- 20 Mayıs 2013
- 30.143
- 19.955
- Konu Sahibi Firstnight
Dayıdan daha kötü olmazsınızTamam öyle yapacağım arayıp mesaj atmayacağım. Kursta zaten hocam değil kendisi. Yemeği iptal etsek çok mu kötü olur?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dayıdan daha kötü olmazsınızTamam öyle yapacağım arayıp mesaj atmayacağım. Kursta zaten hocam değil kendisi. Yemeği iptal etsek çok mu kötü olur?
Allah Allahyemeği bir bahaneyle iptal etsek daha mı kötü olur? gerçi iptal edersek bi daha kitap için muhattap olmam gerekecek.
Şimdiden baklava börek açmamıştır dayıBirde söz vermiş bulunduk.
Niye sevgiline açık olmuyosunO zaman ben yemeği de iptal ettirmeye çalışayım
Panikleme, sakin ol. Hiçbişey olmamış git yemeğe..orada o konuyu açmaz da, sadece senin anlayacağın şekilde triplere girerse, sen uygun bir ortamda sevgiline anlatırsın durumu.Kızlar şuan çok panikledim ya ateş falan bastı beni sanki dönülmez bir hata yaptım gibi bir hisse kapıldım:/
Bana bu atarı sevgilim yapsa çekememsevgilinin dayısıymış, pehhhh!!!
dış kapının dış mandalı desenize şuna!!
gayet nazik terbiyeli cevaplar vermişsiniz estağfurullah demişsiniz. elin adamının atarını nazını çekmek zorunda değilsiniz. evli bile değilsiniz ayrıca niye yüzgöz olmayın sevgilinizin ailesiyle. kaldı ki anne baba da değil dayı işte. 40 yaşında herif, başbaşa bir genç kızla görüşecek. arayıp sormasın siz de asla özür dilemeye falan kalkmayın terbiyesizin önde gideni dayı
Şimdi benim zaten haftaya 3 tane sınavım var böyle böyle bir durum oldu dayın beni yanlış anladı ayrıca zaten cumartesi gidecektik bir de sen yokken görüşmek bana absürd geldi böyle dedim atar yaptı o yüzden firstnightın sınavı var yerine benim bir işim çıktı desende gitmesek diyeyim?Panikleme, sakin ol. Hiçbişey olmamış git yemeğe..orada o konuyu açmaz da, sadece senin anlayacağın şekilde triplere girerse, sen uygun bir ortamda sevgiline anlatırsın durumu.
Bundan sonra da başbaşa görüşme gibi bir duruma fırsat verme zaten. Okulunda varmış, müsait olma hiç.
ooo sınavların da varmış, ne işin var dayısında tabii..bu anlattığın şekliyle güzel geldi bana.Şimdi benim zaten haftaya 3 tane sınavım var böyle böyle bir durum oldu dayın beni yanlış anladı ayrıca zaten cumartesi gidecektik bir de sen yokken görüşmek bana absürd geldi böyle dedim atar yaptı o yüzden firstnightın sınavı var yerine benim bir işim çıktı desende gitmesek diyeyim?
Vanada öyle geldi birde kıskandırmak istemiş gibi ilgi cekmeye çalışmış sankiO ikinci hanımdan kastı sen değilsindir umarım
Adamın niyeti bozuk geldi bana
Karşına hep Hulusi Kentmenler mi çıktı seninKızlar böyle facia olmuş gibi yazmayın vallahi ateşim çıktı napıcam ben diye.
Sen gelmezsen başka kızlar demiş evetVanada öyle geldi birde kıskandırmak istemiş gibi ilgi cekmeye çalışmış sanki