- Konu Sahibi AdrianaLimaa
-
Böyleleri kendi yapar sen yapınca sorun eder bir de. Adamın biri bana insanlar beni beğenebilir edebilir sen tutup onlara birşey diyemezsin derdi, kendi de benimle ilgilinenleri arayıp konuşurdu. O erkek ya. Kendi o kim bu kim hesap sorar tek tek, aynısını ben yapsam olay çıkardı sıkıldım diye. Neden böyle? diye düşünmeyeceksin. Sorgulamadan uzaklaşıcaksın.
Kalbim susmuyo ki tatlim:) canim cok yaniyo ama bitmiyo iste... sabir mi gurursuzluk mi yuzsuzluk mi bende ki bilmem.
Kalbim susmuyo ki tatlim:) canim cok yaniyo ama bitmiyo iste... sabir mi gurursuzluk mi yuzsuzluk mi bende ki bilmem.
Canım seni telaşa düşürmek istemem ama böylelerinden korkucaksın.
Bu tip kızlar herşeyi yapar..
Yaşadım, biliyorum.
Sen o kızı kafaya taktıkça sorun yaptıkça bunu sevgiline yansıtıcaksın ve ister istemez sorunlar çıkıcak.
Senin yapman gereken;
Eğer sevgilinin seni sevdiğinden eminsen o kızı kafaya takmıcaksın.
Sorun etmiceksin. Şimdi senin birde o kıza mesaj atman işin tuzu biberi olmuş.
Onun ekmeğine yağ sürmüşsün..
Bu kızın sevgiline ilgisi olabilir.
Ve sen bu kızı sorun edip sevgilinle kavga ettikçe kız sevinicek sen üzülüceksin.
O yüzden akıllıca hareket et. Mesela kızla arkadaşlık kurmaya çalış..
Ama sakın kızla kalkıp kavga etme. Başkalarından ekleme..
Ya da en azından kızı gizliden gizliye takip et.
Ve sevgiline bunu belli etme.
Mesela sevgilinden face şifresini isteyebilirsin nazik bi dille..
Kendi şifrenide ona verebilirsin. Bu şekilde şüphelenmez bu fırsattanda kızın faceni kontrol edersin.
Sen sevgilini bunaltıyosun en büyük hatan bu.
Bende bunu çok yapardım eskiden ve ben kafaya taktıkça oda gider inat olsun ditye daha çok yakınlaşırdı.
Sen sevgiline ılımlı ol.
O kzıı kafana takmıyomuş gibi görün.
Sevgilini kendine çek.
Hiç bir erkek sorunlu kadınlardan hoşlanmaz.
Kendine güveniceksin.
O senin sevgilin. Ve sen ne yapıcaksın? Onu kaybetmiceksin.
Canim iyi hosta iyi oldugumuz zamanlarda bile face sifresini vermez ki... En son baya sikistirdim o zmn da tamam sifreyi veriyorum hemen bak bende seninkine bakiyim kapatalim.. Kapattik iyi sorun yaratiyo diye isine gelir ya resimleri gormem iste...
Sora ufak bi tartisma hoopp beyefendi face ini acmis sifreyi degistirmis..
Bu arada onceden face i yoktu bu cok yakin kiz arkadaslari toplanip 4 u grup aciyolar face de "Adi Lazim Degil" artik face acsin diye... 250 kisi toplamislar gruba
Kafayi yedim... Onlar isterde erkek acmaz mi? bole iste.. Koc burcu canim inatin tekidir hayatimda tanidigim en inat en dik basli dedigim dedik insan:)
birakabilsem birakicam canim arkama bakmadan gidicem ama hala seviyorum yasadiklarimiz aklima geliyo cok ozluyorum onu... Sesini bi haftadan fazla duymiyim bogulcak gibi oluyorum garip bisey..
Bunlari duymak cok aci siz yazdikca aglayasim geliyor.. Ama sanirim buna ihtiyacim var gercekleri duymaya.. Kendimi daha nereye kadar kandirabilirim ki:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?