Sevgilimin cok cok yakin kiz arkadasi... Kizlar yardim edin...

bu sevgılıde nasıl sevgılı anlamadım burda bu kızla çıkıyor okulda onla gezıyor yok böyle sevgili yaa sevgılımın kız arkadaşı olur ama dozunu kaçırmamak lazım bana ayırması gereken zamanda onun yanındaysa işler değişir Hem erkekle arkadaş olsun kızla olması şart değil yanı

Kalbim SIKISIYO yine yaaa..... Duvarina yazan kizlara cnm li hitap ediyo buu!!!! bana biri dese cildirir! Gebertmek istiyorum ya oldurmek istiyorum yuzune tukurmek istiyorum nerdenn ciktin karsima diyeee bicaklamak istiyorum!!!!!!!

Dogum gunu ya ondan yaziyolar bakiyorum nergis yazmadi hala zaten face te hic yazdigini gormedm ben saman altindan su yurutuyolardi heralde..

Son düzenleme:
selamlaaaaaaaar

canim senin problemin sevgiline asiri derecede ilgi gosterip, onun kendini vazgecilmez hissettirmenden kaynaklanmis bence.. ve tabi seni bu durumda cantada keklik olarak gormus ne dersem yapar ne dersem dinler.." ben bahanelerle kendi istediklerimi yaparim " demis resmen ..
Erkeklerle kafa yapisi uymuyormus ee uymasin tamam kizlarla gorusmesine izin vermissin sen onada tamam ama illaki nergis denen o kizla gorusmek zorunda degil baska dogru durust kizlarla arkadas olsaymis o zamannn, Israrla gorusmeye devam ediyosa ben tabiki bunun altinda bisey ararim.. Ayrica sen o kizla gorusmesini istemedigin halde gorusuyosa oda sana olan saygisizligindan kaynaklaniyor nitekim bi insan sevdigi kisiyi uzmez elinden geldigince mutlu etmeye calisir...
gercekten seven insan bunlari yapmaz .. sen resti cektiginde sana hoscakal diyebilen bi insandan hayir gelmez bi kiz icin yaa elin kizi icin senden vazgecebiliyosa olay bitmistir bence..

kendini hiiiiiiic uzmee ! alisirsin elbette ! hersey geciyo zamanlaaaa .. sadece uzulduklerin ve bu kadar uzuldugun icin pismanliklar, ayrica ona bu kdr deger verip pesinde kostugun yanina kaliyor ...

Ayrica ben hergun Bertrange otobusuyle Belair'e geliyorum is yerim burda :)

Son düzenleme:

Sanada yazsınlar tatlım artk onla sevgili değilsin biraz kıskansın kıskanmanın ne olduğunu öğrensin /2. face msn den sil telden msj atarsa ararsa cevap verme bak bakalım seni merak edip 49 şamar dönmesse neyim :)
c

Dün o kadar konuştuk az çok anlamışsındır insanoğlu omurgasızlaştı mı düzelemez. Next bebeğim ya...
Bugün nasılsın?

2 gundur aramadim.. Dogum gununu kutlamadim:) Sinirlendigim de uzuldugumde kagitlara yaziyorum ofkemi de askimi da... Rahatlatiyo biraz...

Yalniz kafami karistiran bisey oldu dun geceden beri bakiyorum faceten o cadaloz kiz duvarina yazmadi.. O 4 samimi kiz arkadasindan sadece 1 tanesi yazdi...

Sizce okulda kutladiklarindan dolayimi? Siz olsaniz yine de yazmaz miydiniz duvarina?

4 gundur fln nergis eski sevgilimin fotosunu da koymadi profile... Sasirdim 2 gune bir koyuyodu halbuki...

Ayıp etmiş ama o tip kızlra uyuz oluyorum..bence vardır bişi aralarında diyim ben.bu KK de sonucta hepımız dostuz.guzel şeyler konusuyoruz.muhakkak bişi var.alma alttann sende tepene cıkarlar.caNINI YAKANIN CANINI YAK ve hatta hatta DALINA BASANIN AĞACINI KÖKÜNDEN SÖK BEBEM :)yalnız deilsin

Sagol canimm:) canimi yakan yaktigiyla kaldi:) olan bana oldu... Yapabilcek biseyimde yok.. Herkes hayatina devam ediyo tatlim be... Yapilana karsilik ozur de dilenmedi ustune bide yalvardim:) rezil ettim kendimi simdi unutmaktan baska yapacak bisey kalmadi geriye

Dayanamadim aradim... hesap sormak icin.. Beni bu hale getirip kendisi hala nergisiyle fotograflarini koydugu icin! Bana hala senin yuzunden diyo ya hala senin yuzunden diyo...
Niye bi acip dogum gununu kutlamamisim?!... Ya dalga mi geciyoo bu benimle yaaa???
Yine yuzume kapatti en son sonra tekrar aradim, hayatimda tanidigim en vicdansiz insansin ve senden nefret ediyorum dedim..baktim hala konusuyo ben kapattim yuzune..
En azindan icimde kalani soyledim.
Kotu mu yaptim ki....
Hala dogum gunumu kutlamadin diyo yaa

Son düzenleme:
sayfaların hepsini okumadım ama arkadaşım bence onun yaptığının aysını sende ona yap ya da yapar gibi yap ki anlasın hatasını..hesap sormaya kalakrsa da sanırım ayrısınız ona gre tAvrını koyarsn..

Okudum konunu baştan sona..
Canım benim hata yapıyorsun aramakla..

Karşındaki insan bencil, kendi ağzınla söylüyorsun beni bütün çevremden uzaklaştırdı soyutladı diye..
Yalnız kendisi hiç bir şekilde seni dinlemiyor sen onun her istediğini yaparken..
Sen havuza kız arkadaşınla gitmişsin diye kıskanıyor ama o kızla sen razı olmamana rağmen içli dışlı..
Nasıl sinirlendim okurken..

Yapma arama kendini düşürme ne olursun..

O kızın tavrınıda anlayamadım..Kendimi düşünüyorum benim bir arkadaşımın kız arkadaşı benden şüphelense, ben elimden geleni yaparım o ön yargıyı kırmak için..
Ki zamanında erkek arkadaşlarımın kız arkadaşları hep beni severlerdi..Derlerdi ki eğer 1.cu ile dışardaysan içim rahat..Normalde dış görünüş olarak kıskanılacak bi insan olamam rağmen hepsi bana güvenirlerdi..

Demek istediğim o kızda bi iş var, erkek arkadaşınında onu koruması hoş değil..

Yanı aralarında bi ilişki olma ihtimali yüksek..Çok şeyler yaşadım gördüm arkadaşım ben bu nedenle insanlara güvenmiyorum..

Herkes kendini haklı görür bu hayatta. Hak sanki sonucu değiştirebilirmiş gibi. Bir kere vazgeçti mi senden olay bitmiştir. Şu an inanamıyorsun; ama bir an önce inansan iyi olacak. Dönse bile döndüğünde sen eski sen olmayacaksın. O da aynı şekilde. Mış gibi yapacaksınız hep. İleriye yönelik planlar yapma, geçmişi de düşünme. Şimdiki yaşımda 90’larda olmak isterdim. Bir on sene sonra da 60’larda. İnsani anlamda geriye gidiyoruz ne yazık ki. Milenyum geldi her şeyin tadı kaçtı. Teknolojiden nefret ediyorum. Sanki şu an bilgisayar kullanan forumda yazan ben değilmişim gibi Sevmediğin insanla sevişmek gibi..

Cher dinle. Kesmezse Yıldız Tilbe’ye falan geçersin:

Senin de yüreğin yansın başka ellerde mum gibi
Çaresizlik ayrılmasın kapından köle gibi
Senin de kalbini çalsın başkaları mal gibi
Sevdan yüreğinde kalsın gizli bir günah gibi

Sonrasında öyle bir noktaya geliyorsunuz ki. Keşke yeniden başlasa her şey o zaman şunları şunları yapmazdım diyorsun. Yeniden başlıyorsunuz. Yapmamak içinden gelmiyor bir zaman sonra o insana karşı; çünkü senin dilediğin yeniden başlaması değil sıfırdan başlaması. E o da imkansız. O. Wilde’ın bir oyununda geçer “What a pity that in life we only get our lessons when they are of no use to us”. İlk okuduğumda anlamadım ders aldığımız konu her ne ise niye işe yaramaz olsun bir sonrakinde kullanırız diye düşündüm. Ama ya başkasında kullanmak istemiyorsak :)
Bu konudan bana iyi felsefe çıktı Adriana teşekkür ederim.

Zor olan aliskanlik.. Butun hayatimi hayallerimi degistirmem lazim:) bittigini kabullenmke bu yuzden bu kadar zor geldi. Onu dusundugum zaman sevemiyorum zaten sadece canim yaniyo onun bana bunlari yasatmis olmasi, gururum cok incindi... Oyle cok guveniyodum ki ona.
Face ine baktigim zaman ne kadar mutlu oldugunu goruyorum daha cok sinirleniyorum bakmamaya karar verdim. dun bakmasaydim aramicaktim ve de aglamicaktim. O yok... Artik hayatim farkli alismak zorundayim...

Ya hic umrunda degil... bu nasil olur ya? kendime aciyorum ondan nefret ediyorum... Nasi yapiyo bunu bana ya

Bence seni denedi baksana ne resim koyuyor nergis nede duvarına bir şey yazıyor bırak onu facenden sil msnden sil her yerden sil ulaşamasın sana

bencede hiç hoş değil o kızın yaptıklarnı ! erkek arkadaşımla 2 yıla yakın bir ilişkimiz olacak bizde sizin kadar olmasada ayrı şehirlerdeyiz ve uzagız benden sonra yakın kız arkadaşlıklarını kesti normal arkadaşlığa dönüştü çünkkü açıkçası ben bu yakın kız erkek arkadaşlığına güvenmiyorum bir an gelir bi şey olur ve o arkadaşlık birden duygusal ya da fiziksel bir temasa dönüşür bence kesin tavrını koy erkek arkadaşında sen uzakta olduğun için senle yapamadığı gezmeyi eğlenmeyi o kızla arkadaş olarak yapıyor olabilir gibi ama yapmasın yani hoş değil bence bu durum sende fazla tartışmadan bence güzellikle söyle baktın olmuyor kısasa kısas yap sende yakın bir erkek arkadaş edin empati kurmasını sağla

cnm benım gercekten zor bır durum ben olsam restı cekerdım ya ark sınır koyarsın yada benı kaybedersın dersın yada sende aynı onun yaptıklarını yaparsın bır erkek ark. kanka muhabbetıne gırersın faceıne ıkınızın fotosunu fılan koyarsın cnm bakalım kıskanıomu egerkı kıskanmasa sen bunu kapıya koy derım yol yakınken bu benım nacızane fıkrıım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…