Sevgilimin dayısı atar yaptı:/

Dayı dediğin ağır olur genç delikanlı gibi msjlasmaz yeğeninin se gilsyle...

Sevgili görüştüğünü msjlasmalari biliyorsa sorun yok. .bilmiyorsa niye bilmiyor? ? ve ne düşünür!!!

Kızlar yorumlarınıza bakamadım sevdiceğimle konuştuk ben zaten çok sıcak bakmıyorum ikidebir mesaj atması benim hoş karşıladığım bir şey değil hiç kafana takma sallama da morelin bozulmasın hiç o öyle aşırı muhabbetçi bir tip ben başta sana müdahale etmek istemedim ama sık sık yazması hoşuma gitmiyordu çünkü şimdi böye böyle başlar ilerde herşeyimize müdahale ederler. O kendince onu ele almaya çalışıyor bugün böyle yapar yarın nişan düğün tarihine kadar kendi karar vermek ister dedi. Yemeğe de gitmeyeceğiz. Kızmadı bana bir şey demedi yani.

Biliyor tabiki söyledim hep dayı şunu dedi dayı bunu yazdı vs diye. kızım falan diye hitap eder ve tersbi lafını art niyetini görmedim evet dediğiniz ihtimal her insan için geçerli ama olayıda direk sapık dayı üzerinden yürütmeyin bence

4 yıllık evliyim eşimin dayısının telefon nosu bende yok benmkide onda yok.görüştüğümüz zamanlar bütün aile toplanırız ki çokta resmi değiliz ortamarda ama özel görüşmemiz asla yok olamazda..
ama adamı direk sapık nuri alço ilan etmeyin lütfen.. sadece çok samimiyet gereksiz konuşmalar okadar.

Isin gucun yok mu sevgilinin dayisitla bulusacaksin bu ne genislik konu ne olursa olsun şık d et gil

Yav iyi de her kesin aile yapısı aynı değilki çok resmilerse normal tanımamanız. Bazı aileler de çok sık fıkı oluyor illaki tanıyorsun. Bir tane dayısı var zaten. Numara mevzunu da on kere açıkladım. Ehliyet kursuna gidiyorum adamın diye. Yol tarifi vs vermiştik.

Yav iyi de her kesin aile yapısı aynı değilki çok resmilerse normal tanımamanız. Bazı aileler de çok sık fıkı oluyor illaki tanıyorsun. Bir tane dayısı var zaten. Numara mevzunu da on kere açıkladım. Ehliyet kursuna gidiyorum adamın diye. Yol tarifi vs vermiştik.

Iyi de siz daha aileden sayilmiyorsunuz. Aranizda resmiyet yok. Dayisi da aile icerisinde cok cenesi düsük laubali olabilir ama yigeninin sevgilisiyle muhatap olurken insan bir cekinir. Kiz daha beni cok iyi tanimiyor yanlis anlayabilir diye dikkat etmesi lazim. Anneniz babaniz biliyor mu bu dayiyi ve sizinle olan diyaloglarini? Evli olsaydiniz dayi gelin aileye isinsin diye samimi davraniyor derdim. Kiskanc biri degilim aksine cok acik fikirliyimdir ama bana böyle davranilmasindan da hic hoslanmam. Dayi beni bir yere davet ediyorsa veya bulundugum yere gelmek istiyorsa erkek arkadasim varsa olur yoksa olmaz. Siz simdi yenisiniz heyecanlisiniz ailesi tarafindan seviliyorum oh ne güzel diyorsunuz. Birakin dayisini abisi ablasi bile böyle samimiyet kurmaya calissa sizin mesafeli olmaniz gerekir. Cok muhabbet tez ayrilik getirir lafi bin kez dogru.

X