.
Anlamadım. Neydendi?O son bulusbuluşmada başka birseydendi..
Bazı erkekler ciddi düşünmese arada uğramak için kapıyı Aralık bırakırlar... Sonra iyi bayramlar mesajları... Seni dün gece rüyamda gordumdunler hayret uzundur piyasada yoktun dünde rüyamda gördüm çok kötü bir haldeydin Nasılsın filan... Merak ettim hadi buluşalım ertesi günü... ya benim bir işim ciktida seni ararım... hooop sır oldu ruhsar ☺☺☺ çok yüz goz olma bununla yani...Anlamadım. Neydendi?
Ama arayan soran sevgilim değil. O kız.. Buluşmak için yalvarıyo adeta. Kabul etmesi acımasındanmış sevgilimin. Ama o buluşmada sarılma duygusal sözler geçiyo işte o acımak kısmı abartı geliyor sinirim bozıluyoBazı erkekler ciddi düşünmese arada uğramak için kapıyı Aralık bırakırlar... Sonra iyi bayramlar mesajları... Seni dün gece rüyamda gordumdunler hayret uzundur piyasada yoktun dünde rüyamda gördüm çok kötü bir haldeydin Nasılsın filan... Merak ettim hadi buluşalım ertesi günü... ya benim bir işim ciktida seni ararım... hooop sır oldu ruhsar ☺☺☺ çok yüz goz olma bununla yani...
Sana bu laflari dedirtmesi. Anlasamadik iyi bi insandi yolu acik olsun diyebilirdi msjlar her seyler ortaya dokulmek yerine.cinselligi bile soylemis adam yaİyi de kız adamın peşinden düşmüyorsa adam napsın? Ben hak ettiğini düşümüyorum kızın. Başıma gelsin istemem tabi de ayrıldık diyen birine de yalvarmam yani. Sevgilimi karaktersiz yapan ne?
İşte neden kabul etmiş etmeyebikirmis... acimis da yalanlara bak... gorusmeyen istemeyen insan buluşmaya gitmez... bakmış ki aaaa bu yalvar yakar avucumda madem bi görüp geleyim... ve en azından ufak bir tavsiye devam etsen dahi cinsellik düşünme... Çünkü buda o kafadaki erkeklerden cinsellik yaşadığı kadini basite indirgeyebilecek zihniyettekiler varya ha işte onlardan gün gelirde... Bu konuda Güvenme yani... arkads içi boş cunkuAma arayan soran sevgilim değil. O kız.. Buluşmak için yalvarıyo adeta. Kabul etmesi acımasındanmış sevgilimin. Ama o buluşmada sarılma duygusal sözler geçiyo işte o acımak kısmı abartı geliyor sinirim bozıluyo
İşte neden kabul etmiş etmeyebikirmis... acimis da yalanlara bak... gorusmeyen istemeyen insan buluşmaya gitmez... bakmış ki aaaa bu yalvar yakar avucumda madem bi görüp geleyim...
Evet zaten bana da dedi bunu. Sevgi önemli bir sebep değil anlaşmak gerek dedi. Ama o kızı seviyor olma ihtimali beni çok üzüyor. O kızı unutmaz mı yani? Kalbinde taşır mı hep?Sevgilin bence mantikli biri. Kizla gelecek gormuyor denemisler basaramamislar. Ama kopamiyor sevmis cunku ve belki hala bir nebze seviyor.ben ne oluyorum derseniz. . Muhtemelen daha ideal bir adaysiniz kiz seviyormusun diyor seviyorum diyemiyor sizi.. sevmesine engel degil ama. Ya herkes iliskilerde dogru kararlar alamayabilir. Bana cok ilginc acimasizca gelmedi. Cinsellik yasayan kizlar asiri bagli da oluyor dogal olarak.
Yoo unutur. Zaman alir ama unutur. Sizi severse otomatik olarak unutur. Bana ahlaksiz ikiyuzlu vs bir adam olarak gelmedi iliskiniz iyi ise devam ettirin. Denemeye deger ise deneyin yasayin deneyimleyin.illa herkes kara sevda cekecek diye birsey yok.uyumlu cift olursunuz o da genclik aski olsrak kalir. Herkesin olabilir genclik aski.Evet zaten bana da dedi bunu. Sevgi önemli bir sebep değil anlaşmak gerek dedi. Ama o kızı seviyor olma ihtimali beni çok üzüyor. O kızı unutmaz mı yani? Kalbinde taşır mı hep?
İyi de o cinsellik kısmını bana detayıyla anlaatmadı ki. İlkim o kızdı dedi geçiştirdi. Bilmwm gerektiğini düşünerek söyledi.Vay be surda bile daha oglana laf etmeyen insanlar var. Kadinin dusmani kadin kesinlikle. Adam cinsellik dahi anlatiyor eski sevgilisinin gururunu iki paralik edecek laflar ediyor ve ettiriyor. Bu tur insanlari kimse kabul etmese bunlarin nesli tukenir belki ama nerdee bu tipler kiymetli oluyor daha
Farkinda misin bilmiyorum ama hep oglani hakli cikarmaya ispat pesindesin. Cunku sende biliyorsun ondan sana yol olmadigini ama seviyorsun kendini kandirmak istiyorsun. Tercih senin ben boyle biriyle birliktw olmazdim guven vermiyor bi kereİyi de o cinsellik kısmını bana detayıyla anlaatmadı ki. İlkim o kızdı dedi geçiştirdi. Bilmwm gerektiğini düşünerek söyledi.