Sevgilimin erkek kardeşinin sevgilisi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

birinebakipcikicam_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2023
37
5
1
29
Slm arkadaşlar benim 2 yıllık bi ilişkim var ve yakında evlenmeyi düşünüyoruz, ailesiyle çok içli dışlı olmasamda arada bir konuşuyoruz ve beni de çok seviyorlar gelinim diyorlar. Şimdi sevgilimin erkek kardeşi de bi kac aydir sevgili yapmiş ve ilk defa telefonda annesiyle tanıştırmış, bunu da sevgilim bana anlatti. Annesinin anlattiği kadariyla dedi ki işte kız iyi bi kız maşallahı var bayada dişli bi kız kardeşimi kötü ortamlardan çıkarmış ciddi düşünüyorlar evlenecekler, kardeşimi yola getiren kıza helal olsun ben arkasında dururum fln gibi şeyler dedi, daha kendisi tanışmamış bile sadece annesi kızla konuşmuş, bende dedimki daha tanışmadiğin kızın nesine maşallah diyosun arkasinda dururum diyebiliyorsun daha tanışmamışsın bile beni bu davranişin rahatsiz etti garip geldi dedim, sevgilimde bana kızdı işte sen bunlara takılıp altında ne arıyosun ben yanliş bişey demedim ruh hastasi gibi davraniyorsun bilmem ne diye bana söylendi. ha içten içe de sanırım kızı kıskandım işte daha ilk konuşmada annesiyle çok samimi konuşmuşlar fln bide sevgilimin kızın hakkinda dediklerini duyunca baya zoruma gitti, nasıl davranmam gerekiyor bilmiyorum zoruma gitmesi öyle söylemem cok mu anormal? sevgilimin öyle söylemesi cok mu normal?

ha birde kız türk olduğu halde ismi yabancı bi isimmiş ve sevgilim buna baya takilmiş aklini kurcaliyormuş bu durum nasıl olurda bi türkün yabancı ismi olur ben bunu tanişinca sorucam öğrenicem bilmem ne diyor bende dedimki nesi aklini bukadar kurcaliyor belki ailesinin hoşuna gittiği bi isimmişki koymuş cocuğuna bunun nesi aklini bukadar kurcaliyor dedim, daha dedim 1 kez annenle telefonda konuşan kıza yok maşallahi var dişli fln demeler arkasinda dururum demeler yok ismi aklimi kurcaliyor fln bana cok sacma ve gereksiz geldi dedim, niye bu bukadar seni etkiledi falan dedim, ben mi çok kuruyorum kafamda anlamadim bunun arkasında bişey aramam lazim ki bilemedim siz ne düşünüyorsunuz bu davranışı hakkında ben mi abartıyorum?

Bu kıskançlık falan değil,hastalıklı bir ruh hali artık.Sevgilinizin kardeşinin sevgilisi hakkında daha şimdiden bunları düşünebiliyorsunuz,yarın öbür gün siz evlendiniz,onlar da evlendi diyelim.Kocanizi kıskanacak misiniz eltinizden?Daha ortada resmi bir şey yok ama şimdiden kayinvalideye kadar kıskanıyorsunuz,cidden normal değil bu.Sevgiliniz haklı ve ayrıca size ne kızın isminden?

Size ne insanların düşüncelerinden. Açık açığa kızı resmen kıskanmışsınız. Ruh hastası gibi davrandığınız konusunda sevgiliniz haklı

Kızı kıskandığınızı düşünmüyorum; sevgilinizin abartılı davranışlarından ve konuşmasından hoşlanmadığınızı düşünüyorum.

Sevgiliniz normalde de abartılı davranışlar sergiler mi ? Sizi rahatsız eden tam olarak nedir ?

Bence abartarak anlatmış Z zxshermine .Nasıl kıskanmıyor ya,kaynanayı bile paylasamiyor daha şimdiden.

tam olarak bu, kızla ilgili bi sıkıntım yok benim canımı sıkan sevgilimin bana göre abartılı davranışları, daha tanışmadığı kız hakkında iyi kız dişli kız kardeşimi yola getiriyorsa maşallahı var arkasındayım demesi bana çok saçma geliyor daha bismillah tanişmamişsin bile hele bi tanışın üstünden zaman geçsin bi kaç hafta veya ay

Kayınvalideyi de kıskanmazsın ya
Şimdi bütün ailenin ilgisi o yeni kıza çevrilmiş ya, onu kıskanmış belli ki.
Kendini ikinci plana atılmış hissediyor.

Kızı tanımıyor ama kardeşindeki değişimleri görüyor ve ona göre yorum yapıyordur. Kızın övülmesinden rahatsız olmuşsunuz.
kıskançlıktan ziyade kaynananın daha ilk defa konuştuğu kız hakkında güzellemeler yapması canımı sıktı
Daha kaynananız deĝil yahu ortada resmi bir sey bile yok. Ne meraklısınız elticilik,gelincilik oynamaya. Kız hakkında duzel şeyler söylese ne söylemese ne olur.

Kızı kıskanmışsın belli ki. Erkek arkadaşın anormal bir hareket sergilememiş. Kardeşinin hayat kuracağı kişi hakkında kafa yorması doğal. Annesi de sevebilir bu seni neden ilgilendirsin? Aksine senin de sevmen gerekirken şimdiden düşman olup elti kafasına girmen çok yersiz. Herkes kendi değerini kendi belirler. Kızı kıskanarak ve bunu belli edip mesele haline getirerek kendine saygısızlık etmişsin ve küçük düşürmüşsün.

10 yıl sonra, eltim ve kayınvalidemden kaçmak istiyorum dersin. Boşver iyi olsunlar siz de mutlu olursunuz.
Hem sevgilinize gereksiz ve yersiz tepki vermişsiniz.

Bence de biraz kıskanmışsınız, sevinmeniz gerekirdi aslında sevgilinizin soylediklerine takılmak yerine. Şunu da kıskanmış olabilirsiniz, annesinin sizi cok sevdiğini benimsediğini söylüyosunuz yeni kızın annesi tarafından sevilmesi ve yerinizi almasından korkuyor olmanızda olabilir. Neden kıskanma ihtiyacı duyuyorsunuz ki? Ne güzel sevgiliniz var ilişkiniz güzelse eğer annesi hanginizi daha cok sevmiş ne kadar önemli

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…