- 18 Mayıs 2015
- 1.223
- 704
- Konu Sahibi Firstnight
O adam sana asılma niyetinde değilse ben boşa yaşamışım hiçbişey bilmiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O adam sana asılma niyetinde değilse ben boşa yaşamışım hiçbişey bilmiyorum
Yani asılma niyetindeyse bile bu durumda tek sevineceğim şey benim farketmeden de olsa başımdan savmış olmam ki ona bozuldu zaten. İşim bitince ararım müsaitsen gelirim demiş ben saat ye kadar işin yetişmez herhalde demişim. Sonra başka zaman gelmeyeceğim demesine rağmen abim gelecek ben onla görüşücem demişim. İyi olmamış mı böyle sizce?
Yani zaten feci yoğun bir döneme giriyoruz. Erkek arkadaşım gündüz işte akşam okulda. E bi hafta sonu var. Hafta sonlarında da dersim olur . Ki erkek arkadaşım ısrar etmez böyle şeylerde. Kendisi de çok yoğun zaten.Dersim var demişsin çokta canım cicim dememişsin ama mesajlaşma bi daha
Sonradan anlamışsın hatanı artık zaten mesafeli olmak için sevgiline iletiyorsun, sana kızmamalı
Bence söyle bilsin ki o adam bi daha başka bahanelerle yemek muhabbeti yapmasın ikinizle
Böyle kem küm bi bahaneyle bu yemeği iptal ettirsen, o gün gelemediniz bugün glein diye ısrarcı olabilirler o zaman ne diyeceksin bahane olarak ?
İyi olmuş ama saati tutuyo olsa gidecekmişsinYani asılma niyetindeyse bile bu durumda tek sevineceğim şey benim farketmeden de olsa başımdan savmış olmam ki ona bozuldu zaten. İşim bitince ararım müsaitsen gelirim demiş ben saat ye kadar işin yetişmez herhalde demişim. Sonra başka zaman gelmeyeceğim demesine rağmen abim gelecek ben onla görüşücem demişim. İyi olmamış mı böyle sizce?
ben önceden söylemiştim zaten arıyor mesaj atıyor yeğnim diyor falan diye o da dayım boş beleş sohbet edecek adam arar hep kendine demişti.İyi olmuş.
Aklıma birşey geldi.
Belki dayının boyle bi durumu vardır bahsedince sevgilinize biliyorsa o halleder.
Sen bilirsin, açıklamak istemiyosan açıklamazsınYani zaten feci yoğun bir döneme giriyoruz. Erkek arkadaşım gündüz işte akşam okulda. E bi hafta sonu var. Hafta sonlarında da dersim olur . Ki erkek arkadaşım ısrar etmez böyle şeylerde. Kendisi de çok yoğun zaten.
Yani çok istemedim açıkçası hani Erkek arkadaşım yok zaten cumartesi görüşülcek ne alaka demiştim ama o an kıramadığım için gidedebilirdim ama şu konuşmalardan sonra asla aslaİyi olmuş ama saati tutuyo olsa gidecekmişsin
Hani Allah koruyo seni
Cidden ayık ol biraz, herkes bir değil
yok durumu yukarıda yazdığım gibi anlatacağım ona önce yemeğe gitmeyelim diyeceğim sonra işte sebeb sınavlarımı gösterme böyle bir yanlış anlaşılma olmuştu derim sonrasında da vaktimiz olmaz. O gitmek istiyorsa gitsin görsün benim sınavlarım var.Sen bilirsin, açıklamak istemiyosan açıklamazsın
evet var karısı çocukları evde olacaktı. Yenge yemek yapacaktı zaten.Sevgilinin dayısının eşinin senden haberi var mı?
ben önceden söylemiştim zaten arıyor mesaj atıyor yeğnim diyor falan diye o da dayım boş beleş sohbet edecek adam arar hep kendine demişti.
Dayısı eşini sallamayan bi tip benceSevgilinin dayısının eşinin senden haberi var mı?
yok öyle bir şeyden bahsetmedi öyle bir şeyle mimli olsa zaten tanıştırmazdı diye düüşünüyorum sadece çok konuştuğunu boş konuştuğunu muhabbet etmeyi sevdiğini söyledi.O zaman kötü biseyini duymamış sevgiliniz..
Ben mesafe koy.
Söyle sevgiline de.
Benimkinin ablası doğum günümü kutladı
Ne yazayım şimdi ben dedim
Şunu yaz ablacım de falan dedi
Diyemem ben alışık değilim -cımlı -cimli konuşmaya dedim.
Sonra yazdım ablacım falan diye ama o -cım eki bike beni sanki aileye kendimi yamıyorum.
Göze girmek için çabalıyor gibi hissettirdi
yok öyle bir şeyden bahsetmedi öyle bir şeyle mimli olsa zaten tanıştırmazdı diye düüşünüyorum sadece çok konuştuğunu boş konuştuğunu muhabbet etmeyi sevdiğini söyledi.