- 16 Haziran 2011
- 15.004
- 63.475
- 798
- Konu Sahibi birinebakipcikicam_
-
Bence abartarak anlatmış Z zxshermine .Nasıl kıskanmıyor ya,kaynanayı bile paylasamiyor daha şimdiden.
Burcunuz ne bu arada?Bence de biraz kıskanmışsınız, sevinmeniz gerekirdi aslında sevgilinizin soylediklerine takılmak yerine. Şunu da kıskanmış olabilirsiniz, annesinin sizi cok sevdiğini benimsediğini söylüyosunuz yeni kızın annesi tarafından sevilmesi ve yerinizi almasından korkuyor olmanızda olabilir. Neden kıskanma ihtiyacı duyuyorsunuz ki? Ne güzel sevgiliniz var ilişkiniz güzelse eğer annesi hanginizi daha cok sevmiş ne kadar önemli
oraya kim taşıyacak ben mi yoksa bi moderator mu yeniyim bilmiyorum, madem orda daha çok etkileşim alma ihtimali var sizde biraz eğlenmiş olursunuzBdv'de daha bir heyecanlı olur gibi geldi,burada kimse görmez kolay kolay.
kıskançlıktan ziyade kaynananın daha ilk defa konuştuğu kız hakkında güzellemeler yapması canımı sıktı
kovaBurcunuz ne bu arada?
kıskançlıktan ziyade kaynananın daha ilk defa konuştuğu kız hakkında güzellemeler yapması canımı sıktı
Aşk olsun bizi trollüyor musunuz yoksa?oraya kim taşıyacak ben mi yoksa bi moderator mu yeniyim bilmiyorum, madem orda daha çok etkileşim alma ihtimali var sizde biraz eğlenmiş olursunuz
Kovalar daha rahat olur , kıskanç bir yapıları da yoktur şaşırdım doğrusu. Siz kendinize itiraf edin bir baskasının övülmesini kıskandınız bir tık hep övülen ve tek olmak istediniz o ailede bence. Ben böyle sezdim.
evet doğru bir tespit olabilir, beklemedigim davranişlarda bira fazla tepki verip kaygilananiliyorumKonu sahibinin anlattıklarına bakarak; sorun daha farklı geldi bana. 2 yıldır tanıdığı insanların, bir anda bambaşka bir yüzünü görmüş ve bu tavırlarını yadırgamış olabilir.
Nerede, nasıl davranacağını bilen bir insan olarak tanıdığınız birinin; çok farklı bir davranışını görünce şaşırmaz mısınız ?
Sevgilisinin bu yönünü görünce, yakın zamanda evlenmeyi düşünürken; "ya onu yeterince tanımıyorsam vb" diye kaygı duyuyor olabilir.
keşke trol bi konu olsaydı da gülüp geçseydik, ama kafa açan yorumlar geliyor biraz daha ihtiyacim var bunaAşk olsun bizi trollüyor musunuz yoksa?
Biz ciddi bir konu değilse, eğlenmeyiz bakın
Ama sevgilinizi bu kızdan kıskanmış olmanız hiç normal değil,bence o da kardeşi adına mutlu olduğu için sizinle paylaşmak istemiş.evet doğru bir tespit olabilir, beklemedigim davranişlarda bira fazla tepki verip kaygilananiliyorum
ne yazıkki sezgileriniz doğru bununla nasil başa çıkarım bilmiyorumKovalar daha rahat olur , kıskanç bir yapıları da yoktur şaşırdım doğrusu. Siz kendinize itiraf edin bir baskasının övülmesini kıskandınız bir tık hep övülen ve tek olmak istediniz o ailede bence. Ben böyle sezdim.
Benim eski eşimin annesi; eşimin eski eşini övüyordu kız, hem de bana övüyordu.keşke trol bi konu olsaydı da gülüp geçseydik, ama kafa açan yorumlar geliyor biraz daha ihtiyacim var buna
dedğin gibi biraz ipsiz sapsiz bi tip, sicil kabarık aklı beş karış havada vsOğlu ipsiz, sapsız diye tabir edilen; insanların görünce yolunu değiştirdiği biri mi ?
"Bizim oğlanı yola getirir/getirdi vb" sözlerinin altında yatan gerçek anlam nedir ?
Bunun çok saçma olduğunu kendinize itiraf ederek. Niye daha çok sevilme isteğiniz var? Sevgiliniz sizi seviyorsa mutluysanız böyle seylere takılmayın lütfen.ne yazıkki sezgileriniz doğru bununla nasil başa çıkarım bilmiyorum
sonradan biraz aşırı tepki verdiğimi farkettim, başta sevgilim normal davrandi açıklamasini yapti şunu demek istedim kötü bişey demedim hatta güldü kıskandın mı falan dedi ben hala devam ettim kaygılarımda o da sonra sinirlendi her şeyin altında bişey arıyorsun fln gibisinden, sonra ben alttan almaya başlaşamda adam tripli şu an napicaz nasil toparlicam kız bu durumu, sevgilimin gözünde daha olmayan eltiyi kıskanan bi mal gibi de gözükmek istemiyorum açıkcasıBenim eski eşimin annesi; eşimin eski eşini övüyordu kız, hem de bana övüyordu.
O kadar iyiydi de benim burada işim ne, dedim. Sustu.
Kanka bu kaynana mevzusuna takılma boşver
Onlar her an saf değiştirebilir.
Şimdi sen bu olaya bu kadar aşırı tepki verirsen, önünü alamadığın bir ilgi deryası görürsün karşı tarafta.
Kızın adı ne ya biz isim buluyoruz hep. Çok merak ettim.
Kızı kıskanmak yerine böyle birini yola getirme gafletinde bulduğu için üzülebilirsini en fazla.dedğin gibi biraz ipsiz sapsiz bi tip, sicil kabarık aklı beş karış havada vs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?