Sevgilimin dayısı atar yaptı:/

Ben çok hoslanmadım.
Kimseden de emin olma !
Daha bi kaç ay önce öz abi kardeşine tecavüz etti ve sen bu habere rağmen eminsin..
Herkese potansiyel gözüyle bakman gerek.
Benimde erkek arkadaşım var 3.5 yıldır.
Ailesiyle tanıştım.
Bayramdan bayrama giderim anca.
Onun dışında bi tek tanışmaya gitmiştim.
Düğünlere cağrırlar gitmem.
Ciddiye binen birşey yok.
Aileler biliyor ama söz yok, isteme yok..
İsteme olabilir ailesine kalsa ama biz istemiyoruz daha.
Dayısını tanımam bile.
Belki de tanıştım ama hatırlamıyorum :KK70:
Ablasıyla bile çok nadir mesajlaşırız.
Haberleşme amaçla.
Beraber şehir dışındaysak.
Hastaysak falan.
Gecen gün whatsapptan sevmediği bi mesaj atmış.
Napayım dedim geri attım mesajı :KK70:
Bende sıcakkanlıyım ama onlarda cekiniyorum.
İyice iç içe olucaz ki benim sıcaklığım cikiyor ortaya.
Dikkat et

Evet hatalıyım ve pişmanım daha ne diyim bilmiyorumki cahilim safım ve aptalım inşallah en kısa zamanda buz dolabı gibi bir insan olurum.

Bu ne samimiyet? Birde yemek olayini hic anlamadim. Kim kime yemege gidiyor niye gidiyor?

Sen burdaki ablalarini dinle kardes, burnunuza hos kokular gelmedi, uzak dur..

Sevgiliyken dayısına varana kadar tanışıp mesajlaşmak bana çok abes geliyor. Daha sonra evlenince de teklifsizce canları istedikçe gelip gider böyleleri ve açıkcası hiç sevmediğim bir tarzdır bu. Buzdolabi bi insan olurum inşallah deyip kendi kendine acıtasyon yapma azıcık mesafeli davranmak yeterli. benim eşimin akrdeşi bile çok naidr beni arar yada watsaptan bişey yazar oysaki öz kardeşim kadar severim oda beni yenge değil abla gibi görür. Mesafe iyidir

Evet hatalıyım ve pişmanım daha ne diyim bilmiyorumki cahilim safım ve aptalım inşallah en kısa zamanda buz dolabı gibi bir insan olurum.
Çok üstüne gelmiş gibi oldum ama cidden çok şaşırdığımdan yazıyorum
Bir tane bile adam iyi niyetlidir diyen çıkmamış ?
Sen hala yemek diyosun gönül alayım diyosun
Sevgiline direk söyle senin suçun yok ama senden önce dayı atar tutarsa sevgilin neden benim haberim yok demek ki saklanacak bişey var diye de düşünebilir
Ne kitap için ne başka bişey için bu adamla görüşmek zorunda değilsin, sakin ol o kitaptan her yerde var

Buzdolabı gibi olmana gerek yok,
kendini kötü de hiç hissetme. Sadece durumu yönetememişsin :)
Bir daha aynı şekilde bir duruma maruz bırakırsa seni,
dersim var, bittikten sonra x arkadasımla x yere gidicez. çok isterdim ama hiç müsait degilim diye geri çevir. Olmadı anında cevap vermek zorunlulugun da yok. Aramalarına yada mesajlarına geri dönme, bir ortamda konusu açılınca öyle mii telimde sıkıntı var, görseydim dönerdim, üzüldüm bak şimdi diye sahte bi gülümsemeyle ver mesajı gitsin.

Valla adam çok laubali ve fazla cıvık.
Zaten adam olan biri yeğeninin sevgilisiyle gorusmek istemez.
İçinde kötülük yoksa bile kız yanlış anlar, çevre görür yanlış anlar diye düşünüp böyle saçma sapan işlere girismez.

Çok üstüne gelmiş gibi oldum ama cidden çok şaşırdığımdan yazıyorum
Bir tane bile adam iyi niyetlidir diyen çıkmamış ?
Sen hala yemek diyosun gönül alayım diyosun
Sevgiline direk söyle senin suçun yok ama senden önce dayı atar tutarsa sevgilin neden benim haberim yok demek ki saklanacak bişey var diye de düşünebilir
Ne kitap için ne başka bişey için bu adamla görüşmek zorunda değilsin, sakin ol o kitaptan her yerde var
yok hayır tabiki ısrar etmiyorum gönlünü alayım diye sadece doğru olan davranış biçimini saptamaya çalışıyorum sizle konuştuktan sonra zaten bir daha arayıp sormamaya yemeği iptal etmeye vs karar verdim. Yani almam gerekip gerekmediğini bile bilmiyordum sizle konuşana kadar.

yok hayır tabiki ısrar etmiyorum gönlünü alayım diye sadece doğru olan davranış biçimini saptamaya çalışıyorum sizle konuştuktan sonra zaten bir daha arayıp sormamaya yemeği iptal etmeye vs karar verdim. Yani almam gerekip gerekmediğini bile bilmiyordum sizle konuşana kadar.
Sevgilin duyarsa kavga mı çıkar diye çekiniyosun peki niye söylemiyosun açıkça dayın nasıl atar yapar yemeğe gelmeyeceğim diye

Buzdolabı gibi olmana gerek, kendini kötü de hiç hissetme. Sadece durumu yönetememişsin :)
Bir daha aynı şekilde bir duruma maruz bırakırsa seni,
dersim var, bittikten sonra x arkadasımla x yere gidicez. çok isterdim ama hiç müsait degilim diye geri çevir. Olmadı anında cevap vermek zorunlulugun da yok. Aramalarına yada mesajlarına geri dönme, bir ortamda konusu açılınca öyle mii telimde sıkıntı var, görseydim dönerdim, üzüldüm bak şimdi diye sahte bi gülümsemeyle ver mesajı gitsin.
yok bir daha söyleyeceğini sanmıyorum çok bozuldu ne arıyor ne mesaj atıyor ki böylesi daha iyi. Yani kötü hissettim açıkçası mesafe koymayı öğrenmem gerekiyor ve bunu bir türlü öğrenemedim gitti. Bir daha yazarsa zaten bu tarz bir şey okurum cevap vermem yada müsait değilim derim sebep açıklamak zorunda da değilim bence.

Sevgilin duyarsa kavga mı çıkar diye çekiniyosun peki niye söylemiyosun açıkça dayın nasıl atar yapar yemeğe gelmeyeceğim diye
yok hayır kavga çıkmaz tabiiki ama ben koruyamadım ya mesafeyi hani niye ciddi durmadın niye muhabbet ettiniz derse diye çekindim. Gerçi öyle biri değil ama ben kendi suçumu biliyorum ya ondan çekiniyorum sanırım.

Ben bu dayıyı normal bir dayı gibi görmedim valla

ne alaka yeğeninin sevgilisiyle görüşmeler buluşmalar, ayrıca demişsiniz onun kursuna kayıtlıymış sizi orda da görebilir zaten özel buluşmanın ne anlamı var ?!
Gereğinden fazla samimi olmuşsunuz araya biraz mesafe fena olmaz hani...
Sevgiliye anlatma durumunu bilemedim açıkcası

yok hayır kavga çıkmaz tabiiki ama ben koruyamadım ya mesafeyi hani niye ciddi durmadın niye muhabbet ettiniz derse diye çekindim. Gerçi öyle biri değil ama ben kendi suçumu biliyorum ya ondan çekiniyorum sanırım.
Dersim var demişsin çokta canım cicim dememişsin ama mesajlaşma bi daha
Sonradan anlamışsın hatanı artık zaten mesafeli olmak için sevgiline iletiyorsun, sana kızmamalı
Bence söyle bilsin ki o adam bi daha başka bahanelerle yemek muhabbeti yapmasın ikinizle
Böyle kem küm bi bahaneyle bu yemeği iptal ettirsen, o gün gelemediniz bugün glein diye ısrarcı olabilirler o zaman ne diyeceksin bahane olarak ?

X