- Konu Sahibi AdrianaLimaa
-
civciv89 ; o kız arkadası sevgılısınden yuz buldugu için boyle afra tafra yapabiliyor..
Basımdan benımde gectı boyle bişey.. Ama eşim benı sectıgı için suan evliyiz!Haa secmeseydı ben tekrardan ne arar ne sorardım neden kurcalayıpta kendımı kucuk dusureyımkı?! Insan biraz olsun kendini fenleyebilmeli bu tür durumlarda her ne kadar sinirinden ölsede..
Kalbim SIKISIYO yine yaaa..... Duvarina yazan kizlara cnm li hitap ediyo buu!!!! bana biri dese cildirir! Gebertmek istiyorum ya oldurmek istiyorum yuzune tukurmek istiyorum nerdenn ciktin karsima diyeee bicaklamak istiyorum!!!!!!!
Dogum gunu ya ondan yaziyolar bakiyorum nergis yazmadi hala zaten face te hic yazdigini gormedm ben saman altindan su yurutuyolardi heralde..
Ayıp etmiş ama o tip kızlra uyuz oluyorum..bence vardır bişi aralarında diyim ben.bu KK de sonucta hepımız dostuz.guzel şeyler konusuyoruz.muhakkak bişi var.alma alttann sende tepene cıkarlar.caNINI YAKANIN CANINI YAK ve hatta hatta DALINA BASANIN AĞACINI KÖKÜNDEN SÖK BEBEM :)yalnız deilsin
Sagol canimm:) canimi yakan yaktigiyla kaldi:) olan bana oldu... Yapabilcek biseyimde yok.. Herkes hayatina devam ediyo tatlim be... Yapilana karsilik ozur de dilenmedi ustune bide yalvardim:) rezil ettim kendimi simdi unutmaktan baska yapacak bisey kalmadi geriye
Dayanamadim aradim... hesap sormak icin.. Beni bu hale getirip kendisi hala nergisiyle fotograflarini koydugu icin! Bana hala senin yuzunden diyo ya hala senin yuzunden diyo...
Niye bi acip dogum gununu kutlamamisim?!... Ya dalga mi geciyoo bu benimle yaaa???
Yine yuzume kapatti en son sonra tekrar aradim, hayatimda tanidigim en vicdansiz insansin ve senden nefret ediyorum dedim..baktim hala konusuyo ben kapattim yuzune..
En azindan icimde kalani soyledim.
Kotu mu yaptim ki....
Hala dogum gunumu kutlamadin diyo yaa
Ya hic umrunda degil... bu nasil olur ya? kendime aciyorum ondan nefret ediyorum... Nasi yapiyo bunu bana ya
Zor olan aliskanlik.. Butun hayatimi hayallerimi degistirmem lazim:) bittigini kabullenmke bu yuzden bu kadar zor geldi. Onu dusundugum zaman sevemiyorum zaten sadece canim yaniyo onun bana bunlari yasatmis olmasi, gururum cok incindi... Oyle cok guveniyodum ki ona.
Face ine baktigim zaman ne kadar mutlu oldugunu goruyorum daha cok sinirleniyorum bakmamaya karar verdim. dun bakmasaydim aramicaktim ve de aglamicaktim. O yok... Artik hayatim farkli alismak zorundayim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?