Sevgilimin dayısı atar yaptı:/

benım devlet nıkahlı baya bıldıgın resmen kocamın dayısı bana boyle mesaj atmıyor
dayısıylada amcasıylada kuzenıylede cok samımıyım numaralarımızda var bırbırımızde
anlatabıldım mı ?
dayının nıyetı kotu
onda numaranızın ne ısı var kı
numaranızı degıstırın ve erkek arkadasınız dayısına vermesın numarayı

Kızlar şuan çok panikledim ya ateş falan bastı beni sanki dönülmez bir hata yaptım gibi bir hisse kapıldım:/
Dönülmez bi hatan henüz yok
Ama herkese karşı böyle misin, adam baya laubali ve sen hala eminim diyosun
Ne kadar tanıyorsun da eminsin benim için öyle kolay değil emin olmak
Kursuna gidersen gidersin ayrıca mesajlaşıp buluşmadan olmuyo mu bu iş
Adam garip sana özel değil tarzı bu hatta açıkça ikinci hanımdan filan bahsetmiş, gözünü açmaya çalışmış ama sen hala eminim diyosun
Sevgiline durumu anlat mesaj attı gidemedim zaten sende yoktun niye gideyim de geç

ay kafama edeyim en başından demiştim kendime resmi dur diye gene beceremedim

Ben sevmen hiç vıcık vıcık ilişkileri .. Evli olsan neyse, kurs mu yok da erkek ark dayısının kursu ..
Adam da yüz bulmuş..
Dilinde de iş yok adamın belli ki niyeti bozuk..

Senle alakası olmasa bile üni öğr kızsın. Çevrenden falan iş Çıkarma derdinde olabilir..

Mümkünse bi bahane ile onun kursundan ayrıl.

Hoş işler gelmeyecek gibi başına..

Değil mi? Ne arayayım ne mesaj atayım ne hali varsa görsün. Cumartesi yemekte de resmi dururum. Kursta zaten hocam olmayacak kendisi kurs bitince de görüşmem. En makul çözüm bu mu şuan?
Bence sevgiline mesajdan bahset niye kendi kendine tribe giriyo ben sen yokken dayınla görüşmem ki de
Evine gider misiniz bilmem artık , o yemek bile kitap bahanesiyle olmuş verisn sevgiline kitabı o sana iletir

Dönülmez bi hatan henüz yok
Ama herkese karşı böyle misin, adam baya laubali ve sen hala eminim diyosun
Ne kadar tanıyorsun da eminsin benim için öyle kolay değil emin olmak
Kursuna gidersen gidersin ayrıca mesajlaşıp buluşmadan olmuyo mu bu iş
Adam garip sana özel değil tarzı bu hatta açıkça ikinci hanımdan filan bahsetmiş, gözünü açmaya çalışmış ama sen hala eminim diyosun
Sevgiline durumu anlat mesaj attı gidemedim zaten sende yoktun niye gideyim de geç
Yani kursta gördüğüm kadarıyla herkesle böyle laubali konuşuyor. Akşam gelicek erkek arkadaşım. Durumu anlatayım. Yemeği atlatalım sonrasında da kurs sürecince mesafeli kurs sonrasında ise hiç görüşmezsem sorun hallolur mu?

O işleri baya kötüye götürür kızlar ya şimdi ben ne bahane bulup o kurstan çıkıp başka kursa gideyim ortada bir şey yokken ne oldu falan olur yani. Başka kurs var tabiki ama işte iyi hocayı ayarladılar. Baya indirim yaptılar vs.

4 senelik kocamın dayısını ömrü hayatımda 3 kere gördüm. Bizimki çok daha acayip de sizin dayının da sana bu kadar düşmesigaripbence

Yani kursta gördüğüm kadarıyla herkesle böyle laubali konuşuyor. Akşam gelicek erkek arkadaşım. Durumu anlatayım. Yemeği atlatalım sonrasında da kurs sürecince mesafeli kurs sonrasında ise hiç görüşmezsem sorun hallolur mu?
Dayı bir örnek aslında gerçek hayatta her önüne gelenle şakalaşıp samimi olmaya kalkma
Evliyken 2.hanım ne demek bunun lafını eden insana merhaba bile demek istemem ben, kişiliği belli
Sevgiline anlat belki o yemeğe bile gitmeyelim der, sen tutturmuşsun yemek diye ama ona da mecbur değilsin
Kursunda parasını öder hocalarından ders alırsın biter gider kaç hafta sürer ki zaten ..

Laubali insanı oldum olası sevmem, adam esprili olmakla cıvık olmanın arasındaki ince çizgiyi coktan geçmiş, kaptırmış geliyor. Dur demeyi bilmelisin. Yemek konusunu iptal et demiyorum ama kesinlikle arama, erkek arkadasınada sanki laf arasında bahsediyor gibi anlat

Dayı bir örnek aslında gerçek hayatta her önüne gelenle şakalaşıp samimi olmaya kalkma
2.hanım ne demek bunun lafını eden insana merhaba bile demek istemem ben, kişiliği belli
Sevgiline anlat belki o yemeğe bile gitmeyelim der, sen tutturmuşsun yemek diye ama ona da mecbur değilsin
Kursunda parasını öder hocalarından ders alırsın biter gider kaç hafta sürer ki zaten ..
Bir de bu tür hanım kızlarımız dayı, teyze, anne, baba tanıyınca ailen olduk sanıyorlar.
Çok Yeşilçam havasında.

Tamam öyle yapacağım arayıp mesaj atmayacağım. Kursta zaten hocam değil kendisi. Yemeği iptal etsek çok mu kötü olur?

Gonul almak mı sacmalama bır daha mesajda atma derım bu ne sacmalık
ayrıca yerınde olsam erkek arkadasına anlatırdım.. sonra bız senın sevgılınle mesajlasıyoruz edıyoruz demesın
yemegedde gıdersenız mesafenı koru

Bir de bu tür hanım kızlarımız dayı, teyze, anne, baba tanıyınca ailen olduk sanıyorlar.
Çok Yeşilçam havasında.
Onun dayısı benim dayımdır mantığı var galiba ama
Dayıda da yeğenimin sevgilisi benim sevgilim olabilir gibi art niyetli olmasaydı keşke
Hoş daha ben 4 yıllık eşimin dayısının telefon numarasını bilmem, konu sahibi fazla saf gibi Allah korumuş gibi şimdiye kadar

X