Sevgilimin dayısı atar yaptı:/

yemeği bir bahaneyle iptal etsek daha mı kötü olur? gerçi iptal edersek bi daha kitap için muhattap olmam gerekecek.

sevgilinin dayısıymış, pehhhh!!!
dış kapının dış mandalı desenize şuna!!
gayet nazik terbiyeli cevaplar vermişsiniz estağfurullah demişsiniz. elin adamının atarını nazını çekmek zorunda değilsiniz. evli bile değilsiniz ayrıca niye yüzgöz olmayın sevgilinizin ailesiyle. kaldı ki anne baba da değil dayı işte. 40 yaşında herif, başbaşa bir genç kızla görüşecek. arayıp sormasın siz de asla özür dilemeye falan kalkmayın terbiyesizin önde gideni dayı

yemeği bir bahaneyle iptal etsek daha mı kötü olur? gerçi iptal edersek bi daha kitap için muhattap olmam gerekecek.
Allah Allah
Taktın sende
Sevgiline söyle alsın kitabı, sana getirsin
Yemek yemeden kitap verilmiyo mu
Git kurstan al ya da her öğrenci gibi

Kızlar şuan çok panikledim ya ateş falan bastı beni sanki dönülmez bir hata yaptım gibi bir hisse kapıldım:/
Panikleme, sakin ol. Hiçbişey olmamış git yemeğe..orada o konuyu açmaz da, sadece senin anlayacağın şekilde triplere girerse, sen uygun bir ortamda sevgiline anlatırsın durumu.
Bundan sonra da başbaşa görüşme gibi bir duruma fırsat verme zaten. Okulunda varmış, müsait olma hiç.

sevgilinin dayısıymış, pehhhh!!!
dış kapının dış mandalı desenize şuna!!
gayet nazik terbiyeli cevaplar vermişsiniz estağfurullah demişsiniz. elin adamının atarını nazını çekmek zorunda değilsiniz. evli bile değilsiniz ayrıca niye yüzgöz olmayın sevgilinizin ailesiyle. kaldı ki anne baba da değil dayı işte. 40 yaşında herif, başbaşa bir genç kızla görüşecek. arayıp sormasın siz de asla özür dilemeye falan kalkmayın terbiyesizin önde gideni dayı
Bana bu atarı sevgilim yapsa çekemem
Dayısı kim ki
Densiz..

Panikleme, sakin ol. Hiçbişey olmamış git yemeğe..orada o konuyu açmaz da, sadece senin anlayacağın şekilde triplere girerse, sen uygun bir ortamda sevgiline anlatırsın durumu.
Bundan sonra da başbaşa görüşme gibi bir duruma fırsat verme zaten. Okulunda varmış, müsait olma hiç.
Şimdi benim zaten haftaya 3 tane sınavım var böyle böyle bir durum oldu dayın beni yanlış anladı ayrıca zaten cumartesi gidecektik bir de sen yokken görüşmek bana absürd geldi böyle dedim atar yaptı o yüzden firstnightın sınavı var yerine benim bir işim çıktı desende gitmesek diyeyim?

Şimdi benim zaten haftaya 3 tane sınavım var böyle böyle bir durum oldu dayın beni yanlış anladı ayrıca zaten cumartesi gidecektik bir de sen yokken görüşmek bana absürd geldi böyle dedim atar yaptı o yüzden firstnightın sınavı var yerine benim bir işim çıktı desende gitmesek diyeyim?
ooo sınavların da varmış, ne işin var dayısında tabii..bu anlattığın şekliyle güzel geldi bana.
Adamı da itham altında bırakmadan bu şekilde kendini ifade etmen iyi olur tabi.

Kızlar böyle facia olmuş gibi yazmayın vallahi ateşim çıktı napıcam ben diye.

Tamam o zaman akşam diyeyim canım benim 3 tane sınavım var gitmesek çok problem olur mu diye? karşı çıkacağını sanmıyorum zaten. Tamam der o öyle dedikten sonra yalnız Firstnightın sınavı varmış demiyelim geçen böyle böyle oldu dayın beni yanlış anladı şimdi gene öyle anlaşılır. Kitabı da kursa bi ara uğrar alırım ben derim??? oldu mu?

dayı bana hiç tekin gelmedi, hadi tanıştınız diyelim msjlaşmak sevgilin yokken görüşmek ne alaka ?
üstelik birde adam kız muhabbeti yapıyor yanınızda 2. hanım vs diye ..

Kızlar böyle facia olmuş gibi yazmayın vallahi ateşim çıktı napıcam ben diye.
Karşına hep Hulusi Kentmenler mi çıktı senin
Hiç mi Nuri Alço görmedin, tv de bile var
Yani adam kendini belli ediyo sende tepki vermeyince gönüllü sanması muhtemel
Ben olsam direk derim dayın bana ne diye atar yapıyo ilginç
Gerisini aptal değilse sevgilim çözer.

Son düzenleme:
X