- 24 Ekim 2017
- 378
- 188
- Konu Sahibi French Oje
Merhaba lütfen akıl verin sevgilim ne demek istiyor ne yapmak istiyor gerçekten anlayamıyorum ben.
Çok rahat konuşuyor benle ağzına geleni söylüyor gibi. Böyle nasıl desem kırılır mıyım bozulur muyum hiç düşünmüyor. İncelikten yoksun tavırları, açığımı yakalayıp yüzüme vurmaktan keyif alan bir yapısı var. Bir yanlışımı yakalamaya dursun, aman aman on defa yüzüme vurur. Halbuki ilişkimizin başlangıcında hiç ama hiç böyle biri değildi her şey rüya gibiydi gerçekten...
Şimdi cümlelerinden örnekler vermek istiyorum:
Bunların yanında bide güzel sözler söyler gönlümü alır şaka yaptım der... tam tersi olur bazende yani. Aklımla alay ediyor sanki. Bu dengesizliği beni dellendirmeye başladı. Canının istediği gibi konuşuyor, davranıyor dilinin kemiği yok. Sürekli konuyu saptırıyor çok alakasız yerlerden beni haksız duruma düşürüyor. Eskisi gibi özen göstermiyor ilişkimize.
Bende her böyle yapışında tepkimi belli ediyorum o zaman ya duymamazlıktan geliyor ya konuyu değiştiriyor ya da şaka yaptım her şeyede alınıyosun öffff diyor bide kızıyor üstüne. Böyle ciddiyetsiz davranıyor...
Bana kendimi değersiz hissettiriyor. Tam tepki verdiğimde kızıp konuşmadığımda mesela birsürü uğraşıyor gönlümü alıyor sonra yine aynı. Ne yapıyım ben buna karşı nasıl davranayım baş edemiyorum artık ağzına vurucam olan o olacak ya oh be içimi döktüm
Çok rahat konuşuyor benle ağzına geleni söylüyor gibi. Böyle nasıl desem kırılır mıyım bozulur muyum hiç düşünmüyor. İncelikten yoksun tavırları, açığımı yakalayıp yüzüme vurmaktan keyif alan bir yapısı var. Bir yanlışımı yakalamaya dursun, aman aman on defa yüzüme vurur. Halbuki ilişkimizin başlangıcında hiç ama hiç böyle biri değildi her şey rüya gibiydi gerçekten...
Şimdi cümlelerinden örnekler vermek istiyorum:
- Valla sende akıl yok
- Hiçbir şeyden anlamıyorsun bilmiyorsun
- Öyle olsaydın seni almazdım (bir zamanlar olmayı düşündüğüm mesleği kastediyor)
- Boş boş konuşma, kes
- Köprüyü geçene kadar ayıya dayı diyorum
- Bir gözümle aşık ettim, ötekiyle köle ettim seni
- O öyle yapılmaz, şu şöyle olmaz. Sen ne bilirsin, sen ne anlarsın...
- Yaptığım yemeği gösteriyorum nasıl diye “b*ka benzemiş” dedi. Ne diyorsun sen onda benim emeğim var dediğimde ben ne zaman senin yaptığına bir şey dedim sadece buna dedim dedi. Yediğim yemekler hakkında da o yenir mi ağzının tadını bilmiyorsun falan der sürekli
- Ne zaman bir kusurumu görse hemen yüzüme vurur. Sivilcen çıkmış, kilo almışsın, kaşların çıkmış...
- Kız kardeşini sürekli övüyor benle kıyaslıyor sen onun gibi yemek yapabiliyor musun o ne biçim yemek. O seni döver falan saçmalıyor
- Hastayım biraz griptim bana diyor ki sakın yanıma yaklaşma bana bulaştırma sonrada şaka senin virüsünü yerim dedi
Bunların yanında bide güzel sözler söyler gönlümü alır şaka yaptım der... tam tersi olur bazende yani. Aklımla alay ediyor sanki. Bu dengesizliği beni dellendirmeye başladı. Canının istediği gibi konuşuyor, davranıyor dilinin kemiği yok. Sürekli konuyu saptırıyor çok alakasız yerlerden beni haksız duruma düşürüyor. Eskisi gibi özen göstermiyor ilişkimize.
Bende her böyle yapışında tepkimi belli ediyorum o zaman ya duymamazlıktan geliyor ya konuyu değiştiriyor ya da şaka yaptım her şeyede alınıyosun öffff diyor bide kızıyor üstüne. Böyle ciddiyetsiz davranıyor...
Bana kendimi değersiz hissettiriyor. Tam tepki verdiğimde kızıp konuşmadığımda mesela birsürü uğraşıyor gönlümü alıyor sonra yine aynı. Ne yapıyım ben buna karşı nasıl davranayım baş edemiyorum artık ağzına vurucam olan o olacak ya oh be içimi döktüm