Sevgilimin erkek kardeşinin sevgilisi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
problemli degiller ama biraz abartmayı seviyorlar, annesine kalsa benle de hergün konuşacak görüşecek ama ben sınırlarımı çiziyorum ha tabiki saygı da da kusur etmiyorum

Bu tartışmayı uzatmazsanız düzelir.
Hiçbir trip sonsuza kadar sürmez, normalleşir merak etmeyin:)
Tavsiyem; mümkün olduğunca aileye mesafeli durun. Evlenseniz de öyle durun, siz kazanırsınız.
Zaten erkek kardeş problemli biriymiş. Şimdi benim abimle bir kız evlenmek istese ve abimdeki tuhaf halleri düzeltse, ben de şaşkınlıkla överim bir an o kızı.
Bu durum sizi değersiz yapmaz ki hem.
Biraz cool olun, muayyen bi zamanımdı gerildik gereksiz yere. Unutalım falan deyip konuyu da bir daha açmayın. Geçer gider.

Frene basmazsan evliliğin Elitlerin savaşına dönecek gerek varmı? eltimin henüz evlenmedikleri zaman bile kıskançlık ve yarış halinde olmasından kaynaklı hiç ilişki kurmadım eltim sadece İnstagram dan ekli tek ilişkim bu

Ha bu arada daha önce başka konuda anlatmıştım. Kaynımın eski nişanlısı, biz daha eşimle sevgiliyken kaynıma "orange mı güzel ben mi" deyip duruyormuş. Saçma sapan tavırlar hala garipserim üzerinden kaç sene geçti, adam başkasıyla evlendi. Onu çağrıştırdınız bana.

evet aileyle zaten mesafeliyim ha severim konuşuruz vs ama dozunda hepsi, vıcık vıcık bi yapiya sahip değilim daha kaynanam olmamış birine anne vs demem veya canımlı cicimli tatlı bi dilim de yoktur, ha arada arar hal hatir sorarim güzel vakit geciririz vs. ama anneye kalsa hergün arayacak konuşacak belki de kızla daha cok konuşup fazla samimi olup benim pabucun dama atılmasından korkuyorumdur zaten kız tatli dilli bi tip belli

yoksa ben o muyum hahaha şaka bi yana öyle güzellikle ilgili vs bi sıkıntım yok herkesin güzelliği kendine, ben daha çok sevgilimin ve annesinin yorumuna tepki gösterdim daha bir kez konuştuklari kızı nerdeyse göğe çıkaracaklar

biricik gelin olma ihtimali sallantıya girince tadınız kaçmış sanırım :)

bizim karşı komşunun gelini de ilk başlar hep ziyarete gelirdi annecim annecim canım annecim havalarda uçardı. sonra aileye 2.gelin dahil olunca herkese biranda düşman oldu çocuk oldu çocuğu bile 3 yıl kimseye göstermedi sizde de o potansiyeli sezdim

bende öyle bi potansiyel görüyorum kendimde ama öyle bi insana da dönüşmek istemiyorum ya valla hiç hoş değil

Evet abartıyosun

Önce yazdiklarinizi okudum. Sonra yasiniz kac diye baktim. 28olduguna inanamiyorum.
Sizi de sevgilinize 18yasindadir diye tahmin etmistim. Siz kiskanmissiniz fakat sevgilinizde hic normal degil

Kardeşini tanıyor ve değişimi fark ediyorsa gayette normal bir konusma

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…