Sevgilimin dayısı atar yaptı:/

Yani asılma niyetindeyse bile bu durumda tek sevineceğim şey benim farketmeden de olsa başımdan savmış olmam ki ona bozuldu zaten. İşim bitince ararım müsaitsen gelirim demiş ben saat ye kadar işin yetişmez herhalde demişim. Sonra başka zaman gelmeyeceğim demesine rağmen abim gelecek ben onla görüşücem demişim. İyi olmamış mı böyle sizce?

Ben kendi dayımla dışarıda başbaşa görüşmüyorum. Bu samimiyet olayını fazla abartmışsınız. Koskoca adamın başka işi gücü yokmu yeğeninin sevgilisinden randevu koparmaya çalışıyor. Hiç iyi şeyler düşünmedim hiç...

Yani asılma niyetindeyse bile bu durumda tek sevineceğim şey benim farketmeden de olsa başımdan savmış olmam ki ona bozuldu zaten. İşim bitince ararım müsaitsen gelirim demiş ben saat ye kadar işin yetişmez herhalde demişim. Sonra başka zaman gelmeyeceğim demesine rağmen abim gelecek ben onla görüşücem demişim. İyi olmamış mı böyle sizce?

İyi olmuş.
Aklıma birşey geldi.
Belki dayının boyle bi durumu vardır bahsedince sevgilinize biliyorsa o halleder.

Dersim var demişsin çokta canım cicim dememişsin ama mesajlaşma bi daha
Sonradan anlamışsın hatanı artık zaten mesafeli olmak için sevgiline iletiyorsun, sana kızmamalı
Bence söyle bilsin ki o adam bi daha başka bahanelerle yemek muhabbeti yapmasın ikinizle
Böyle kem küm bi bahaneyle bu yemeği iptal ettirsen, o gün gelemediniz bugün glein diye ısrarcı olabilirler o zaman ne diyeceksin bahane olarak ?
Yani zaten feci yoğun bir döneme giriyoruz. Erkek arkadaşım gündüz işte akşam okulda. E bi hafta sonu var. Hafta sonlarında da dersim olur . Ki erkek arkadaşım ısrar etmez böyle şeylerde. Kendisi de çok yoğun zaten.

İyi olmuş ama saati tutuyo olsa gidecekmişsin
Hani Allah koruyo seni
Cidden ayık ol biraz, herkes bir değil

İyi olmuş.
Aklıma birşey geldi.
Belki dayının boyle bi durumu vardır bahsedince sevgilinize biliyorsa o halleder.
ben önceden söylemiştim zaten arıyor mesaj atıyor yeğnim diyor falan diye o da dayım boş beleş sohbet edecek adam arar hep kendine demişti.

4 yıllık evliyim eşimin dayısının numarasını telefonuma kayıt edeli 1-2 hafta oldu. Onu da eşim yaptı fotoğraf göndermek için.
Bu adam fazla laubali. Görüşme bence.

Yani zaten feci yoğun bir döneme giriyoruz. Erkek arkadaşım gündüz işte akşam okulda. E bi hafta sonu var. Hafta sonlarında da dersim olur . Ki erkek arkadaşım ısrar etmez böyle şeylerde. Kendisi de çok yoğun zaten.
Sen bilirsin, açıklamak istemiyosan açıklamazsın

İyi olmuş ama saati tutuyo olsa gidecekmişsin
Hani Allah koruyo seni
Cidden ayık ol biraz, herkes bir değil
Yani çok istemedim açıkçası hani Erkek arkadaşım yok zaten cumartesi görüşülcek ne alaka demiştim ama o an kıramadığım için gidedebilirdim ama şu konuşmalardan sonra asla asla

Yahu sana ne oluyor kuzum? Adam bildigin igrenc konusmalar yapiyor.. tövbe tövbe.. sen hala adama ayip olacak bilmem ne derdindesin..bir nefes al bir rahatla. Uzak dur ondan kafi..o öyle civik sulu olmaktan cekinmiyorsa sende ona terbiyesizligini yüzüne vurmayi belli etmekten cekinme. Kes at onunla olan muhabbetini.

Sen bilirsin, açıklamak istemiyosan açıklamazsın
yok durumu yukarıda yazdığım gibi anlatacağım ona önce yemeğe gitmeyelim diyeceğim sonra işte sebeb sınavlarımı gösterme böyle bir yanlış anlaşılma olmuştu derim sonrasında da vaktimiz olmaz. O gitmek istiyorsa gitsin görsün benim sınavlarım var.

ben önceden söylemiştim zaten arıyor mesaj atıyor yeğnim diyor falan diye o da dayım boş beleş sohbet edecek adam arar hep kendine demişti.

O zaman kötü biseyini duymamış sevgiliniz..
Ben mesafe koy.
Söyle sevgiline de.
Benimkinin ablası doğum günümü kutladı
Ne yazayım şimdi ben dedim
Şunu yaz ablacım de falan dedi
Diyemem ben alışık değilim -cımlı -cimli konuşmaya dedim.
Sonra yazdım ablacım falan diye ama o -cım eki bike beni sanki aileye kendimi yamıyorum.
Göze girmek için çabalıyor gibi hissettirdi

O zaman kötü biseyini duymamış sevgiliniz..
Ben mesafe koy.
Söyle sevgiline de.
Benimkinin ablası doğum günümü kutladı
Ne yazayım şimdi ben dedim
Şunu yaz ablacım de falan dedi
Diyemem ben alışık değilim -cımlı -cimli konuşmaya dedim.
Sonra yazdım ablacım falan diye ama o -cım eki bike beni sanki aileye kendimi yamıyorum.
Göze girmek için çabalıyor gibi hissettirdi
yok öyle bir şeyden bahsetmedi öyle bir şeyle mimli olsa zaten tanıştırmazdı diye düüşünüyorum sadece çok konuştuğunu boş konuştuğunu muhabbet etmeyi sevdiğini söyledi.

yok öyle bir şeyden bahsetmedi öyle bir şeyle mimli olsa zaten tanıştırmazdı diye düüşünüyorum sadece çok konuştuğunu boş konuştuğunu muhabbet etmeyi sevdiğini söyledi.

Sen mesafeyle devam et.
En fazla suratsız gelin olursun..
Benim için ilerde söylenecek şeylerden biri bu :KK70: :KK70:

Kız kardeşiyle güzel oldu keşke dayısıyla da öyle olsaydı. Bir kere tanıştırdı. Akşam yanlışlıkla aramış telefon kızı. İkinci gün kusura bakma diye mesaj attım biraz yazıştık bitti bir daha yazışmadık.

Mesafe mesafe mesafe diyorum size sadece. Nasıl bir lakaytlık,nasıl muhabbetler bunlar? Birde trip atıyor 18lik ergen misali. Gönlünü almayın,erkek arkadaşınıza anlatabilirsiniz böyle böyle oldu diye,yeterli bence

X