• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin erkek kardeşinin sevgilisi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bence abartarak anlatmış Z zxshermine .Nasıl kıskanmıyor ya,kaynanayı bile paylasamiyor daha şimdiden🤦‍♀️.

Konu sahibinin anlattıklarına bakarak; sorun daha farklı geldi bana. 2 yıldır tanıdığı insanların, bir anda bambaşka bir yüzünü görmüş ve bu tavırlarını yadırgamış olabilir.

Nerede, nasıl davranacağını bilen bir insan olarak tanıdığınız birinin; çok farklı bir davranışını görünce şaşırmaz mısınız ?

Sevgilisinin bu yönünü görünce, yakın zamanda evlenmeyi düşünürken; "ya onu yeterince tanımıyorsam vb" diye kaygı duyuyor olabilir.

Bence de biraz kıskanmışsınız, sevinmeniz gerekirdi aslında sevgilinizin soylediklerine takılmak yerine. Şunu da kıskanmış olabilirsiniz, annesinin sizi cok sevdiğini benimsediğini söylüyosunuz yeni kızın annesi tarafından sevilmesi ve yerinizi almasından korkuyor olmanızda olabilir. Neden kıskanma ihtiyacı duyuyorsunuz ki? Ne güzel sevgiliniz var ilişkiniz güzelse eğer annesi hanginizi daha cok sevmiş ne kadar önemli
Burcunuz ne bu arada?

oraya kim taşıyacak ben mi yoksa bi moderator mu yeniyim bilmiyorum, madem orda daha çok etkileşim alma ihtimali var sizde biraz eğlenmiş olursunuz 😂
Aşk olsun bizi trollüyor musunuz yoksa?
Biz ciddi bir konu değilse, eğlenmeyiz bakın 😃

Konu sahibinin anlattıklarına bakarak; sorun daha farklı geldi bana. 2 yıldır tanıdığı insanların, bir anda bambaşka bir yüzünü görmüş ve bu tavırlarını yadırgamış olabilir.

Nerede, nasıl davranacağını bilen bir insan olarak tanıdığınız birinin; çok farklı bir davranışını görünce şaşırmaz mısınız ?

Sevgilisinin bu yönünü görünce, yakın zamanda evlenmeyi düşünürken; "ya onu yeterince tanımıyorsam vb" diye kaygı duyuyor olabilir.
evet doğru bir tespit olabilir, beklemedigim davranişlarda bira fazla tepki verip kaygilananiliyorum

keşke trol bi konu olsaydı da gülüp geçseydik, ama kafa açan yorumlar geliyor biraz daha ihtiyacim var buna 😂
Benim eski eşimin annesi; eşimin eski eşini övüyordu kız, hem de bana övüyordu.
O kadar iyiydi de benim burada işim ne, dedim. Sustu.
Kanka bu kaynana mevzusuna takılma boşver 😂
Onlar her an saf değiştirebilir.
Şimdi sen bu olaya bu kadar aşırı tepki verirsen, önünü alamadığın bir ilgi deryası görürsün karşı tarafta.
Kızın adı ne ya biz isim buluyoruz hep. Çok merak ettim.

Sevgilinizin ailesi bana problemli geldi biraz, daha bi kaç aydır beraber olunan kişiyi anneyle konuşturma, annenin abinin birden tanımadıkları bi kaç aylık sevgiliyi bu kadar övmesi falan, vıcık vıcık ilişkiler 🫢

Benim eski eşimin annesi; eşimin eski eşini övüyordu kız, hem de bana övüyordu.
O kadar iyiydi de benim burada işim ne, dedim. Sustu.
Kanka bu kaynana mevzusuna takılma boşver 😂
Onlar her an saf değiştirebilir.
Şimdi sen bu olaya bu kadar aşırı tepki verirsen, önünü alamadığın bir ilgi deryası görürsün karşı tarafta.
Kızın adı ne ya biz isim buluyoruz hep. Çok merak ettim.
sonradan biraz aşırı tepki verdiğimi farkettim, başta sevgilim normal davrandi açıklamasini yapti şunu demek istedim kötü bişey demedim hatta güldü kıskandın mı falan dedi ben hala devam ettim kaygılarımda o da sonra sinirlendi her şeyin altında bişey arıyorsun fln gibisinden, sonra ben alttan almaya başlaşamda adam tripli şu an napicaz nasil toparlicam kız bu durumu, sevgilimin gözünde daha olmayan eltiyi kıskanan bi mal gibi de gözükmek istemiyorum açıkcası😒

ismi yazmayım ya burda başlık da silemiyormuşuz ilerde googledan fln çıkmasın başımı yakmayın😂

Elticilik online 😂

Abartılacak bir durum yok, kıskanmışsınız evet belki çok iyi anlaşacaksınız tanışınca. Şimdiden problem çıkarmayın hiç

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back